Postitusi: 187
Tiitel: Abikokk
2016-05-17 20:47:04 |
Rõngu pagar küpsetab bezeed Uudistoode Kaubamajas: drakonivill Ja puffet Vabaka all. |
2015-09-17 22:35:31 |
Vahemeremaade kokaraamatus on "semolinapuding", kuhu läks siis 400 grammi semolinajahu. |
2015-07-19 01:52:19 |
Mulle ka väga meeldis. Kuigi see mainitud kalasupp oli natuke soolane, aga muidu igati hea. Ja nende kohv oli suurepärane. Ja teenindus ja suhtumine. Ühesõnaga väga rahul ja teinekordki :) |
2015-07-13 03:17:20 |
Ma sõin sedasama guacamolerisottot (liiga vänge risoto kohta) ja toorjuustukooki, mis tundus, et oli tubli nädalakese vitriinis seisnud, nii kummiks olid servad kuivanud. Järgmisel korral võttis kaaslane selle šokolaadikattega šokolaadikoogi ja see oli suhteliselt kuiv. Kolmandat korda ma sinna minna ei plaani. Telliskivi kompleks on lahe, aga ainus, kus ma tean, mis kvaliteediga arvestada, on minu meelest ikkagi F-Hoone :) Ülejäänud tunduvad sellised suhteliselt ülejala tehtud olevat. |
2015-07-13 03:09:13 |
See koht on kergelt nagu naljanumber. Olime seal vasakpoolses ruumis (ainsad külastajad), peale meie oli suuremas saalis vast nii kümmekond inimest. Menüü toodi kiirelt, tellimuse võtmist ootasime ikka pikalt. Värsked kevadrullid tulid enne kui vein ja vesi. Kevadrullid olid ok, aga juurde serveeriti valmiskastet pudelist. Ometi on nuoc chami tegemine ülilihtne. Lisaks olime tellinud supid, mida käisime lõpuks kolm korda letis meelde tuletamas ning mis saabusid ca 45 minutit peale kevadrullide lõpetamist. Küsisime tšillikastet juurde ja peale natukest maitsestamist polnud supil viga. Kõige tipuks hakkas üks ettekandja teise peale kõikide kuuldes karjuma ning töö tegemise või tegematajätmise osas etteheiteid tegema. Piisavalt valjult, et tagumise ruumi viimasesse lauda kõik sõna-sõnalt ära kuulda. |