Blondie Abikokk 2012-10-08 13:57:26 |
[1quote]info@nami-nami.ee[/quote] Pille:
Oi, kui vahva! :) Polegi varem siin üheski mängus veel võitnud ja väga sobilik raamat juurikaarmastajale ka veel. Kampaania "Sööme Ära!" punktilugemine siinsamas Nami-Namis on selleks korraks lõppenud! Kribasin märkmikusse kõik tehtud sissekanded (õigemini nende tegijad) ja sain kokku 200 päeva punktisummad - vägagi auväärt kogus. Research Randomizer soosis sel korral vanu tegijaid, nii et auhinnaraamatud saavad .... ... saavad endale BLONDIE, PÕRNIKAS ja ANIITRAM. Kui mu mälu mind ei peta, peaksid kõik tartlased olema (?), nii et palun oma meili peale info@nami-nami.ee teie postiaadresse. |
|
Põrnikas Abikokk 2012-10-08 17:19:13 |
Oi aitäh, kuidagi piinlikuks läheb, et jälle mina. Aga väga-väga tore ettevõtmine oli. | |
Martiina Abikokk 2012-10-08 17:44:57 |
Aitäh Pillele ja ta loosimismootorile :) Mind see teema motiveeris küll rohkem vaatama, mida sööme. Kolme nädalaga on asi arenenud nii, et mind teeb veidi pahaseks, kui kööki minnes avastan, et köögivilja pole piisavalt :D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-08 20:41:11 |
Kusjuures ma ausõna kasutan seda Research Randomizerit ja täitsa ausalt, nii et mõnel on lihtsalt rohkem loosiõnne, kui teisel. Aniitramit, Põrnikat ja Blondiet isiklikult ei tunne, kuigi Aniitramit olen korra vilksamisi kohanud Sadama Turul ühel toidublogijate üritusel. Nii et ma ei tee sohki. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-09 00:38:42 |
Olen kõik aadressid kätte saanud, aitäh. Nüüd tuleb raamatud ümbrikutesse panna. Annan vanast rasvast punktid ka üles: täismahl, kuivatatud mangoviilud, värsked ploomid, tomatid, soolakurk, melonit, avokaado, nektariin. Nii et täna lausa 8 punkti. | |
Tsheburashka Abikokk 2012-10-09 03:23:47 |
Loen kah harjumusest veel üle: 2 nektariini (1, 2), avokaado (3), banaan (4), porgandipirukat, õunapirukat, taarapõllu marjakrõpse (5) ja üks õun (6) :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-18 21:10:59 |
Ma loodan, et võitjad on nüüdseks oma auhinnaraamatud kätte saanud ja jätkavad usinasti köögiviljaroogade söömist :) Minu tänased punktikandidaadid: vähemalt 3 suurt ja mahlast Lobo õuna (Halika letist käisin ostmas, kuna olin Nõmme kandis), portsjonijagu hautatud hapukapsast, teise jagu kirsstomateid, apelsinitäismahla ja mingit pirnismuutit. Äkki isegi sain viis kokku? :) Kuidas teistel läheb? | |
Põrnikas Abikokk 2012-10-19 03:13:43 |
Minu raamat on Tartusse jõudnud, aga kätte saan ilmselt laupäeval alles. Muidu läheb vahelduva eduga. Näiteks tänasega võib vägagi rahule jääda: hommikul salat (roheline salat+peet) (1-2), lõunaks-õhtuks läätse-lehtpeedi-naeri-sibula-küüslaugu hautis (3-5), lisaks veel natuke korralikku õunamahla ja pool pirni (6). | |
Blondie Abikokk 2012-10-19 12:54:43 |
Mina pole veel raamatut saanud. Eilsega võin ka rahule jääda - lõunaks köögiviljarisotto (1), õhtuks ahjujuurviljad (2-4) ja näksimiseks kurki-paprikat (5). | |
Martiina Abikokk 2012-10-21 01:06:42 |
Noh, ega jah, kui ei loe, siis iga päev ikka viis kokku ei tule :D Eile 2 banaani ja õhtuks pommu-sibula-šampinjoniroog. Tuli viis kokku küll. Täna kaks banaani, tomat...ee..jäigi vist kolme peale. | |
<< < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > |