TÄIDETUD KÖÖGIVILJAD (Kokkame koos # 28)

Netcat
Abikokk
2010-08-31 18:16:07
Kreekapärane täidetud tomat. Retsept miniraamatust "Tomat". Veisehakkliha sibula ja tomatisisuga, maitsestatud valge veini (mul oli küll vermut), loorberi ja nelgiteradega. Enne ahju panekut pidi peale tõstma bešamellkastet. Ei jätnud erilist muljet. Kaste oli liiast ja retseptis ette nähtud maitseained ei tõusnud üldse esile. Põhimõtteliselt on hakkliha tomati sees ju tore, aga ise oleks millegi muuga maitsestanud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Triin
Abikokk
2010-09-03 09:52:15
Mina ka viimaks täitsin köögivilju. Võtsin mandoliiniga suvikõrvitsalt pikad "laastud" ja keerasin sinna hakkliha täidise. See mis jäi suvikõrvitsast üle (servad, mida ei saanud laastutada) hautasin koos sibulaga mee ja veiniäädikaga ära, segasin juurde kreekapähklid ja fetat ja panin paprikasse. See viimane täidis sai eriti hea. Pilt on tehtud enne ahju panemist. Pärast oli juba pimedaks läinud ja ei saanud korralikku pilti. Aga toit sai väga maitsev. Sõime riisiga ja salatkis marineerisin sidruniga punast sibulat+ tomatid, viinamarjad ja feta. See "laastude" idee läheb kindlasti kordamisele.
Tullia
Abikokk
2010-09-03 19:26:29
Tegin mõned päevad tagasi toorjuustuga täidetud kartuleid. Maitsestatud basiilikuga ja lisandiks pisut peekonit. Täitsa maitsvad said. Retsept pärit ajakirjast Delicious, aprill 2010.

Tullia jutukesed

Marju
Abikokk
2010-09-03 19:48:02
Proovisin ka Tuuli tehtud (3ndal lehel) paprikaid, et paprika pooleks ja siis tomat ja mozzarella, basiilik ja ahju. Anšoovist mul polnud, panin natuke soola, suhkrut ja pipart. Mulle tundus selline täidetud paprika parem kui tavaline (et ots maha ja täidis sisse), sest minu jaoks on täidetud paprika puhul alati liiga tugev paprikamaitse. Ma ei tea, kas panen vähe soola või on mul midagi muud viga, aga täidetud paprika ei meeldi üldse, täidan pigem tomati. Aga see retsept tundus ahvatlev ja iseenesest päris meeldivad tulidki, aga jälle tundus paprika kõigest üle olevat, ilmselt anšoovis oleks aidanud. Ühe paprika sisse panin mozzarella asemele kitsejuustu ja see oli juba peaaegu :)
Hedi777
Kokaõpilane
2010-09-07 22:12:54
Kas siia ka varsti kooskokkamise loosimistulemused ilmuvad? :) Auhinnad ju niivõrd ahvatlevad!
Anu
Abikokk
2010-09-07 22:34:39
Mu lemmikuks on ikka hakkliha-sibul-porgand-toorjuust suvikõrvitsa sees. Olen seda viimase kuu jooksul juba kuus korda teinud.
Kirsike
Abikokk
2010-09-08 09:46:28
Täidetud kartulid tõid mulle meelde, et ka mina tegin neid ükskord, seentega täidetult ja peal kartulipuder. Paprikat täidame anšoovise, küüslaugu ja tomatiga üsna tihti eelroaks. Mina teen neid ungari köögist pärineva retsepti/idee järgi ja nimeks on neil seal piemonte paprikad.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-09-08 10:32:10
Kirsike:
Paprikat täidame anšoovise, küüslaugu ja tomatiga üsna tihti eelroaks. Mina teen neid ungari köögist pärineva retsepti/idee järgi ja nimeks on neil seal piemonte paprikad.
Oi, need on mõnusad! Mul üks Edinburghi sõbranna tegi neid tihti, lisasin retsepti ka Nami-Namisse!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kokkamas95
Abikokk
2010-09-08 15:46:23
Kukeseentega täidetud kartulid

http://kokkamas95.blogspot.com/

Dagris
Abikokk
2010-09-12 23:27:00
Tegin ka lõpuks täidetud paprikaid. Esiteks piemonte paprikad ja teiseks kuskussi ja brokkoliga, mis tulid väga head

Sööme silmadega

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>