Silx Abikokk 2012-03-12 08:41:00 |
Eile läks maha veel kaks sorti tomateid, sinilobeeliad, pärdiklilli, hall-lehti.. hmm oli veel miskit...:S
Ühesõnaga.. aprillikuus on veel palju palju palju asju maha minemas ja sama palju peenrale :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Ellys Kokaõpilane 2012-03-12 21:41:59 |
Kasvatan suhkrulehte mitu aastat. Seemned eriti hästi ei idanenud, kuid ühe taime siiski sain. Suvel viin taime potiga kasvuhoonesse ja talveks toon tuppa aknalauale. Pistikust kasvatasin endale veel teise taime. Väike taim on soojas ruumis ja ajab nõrku võrseid. Vana taim on jahedas ruumis, vanad võrsed kuivasid ja nüüd on hakanud uusi korralikke (mitte nõrku) võrseid ajama. Ma olen suhkrulehte vähe kasutanud, minu jaoks on tal natuke ebameeldiv spetsiifiline maitse. Internetist saab lugeda, kuidas steviat seemnest kasvatada. | |
Ilse Abikokk 2012-03-13 16:03:48 |
Tobe küsimus ilmselt, aga kui ma tahan artišokki külvata, kas siis peaks külvikalendrist valima õie päeva või vilja päeva :) | |
Seenekas Abikokk 2012-03-13 20:03:44 |
Nädalavahetusel külvasime väikese sõbrannaga paprikaid, erinevat basiilikut, mitut masti baklažaane, aknalauale rukolat-kressi-salatit ja panime hulga herneid hernevõrsete saamiseks mulda. Eks koolivaheajal läheb veel külvamiseks. Lobeeliad on ka valgusidanemas, kuid need on üsna vanad seemned, eks näis, kas tuleb midagi. Massiline toalillede ümberistutamine ja värskendamine toimus ka. ;) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-13 20:45:46 |
Ilsu:
Hea küsimus :) Minu kõhutunne pakuks õiepäeva ja see leht arvas ka, et "flower day" ja "globe artichoke" käivad kokku :)
Tobe küsimus ilmselt, aga kui ma tahan artišokki külvata, kas siis peaks külvikalendrist valima õie päeva või vilja päeva :) |
|
Ilse Abikokk 2012-03-13 22:15:59 |
Pille:
ise kahtlustasin ka õie päeva :) Peab siis ootama veel ;) Aitäh, Pille :)
Ilsu:
Hea küsimus :) Minu kõhutunne pakuks õiepäeva ja see leht arvas ka, et "flower day" ja "globe artichoke" käivad kokku :)Tobe küsimus ilmselt, aga kui ma tahan artišokki külvata, kas siis peaks külvikalendrist valima õie päeva või vilja päeva :) |
|
Silx Abikokk 2012-03-14 08:33:36 |
"Malled" tõstavad oma helerohelisi päid :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Ilse Abikokk 2012-03-20 09:02:13 |
Meil läheb siin kõige päikeselisema aknalaua pärast natuke nägelemiseks aga esimesed tomatid on juba kenasti püsti. Täna on õie päev ja artišokk sai ka mulda. Nüüd ootame vilja päeva ja siis panen paar arbuusi ka;) | |
Zapxpxau Abikokk 2012-03-20 20:24:53 |
Sama teema tuttav siin :D kuigi aknalaud on nii suur, et viska või ise pikali, aga kass leiab, et kõik, mis sinna pandud, on tema oma. | |
Karnivoor Abikokk 2012-03-20 22:23:52 |
Ilsu:
Ilsu, kui ma küsida võin, siis kuidas sa artišokki kasvatada plaanid? Kasvuhoones? Tundub väga põnev, eriti mulle kui suurele artišokisõbrale :) Täna on õie päev ja artišokk sai ka mulda. |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |