Aire1 Abikokk 2012-09-23 12:16:52 |
Eile ei tulnud viite kokku isegi siis kui suurel hulgal värske õhk sisse arvestada. Kurk hommikul, nektariin 1 vahepala, lõunaks värske õhk seenemetsas, õhtuks küüslauk, sibul külmaskastmes. | |
Blondie Abikokk 2012-09-23 22:18:30 |
Eile sai lõunaks suur hulk riivitud peeti küüslauguga kartulipudru kõrvale (1-2), õhtuks kurk ja porgand dipiga (3-5). Täna hommikul köögiviljad omleti sees (1), aga õhtuks erandkorras pitsa (seal peal olev paprika nüüd küll ühte portsjonitki kokku ei anna), kuna peale mööbeldamist (aga mul on nüüd suur funkstiilis riidekapp :)) ei jaksanud enam süüa teha ja rohkem söönud polegi, nii et ei tule kuidagi kokku. | |
Triin28 Abikokk 2012-09-23 22:18:31 |
Tänaseks tulemuseks on üks banaan ja lillkapsavorm. Umbes kolm portsu siis kokku. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-23 22:42:03 |
Täna olen söönud köögiviljasuppi (porgand, suvikõrvits, sibul; 1 punkt), suitsupeekoniga praetud värsket maisi (2), ohtralt õunu nii värskelt (ema saadetud suislepad ja oma aia kuldrenetid) kui ka küpsetatud kujul (rohke õunaga ja napi kaerahelbekattega krõbedik (3), mõned kuivatatud aprikoosid ja rosinaid pealekauba (4), lisaks veel mõned oma aia värvilised porgandid (lillad ja kollased, meil oranže tänavu pole; 5). | |
Martiina Abikokk 2012-09-23 22:53:16 |
Täna kaks banaani: hommikupannkookide kõrvale üks praetult ja teine hiljem niisama (1,2), õhtusöögiks kartulivorm, kuhu panin seitse sibulat, mida eelnevalt karamellistasin (3,4), lisaks veidi küüslauku, rosinaid, ploomike (hädiselt 5). See on see, kui poodi ei viitsi minna... | |
Rebane Abikokk 2012-09-23 23:34:59 |
peaaegu iga päev on ikka 5 täis tulnud, aga kuna suhteliselt sarnane menüü on viimastel päevadel olnud, ei hakka midagi eraldi välja tooma:
-hommikusöögijogurti või kohupiima juures õun ja marjad
-lõunaks tavaliselt supp köögiviljadest, nt täna ja eile tegin tomatisuppi, sest lihtsalt nii hea oli :)
-õhtuks salatit, kuumutatud köögivilju.
-ja loomulikult vahepaladeks õunu (hetkel köögis kast kuldrenette) ja puuviljamahla (ploomikas on üks lemmikuid!)
Aga "sööme ära" on küll pannud paremini jälgima, et ikka 5 täis tuleks ja olen küll veidi rohkem kõike seda, mis taldrikust vastu vaatab, loendama hakanud! Jazzino. teen. naudin. |
|
Tiina Abikokk 2012-09-23 23:47:38 |
Hommikul tomat võileiva peal (0,5), lõunal hakkliha ja aedviljaga täidetud suvikõrvits ja salat (2), õhtul kõrvitsasupp (2). Vahepeal mitu peotäit pohli (1). 5,5. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Põrnikas Abikokk 2012-09-24 02:23:00 |
Hommikul suur kuhi salatit (lehtsalat, nuikapsas, tomat, porgand) (1-2), lõunaks porganid-naeri-nuikapsa vorm, lisaks veel 2 viigimarja ja paar amptsu lapsest üle jäänud õuna (5). | |
Tsheburashka Abikokk 2012-09-24 02:43:27 |
Täna kaks nektariini (1, 2) ja üks tomat (3). Üldiselt see kampaania minu toidulaual mingeid korrektiive teinud pole, söön ikka nii nagu tavaliselt. Õhtul koguseid kirja pannes olen teinekord lihtsalt natuke nõutu, sest nagu näiteks täna, ei näe ma peale söömise lihtsalt söömise pärast muid võimalusi. Nädalavahetusel on tavaliselt hiline hommikusöök, kohupiima nektariiniga sõin pool 12. Seega lükkus ka lõuna pigem õhtusele ajale ning capri salatit sõin kella nelja ringis. Õhtul enne väljaminekut sõin veel ühe nektariini. Viit portsu poleks kuidagi välja vedanud kui ma just kohupiima või mozzarella asemel mingit köögivilja võtnud poleks :) | |
Aire1 Abikokk 2012-09-24 11:53:17 |
Eile hommik: kurk, avakaado lõuna: kapsasalat, mais, kurk, tomat,gillitud liha, magusaks viinamarja mahlast magustoit granaadõunaseemnetega. Õhtuks: seenepirukas, seened sibul, porru | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |