Redfox Abikokk 2010-02-13 22:10:36 |
Seenekas:
tahtsin muidugi kirjutada seleeniga rikastatakse teravilja. andesta boheemile eksju.
muide teemasse tagasi minnes elik hinnad: kohvi. ei ole vist kuskil praegu alla 30 krooni? ükskord sain Selverist Aromi Mokka 29 krooniga aga praegu on kõik kohvid vähemalt 38. minul lähikonnas puuduvad suurtest poodidest Maxima ja Konsum. ei tea kas nendes võiks praegu odavalt kohvi olla? Redfox:
Vabandust, mis tähendab "rikastatakse tervailjaga seleeni jmt" kas see on kuidagi vastupidi mõeldud või hoopis midagi kolmandat? See, et Eesti mullad pole piisavalt seleenirikkad eestlase toidulauale kasvatatavate taimsete saaduste jaoks, selle kohta lugesin hiljuti Maalehest mingit artiklit. On tehtud uurimusi, et mulda võiks seleeniga rikastada jne, aga see läheb siinsest teemast totaalselt kõrvale, küll pean märkima, et vähemalt hobustele on soovitav anda lisaks seleenimineraali. Samuti oli seal artiklis juttu seleenipuudusest tingitud vaevustest inimestel. Kahjusks hetkel ei leia üles.Rainbowst veel nii palju et kuna soomes kuidagi rikastatakse teraviljaga seleeni jmt kuulsin raadiost siis on selle sarja rukkijahu just hea leiba küpsetada,. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-13 22:53:13 |
Kui kellelgi jääb kuskil kinoa hind silma ja meelde, siis oleksin väga tänulik. Sõbranna tahab osta, aga kohalikus mahetoodete poes on paki hind üsna krõbe. | |
Nämmu Abikokk 2010-02-13 23:15:11 |
Pille:
See huvitab mindki. Kas tavalistes supermarketites nagu Selver üldse müüakse seda? Pole nagu märganud. Looduspere ökopoest ( Tartu lõunakeskus) ostsin 82 kr pakk. Kui kellelgi jääb kuskil kinoa hind silma ja meelde, siis oleksin väga tänulik. Sõbranna tahab osta, aga kohalikus mahetoodete poes on paki hind üsna krõbe. Kaie |
|
Netcat Abikokk 2010-02-13 23:32:55 |
Redfox:
Kindlasti saab kohvi paljudest kohtadest 30 krooniga, iseasi on, kui palju kohvi selle raha eest saab... Maximas on viimase pakkumiste lehe kohaselt Nescafe Montego lahustuv kohv (100g) 26.90 (tavahind 43.90).
Alla 30 peaks igal pool jääma Jacobs Krönungi väikepakid näiteks. muide teemasse tagasi minnes elik hinnad: kohvi. ei ole vist kuskil praegu alla 30 krooni? ükskord sain Selverist Aromi Mokka 29 krooniga aga praegu on kõik kohvid vähemalt 38. minul lähikonnas puuduvad suurtest poodidest Maxima ja Konsum. ei tea kas nendes võiks praegu odavalt kohvi olla? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-13 23:38:00 |
Kätrin:
Teemat jätkates, rääkides paki- ja mitte kilohinnast siis Tallinna kaubamajas oli paki hind 34.- ja täna Stockmannis 25.- (vaata hinda eripakkumine). Rimis oli lihaveise hakkliha küll riiulil, kuid hinda ilmselt häbeneti - see puudus sootuks. Netcat:
Rakvere delikatesshakkliha eile Sikupilli Prismas kilohind 103, miskit.
Veise ja sea delikatess olid sama hinnaga - just eile vaatasin. See kilohind 103krooni sentidega jäi just hästi meelde.
Ma loodan, et ma nüüd udu ei aja - mälupildist võtsin selle hinna, aga selektiivmäluga on lood nagu on - üks detail siit, teine sealt.Täna on plaanis kusagilt hankida pakk Rakvere veise delikatesshakkliha. See on asi, mille saadavus kõigis poodides on sedavõrd vahelduva iseloomuga, et mingit hinnainfot mulle pähe kinnistunud pole, mida võrrelda. Kui kellelgi on parem mälu, siis oleks teretulnud teave selle artikli hinnaerinevuste kohta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-13 23:53:30 |
Veel teateid tänaselt jahiretkelt:
LAV päritolu mustad viinamarjad on taas müügil. Mina kohtasin neid sel nädalal Rimis ja nüüd ka Stockmannis. Stocki omad olid pisut paremini säilinud, aga odavamad. Vist oli mingi pakkumine. Kuna need on suhtkoht ainsad viinamarjad, mida ma poest julgen veel osta, siis rõõm-rõõm-rõõm.
Stockmanni veebruari püsikliendipakkumises olev Riviera salat on täitsa söödav ja soodsa hinnaga. Seal sees on korralikku rohelist, melon, kana, päikesekuivatud tomatid, õlikaste. Tasub täitsa proovimist. Arvatavasti seda ainult selle kuu sees müüaksegi.
Samuti on soodushinnaga müügil jõhvikakrõpsud. 29 krooni purk on juba päris tore hind, eriti arvestades, et pärast jääb järele kena kaanega läbipaistev purk, mida võib muude kuivainete vms tarbeks kasutada.
Ebameeldivaks üllatuseks oli see, et Stockis polnudki enam Uus-Kongo hapukapsaid. Olid Kadarbiku ja Sagro omad. Viimaseid ei soovitaks vaenlasele ka. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Merilin Abikokk 2010-02-13 23:54:47 |
Netcat:
Rääkides hindade puudumisest - mul tuli XL säästukast lahkuda mõnda aega tagasi ilma "külmutatud mereandideta", sest hoolimata nende olemasolust letis-korvis-kassalindil, puudusid need "süsteemis" ja neid keelduti mulle müümast. Kätrin:
Teemat jätkates, rääkides paki- ja mitte kilohinnast siis Tallinna kaubamajas oli paki hind 34.- ja täna Stockmannis 25.- (vaata hinda eripakkumine). Rimis oli lihaveise hakkliha küll riiulil, kuid hinda ilmselt häbeneti - see puudus sootuks.Netcat:
Rakvere delikatesshakkliha eile Sikupilli Prismas kilohind 103, miskit.
Veise ja sea delikatess olid sama hinnaga - just eile vaatasin. See kilohind 103krooni sentidega jäi just hästi meelde.
Ma loodan, et ma nüüd udu ei aja - mälupildist võtsin selle hinna, aga selektiivmäluga on lood nagu on - üks detail siit, teine sealt.Täna on plaanis kusagilt hankida pakk Rakvere veise delikatesshakkliha. See on asi, mille saadavus kõigis poodides on sedavõrd vahelduva iseloomuga, et mingit hinnainfot mulle pähe kinnistunud pole, mida võrrelda. Kui kellelgi on parem mälu, siis oleks teretulnud teave selle artikli hinnaerinevuste kohta. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2010-02-14 00:15:58 |
Juhtub peenemaski peres. Mulle taheti täna jälle NOPis kaks minisibulat terve kilo hinnaga müüa. Olekski müüdud, kui poleks juhuslikult enne lahkumist tšekki kontrollima juhtunud. Kuna viimane tegevus mul viisakamates kohtades eriti harjumuseks ei ole, siis mõjus kogemus üsna murettegevalt. Tont teab, mitu korda selliseid asju minu (ja mõne teisega) juba võib olla juhtunud ilma et aimatagi oskaks? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kiilike Abikokk 2010-02-14 14:58:39 |
Nämmu:
Võin nüüd küll puusse panna aga u 2 nädalat tagasi käisin rocca ökopoes kust siis beluuga läätsesid ostsin ja minu meelest olid enamus pakkidest sellised 60-70kr juures sh kinoa. paki suurustest ei tasu rääkida .. :( .
Ja pean ütlema, et mulle meeldis see pood vägagi st võib kujuned poeks milleta enam hakkama ei saa.
.. ma nüüd ikka selgitaks seda meeldivust - linna servas ja pääsen autoga lähedale ilma suuri ringe tegemata ja parkimise eest maksmata. Hinna osas on muidugi kallis aga ma käin seal pigem harva ja ostan seda mida kohe kuidagi tavalisest poest ei leia nagu need läätsed vms.
Pille:
See huvitab mindki. Kas tavalistes supermarketites nagu Selver üldse müüakse seda? Pole nagu märganud. Looduspere ökopoest ( Tartu lõunakeskus) ostsin 82 kr pakk.Kui kellelgi jääb kuskil kinoa hind silma ja meelde, siis oleksin väga tänulik. Sõbranna tahab osta, aga kohalikus mahetoodete poes on paki hind üsna krõbe. |
|
Mann Abikokk 2010-02-14 18:23:40 |
Kiilike:
sa süda miuhke hind, siin ma ökopoest ostan ja 500 gr pakk on miski euro ringis. Nämmu:
Võin nüüd küll puusse panna aga u 2 nädalat tagasi käisin rocca ökopoes kust siis beluuga läätsesid ostsin ja minu meelest olid enamus pakkidest sellised 60-70kr juures sh kinoa. paki suurustest ei tasu rääkida .. :( .
Ja pean ütlema, et mulle meeldis see pood vägagi st võib kujuned poeks milleta enam hakkama ei saa.Pille:
See huvitab mindki. Kas tavalistes supermarketites nagu Selver üldse müüakse seda? Pole nagu märganud. Looduspere ökopoest ( Tartu lõunakeskus) ostsin 82 kr pakk.Kui kellelgi jääb kuskil kinoa hind silma ja meelde, siis oleksin väga tänulik. Sõbranna tahab osta, aga kohalikus mahetoodete poes on paki hind üsna krõbe. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |