Narkolepsia Abikokk 2011-10-02 21:37:35 |
Pean vist liituma nii umbes kolmapäevast. Jään siis kuuks ajaks üksi koju ja kaob vajadus nt lihaga end pidevalt varustada, sest meesinimene ju teisiti ei söö. Seniks elan kaasa! | |
ErleS Abikokk 2011-10-02 21:53:45 |
Täna õnnestus poodi vältida, aga päris arvesse see päev siiski ei lähe, kuna praktiliselt ei viibinudki kodus. Hilise lõunasöögi sõin külas, õhtuks sõin ema tehtud värskelt marineeritud kõrvitsat. Enda toiduvarud ei vähenenud (1 kotike teed vaid, aga asi seegi :P), aga maal kõrvitsavarud küll, nii et ikkagi rahul :) | |
Kirsike Abikokk 2011-10-03 10:34:05 |
Mina ühinen ka! :) Selle erandiga, et täna toon poest piima ja siis läheb lahti. Kuna ma just saabusin Saaremaalt suure toidukastiga, olen kindlustatud söögiga vähemalt paariks nädalaks, enne kui varude kallale saan asuda. :P | |
Kätrin Abikokk 2011-10-03 13:23:30 |
Mul täitsa sarnane projekt käimas juba nädalake. Kuna oleme reisile minemas, siis pean külmkapi tühjaks sööma nii kui nii ning kuna vaevlen eriliselt oravluse käes, ei tuleks kahjuks ka keeld kuivaine kappi asju juurde osta - ma peaks kindlasti oma kuu-kaks vastu kuivaine varuga - ainult puu- ja köögiviljadest tunneks puudust, kuid kuna pühapäeval sain 4 kasti erinevaid puu- ja köögivilju, siis saab 2 nädalat vast hakkama poes käimata. Minul oli hommikusöögiks veega keedetud kaerapuder marjadega. Lõunaks täidetud paprikad hakkliha-seentega ning ahjus küpsetatud kaalikad. Magusaks vürtsikas "porgandikook" - mis tegelikult tehtud bataadi ning peediga :) Õhtusöögiks on plaanis meeslemmikule borš (purki varutud) ning endale miskit brokoliga. Tore projekt siin käimas! | |
Fre Abikokk 2011-10-03 13:52:50 |
Ja sellise eksperimendi lõpus on kindlasti kolm päeva toitudega ainult munavalgetest ;-), mul ikka ei kipu nende varud vähenema sügavkülmas. | |
Tiina Abikokk 2011-10-03 22:29:52 |
Pidin ikka pattu tegema ja ostsin omale ühe liitrise jogurti poest. Sellest jagub terve nädala hommikusöökideks koos omatehtud müsli ja linaõliga. Aga ma lihtsalt ei oska enam ilma selle hommikusöögita elada :)
Lõunaks üleeilne aedvili kreeka moodi, õhtuks eilne peedisupp odrasepikuga ja enne magaminemist veel marineeritud seeni sellesama sepikuga. Laps sõi vist koolis, loodan.
Valmis toitu jätkub veel päevaks-paariks, mis on hea, sest avastasin, et mul ei ole füüsiliselt aega süüa teha. Jõuan töölt poole seitsme - poole kaheksa vahel (kui hästi läheb, siis varem), kaks korda nädalas on trenn ja homme näiteks olen hilisõhtuni lähetuses. No millal ma seda süüa teen! Nädalavahetusel ei saa ka terveks nädalaks kõike valmis teha. Laps saab õnneks koolis lõunat.
Aga... oi kui vabastav tunne on, et ei pea pärast tööd poodi minema. Mulle üldiselt meeldib söögipoes käia, või nii ma arvasin, aga selgub, et selles on ka omajagu frustratsiooni sees. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
ErleS Abikokk 2011-10-03 23:48:19 |
Ma ka ei suutnud poest eemale hoida, kuna lubasin õhtul külla minnes koogi kaasa võtta. Seega ostsin paki võid. Aga olen enda üle väga uhke, et ainult selle võipakiga piirdusin :) Hommikusöögiks oli veega keedetud kaerahelbepuder maasikamoosiga. Lõunaks pasta pestojääkide ja köögiviljadega, kuhu kasutasin ka päikesekuivatatud tomatite jäägid ära. Tööl vahepaladeks mõned õunad. Peale tööd sõin veel väikse kausikese marineeritud kõrvitsaid. Kerge õhtusöök oli külas, aga sinna võtsin ise õunakoogi kaasa, nii et natuke sain ikkagi varusid hävitada. Päris rahulolev tunne on päeva lõpuks :) Lisaks leidsin siit Nami-Namist paar sobivat retsepti, mida püüan lähipäevil proovida... | |
Kirsike Abikokk 2011-10-04 10:17:41 |
Mul munad ja porgand otsas, nii et vist ikka pean patustama ühe poes käiguga. Pere mul muidugi ei olnud nõus eksperimendis kaasa lööma, aga ma jätkan ikkagi ja kavatsen nad lihtsalt ära petta. :) | |
Tullia Abikokk 2011-10-04 10:30:41 |
Kirsike:
Minu meelest on ka väga oluline ülejäänud peret mitte informeerida projektist, vaid valmistatud toidud lihtsalt lauale kanda:-) Täna teen õhtusöögiks pastat koduse suitsusingiga, sest viimati tehtud singilaar väheneb väga aeglaselt. Suvega on isu sellest täis söödud.
Mul munad ja porgand otsas, nii et vist ikka pean patustama ühe poes käiguga. Pere mul muidugi ei olnud nõus eksperimendis kaasa lööma, aga ma jätkan ikkagi ja kavatsen nad lihtsalt ära petta. :) |
|
Noor_Perenaine Abikokk 2011-10-04 12:30:43 |
Mina ka, mina ka! Alustan TÄNA. Lisaks orvaluse episoodidel varutud kuivainetele ja maalt taritud igasugu juurikatele/kõrvitsatele on külmkambris seeni, kõrvitsapüreed, vist ka karp peeti koduse borši jaoks, tikreid, pohli, natuke sealiha ja korralik kalasupi materjal. Ja värsket nädalavahetusel koos kaasaga püütud kala (1 haug ja mõni panniahven) Ja külmkapis leidub mune, kreeka jogurtit, natuke head maakohupiima, talupiima, võid, juustusid...ja ma käin IKKA poes. Õudukas! Kuigi enamasti midagi lisaks ostmas. Proovin nüüd sel nädalal poeskäiku vältida. Nädalvahetuseni veab kindlasti välja, edasi vaatab, mis saab... Täna menüüs kõrvitsa-suitsujuustusupp ja muskaatkõrvitsamuffinid. Ja haugi peab ka täna mingil kujul realiseerima. Ahvenad ehk õnnestub külmkambrisse suruda :D Lahe ja inspireeriv ettevõtmine! Raporteerin ka, kuidas õnnestub! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |