Annaliisa Kokaõpilane 2012-02-09 12:30:41 |
Aitäh teile vastamast! Olen alati arvanud, et vajalik panna miskit alla, ei teagi, miks. Millega te puitosad töötlesite, kui üldse? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-02-09 13:06:48 |
Annaliisa:
Annaliisa, ilmselt siis, kui Sa suvalise murulapi peale peenart hakkad rajama, siis tuleks panna. Meil oli lage savipinnas, millele hakkasime aeda peale "ehitama".
Aitäh teile vastamast! Olen alati arvanud, et vajalik panna miskit alla, ei teagi, miks. |
|
Annaliisa Kokaõpilane 2012-02-09 13:39:01 |
Meil on vanad peenrad. Peenra kõrgus ka huvitaks :) Siis luban selle teemaga lõpetada, mul peaks olema see Kodu&Aed ka, kuigi olen mõned numbrid laiali jaganud. | |
Ilse Abikokk 2012-02-27 06:57:29 |
Olen igal aastal külvanud tomateid nii, et teen külvi väikestesse karpidesse ja siis hiljem pikeerin ringi pottidesse, kas keegi on kohe ühekaupa pottidesse külvanud ja kas see toimib? | |
Trlp Abikokk 2012-03-01 17:51:39 |
Panin täna paprika ja baklažaani mulda. Mõned maitsetaimed järgmiseks. Aga no on häda, kolisime sügisel ja uues korteris on aknalauapinda palju vähem :D Midagi peaks justnagu ettekasvatamata jätma, aga ei raatsi ju.. Muide, kes teab midagi seemnete ette leotamises? Ma nii katsetamise mõttes tegin paprikale ja baklažaanile ööpäeva jagu vanni, aga tegelikult üldse ei tea, mida ja kui kaua peaks/võiks leotada või kas sel üldse mõtet on. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-01 18:06:51 |
Trlp:
Ma piilusin külvikalendrisse ja lugesin, et viljataimede (pommu, tomat, paprika, tšilli) tuleks maha panna sel nädalavahetusel. See mulle sobib, saan lapsed mehe hoolde anda ja oma seemned maha panna ja kirja panna, mis kuhu läks.
Väga lõbus oli vaadata eilset Ringvaadet, kus räägiti täiesti uutest ja revolutsioonilistest kookosturbatablettidest. Me paneme tänavu juba kolmandat korda kõik seemned just kookosturbatablettidesse, väga mugav ja mõnus. Fotosüüdistust aastast 2010 ja mullune aiablogikirje.
Üldiselt on mul kõik vajalikud seemned tänavuseks aiahooajaks olemas, mõned veel isegi üle. Vaid kõrvitsate mahutamisega tuleb ilmselt probleeme ja samas on mul põnevaid toredaid seemneid. Kui kellelgi on ülearune aiamaalapp, kes tahaks mulle mõned kõrvitsad sinna kasvama panna (no ja nt 50% saagist võib endale võtta), siis andke teada ;)
Panin täna paprika ja baklažaani mulda. Mõned maitsetaimed järgmiseks. Aga no on häda, kolisime sügisel ja uues korteris on aknalauapinda palju vähem :D Midagi peaks justnagu ettekasvatamata jätma, aga ei raatsi ju.. |
|
Ilse Abikokk 2012-03-02 11:46:52 |
Pille:
Olgu, siis usaldan Sinu kalendrit, minul on selline mis ütleb, et viljapäev on alles 6 märtsil:) No mul on mingi suvaline aiakalender ka muidugi.
Katsetan siis sel aastal ka neid turbatablette, tundub igaljuhul lihtsam ja mõistlikum kui selle mullaga jännata.
Olen muidugi suht ärevil, sest eelmine sügis lõppes meil kasvuhoones karilastega:( Mul on vasepulber juba ostetud ja kui soojemaks läheb hakkan neid välja suitsetama. Aga ikka on väike värin sees, et mis siis sel aastal saab....
Ma piilusin külvikalendrisse ja lugesin, et viljataimede (pommu, tomat, paprika, tšilli) tuleks maha panna sel nädalavahetusel. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-02 14:31:22 |
Ilsu:
Ilsu, mul käepärast viimases Kodus & Aias olev märtsi külvikalender ja seal on eeloleva nädalavahetuse kohta järgmist kirjutatud:
L 3.märts õis 10ni, 11st vili
P 4. märts vili 3ni, 4-19 õis, 20st leht
Uuesti on "viljapäevad" K 6. märts kella 9st kuni N 8. märts kella 19ni.
Pille:
Olgu, siis usaldan Sinu kalendrit, minul on selline mis ütleb, et viljapäev on alles 6 märtsil:) No mul on mingi suvaline aiakalender ka muidugi.Ma piilusin külvikalendrisse ja lugesin, et viljataimede (pommu, tomat, paprika, tšilli) tuleks maha panna sel nädalavahetusel. |
|
Netcat Abikokk 2012-03-02 14:40:39 |
Ilsu:
Mul on need karilased siiamaani toas (tulid koos eelmise aasta potitomatitega). Niiet mitte midagi ei saa ette kasvatada. Ennast elutoast ju välja ka ei suitseta. ;( Olen muidugi suht ärevil, sest eelmine sügis lõppes meil kasvuhoones karilastega:( Mul on vasepulber juba ostetud ja kui soojemaks läheb hakkan neid välja suitsetama. Aga ikka on väike värin sees, et mis siis sel aastal saab.... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-02 15:14:49 |
Netcat:
Praegu loen, et nende karilaste vastu vist ei aitagi väga midagi? Siin räägitakse mingist kollasest püünispaberist. Siin ka üht-teist.
Ilsu:
Mul on need karilased siiamaani toas (tulid koos eelmise aasta potitomatitega). Niiet mitte midagi ei saa ette kasvatada. Ennast elutoast ju välja ka ei suitseta. ;(Olen muidugi suht ärevil, sest eelmine sügis lõppes meil kasvuhoones karilastega:( Mul on vasepulber juba ostetud ja kui soojemaks läheb hakkan neid välja suitsetama. Aga ikka on väike värin sees, et mis siis sel aastal saab.... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |