Ilse Abikokk 2012-04-03 10:10:49 |
Need külmavõetud kartulid on rohelised hoopis ;) | |
Netcat Abikokk 2012-04-03 17:10:10 |
Ilsu:
Jah, kartuli saab siniseks samamoodi kui inimesegi, tuleb kõvasti kolki anda korjates Need külmavõetud kartulid on rohelised hoopis ;) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2012-04-09 13:41:50 |
Mina, laiskloom, panin alles nüüd seemned mulda, aga arvan, et üsna õige aeg. Tomateid panin tsutike vähem kui eelmine kord, aga kõik värvid siiski esindatud. Füüsalit proovin kasvatada ja ka artišokki, kuigi see vist rohkem oma lõbuks, näeb mis asjaga tegu. Kõike ei julge välja reklaamidagi, kuigi ma ei ole üldiselt ebausklik. Rabarberid on varrejupid juba välja visanud, ilusad roosad, lööks kohe hambad sisse neile... | |
Ilse Abikokk 2012-04-09 13:53:52 |
Enne pühi said tomatid uued suuremad potid:) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-09 14:04:21 |
Ilsu:
Sul on palju-palju uhkemad tomatid, Ilsu! Ma proovin oma taimekesed homme ümber istutada...
Enne pühi said tomatid uued suuremad potid:) http://farm8.staticflickr.com/7073/7060201515_64c737da40.jpg |
|
Ilse Abikokk 2012-04-10 06:25:13 |
Pille:
Päris kobedad on jah:) Pildil on hetkel madalakasvulised isendid, kes õues hakkavad elama (terassil pottides), need on alati kuidagi tugevamad ja kabedamad. Kasvuhoone isendid on nati ikka nirumad aga pole ka viga. Ma koukisin turbatablettidelt selle riide ka ümbert ära, enne kui istutama hakkasin ja kasvuhoone isendid said nati suuremad potid ka, kui need siin pildil. Nüüd veel jalapenod ja piprad vaja pottidesse ümber tõsta aga need on tänavu kuidagi väga visad kasvama.
Ilsu:
Sul on palju-palju uhkemad tomatid, Ilsu! Ma proovin oma taimekesed homme ümber istutada...Enne pühi said tomatid uued suuremad potid:) http://farm8.staticflickr.com/7073/7060201515_64c737da40.jpg |
|
Ilse Abikokk 2012-04-26 10:31:16 |
Kui see soe nüüd kohe ei tule ja kasvuhoonesse veel ei saa,siis kasvavad mu tomatitaimed sel aastal üle:( Eitea kas liiga soe on olnud toas, kus nad on või on liiga vähe päikest aga venivad ja üks tahab juba õitsema hakata :O | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-27 14:08:30 |
Panin täna portsu seemneid maha (redised, porgandid, spinat ja ruutlehik, salatilehed). Unustasin vaadata, et mis külvikalender tänase päeva kohta ütleb, aga ilmselgelt ei kuulunud juurikad-lehed kõik korraga külvamisele :D Blogis ka. | |
Kiilike Abikokk 2012-04-27 14:52:43 |
Pille:
Pole häda, ma külvasin eelmisel aastal porgandid päeval midagi maha panna ei oleks tohtinud :) Mina jäin tulemusega väga rahule ja nüüd paneb mõtlema kas jälle sama päeva otsida :)
Panin täna portsu seemneid maha (redised, porgandid, spinat ja ruutlehik, salatilehed). Unustasin vaadata, et mis külvikalender tänase päeva kohta ütleb, aga ilmselgelt ei kuulunud juurikad-lehed kõik korraga külvamisele :D Blogis ka. |
|
Trlp Abikokk 2012-05-01 21:00:15 |
Nonii, ma jõudsin nüüd istikupottide, seemnete jms kraamiga paariks nädalaks maale. Kõigi täielikuks üllatuseks on eelmise aasta mitte-eriti-tõsiselt alustatud eksperiment hoolimata igasugusest hoolitsuse puudumisest ikkagi võrseid ajanud ja seda sõna otseses mõttes :D Kuna ma olin ära unustanud kõik eelmisel aastal loetud nõuanded, siis istusin täna päeval tund aega nami-namis ja lugesin spargliteema uuesti läbi. Sel aastal päris süüa veel ei saa, aga algus on tehtud. to be continued... | |
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |