Netcat Abikokk 2010-03-24 16:36:27 |
Seenekas:
Siis oleks loogiline, et hind küll ei odavneks, ent jääks umbes samaks, mitte ei kallineks kolmandiku võrra. Metsa kinni jäänud küttepuud on maainimestele kindlasti probleem, aga mitte sellisele suurtööstusele, nagu Grüne Fee. Kusagilt on ka meelde jäänud, et neil pidi omaenda elektrijaam olema, gaasiküttel. Netcat:
Seoses kevadega saabumisega tulevad uued probleemid, veidi liiga pikk kirjeldus tuleks. Vahepeal on ka kütus (diisel, bensiin) jälle päris palju kallimaks läinud, samuti elekter, seega vilets lugu.Negatiivse koha pealt: Luunja kurgi hind on tõusnud 70 krooni ligi. Hullumeelsus! Miks peaks kurgi hind kevadel tõusma? Kulud kurgikasvuhoone valgustusele ja küttele peaks olema ju vähenend talvega võrreldes. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2010-03-24 21:45:16 |
Netcat:
Gaas läks ka kallimaks, kuule suurtööstustel pole ka magusaimad ajad, pealegi pole meil ka poodide hinnapoliitikast aimu. Minu meelest oli neil isegi oma pisike hüdroelektrijaam, aga selle korralik toimimine praeguse juba rüsijääga on ka kahtlane. Ah, tegelikult, kes neid teiste majandamisasju täpselt teab, eks. Nu ei tule see kartul-porgand-kurk-piim meie toidulauale nii lihtsalt nagu poes/turul käies tundub. Ma olen siin oma viimasel kümnel maaelu aastal ikka päris palju targemaks saanud, mis kõik seda hinda mõjutab, alates ilmast ja lõpetades lähiriikide valitsuste põllumajanduspoliitikast versus meie riigi omale ja kõik muu. Metsa kinni jäänud küttepuud on maainimestele kindlasti probleem, aga mitte sellisele suurtööstusele, nagu Grüne Fee. Kusagilt on ka meelde jäänud, et neil pidi omaenda elektrijaam olema, gaasiküttel. |
|
Redfox Abikokk 2010-03-25 07:16:05 |
kurk 70 EEKu nalja teete. kas 2 viilu kaupa ka müüakse? hea et mul oma aia õunu veel alles on, see on ainus värske kraam mida terve talv olen saand süüa. töötuna neid salativärke ei jaksa üldse osta kõik puha kuiv kraam. kapsas ja porgand on muidugi, ise panime siin kevadel seemnest kress salati aknalauale. ja noh valge sibul aga rohelise sibula salat oleks muidugi mõnusam aga kui ei saa siis ei saa. õnneks kevadel tulevad karulaugad ja saab ise korjamas käia ja aeda plaanime seemnest panna neid põnevaid salatilisi, mingi rooma ja rukola ja savoy kapsas sest no poest siukse hinnaga ei osta eluilmaski. õudne kui kallid asjad need ikka on. kui kuskilt hakkab hea hinnaga värsket räime saama oleks mu kass väga tänulik. Kopli turule ei tooda eriti viimasel ajal nii et kui näete kusagil andke teada | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-23 17:13:52 |
Tallinna Kaubamaja toiduosakonnas oli eile Kõldu Carpaccio vaid 79 krooni! (Muidu vist 109). Kes teab, see leiab ;) | |
Netcat Abikokk 2010-04-23 23:02:30 |
Küpsed mangod täna LT Rimis. Veel pole lõhki teinud, aga täiesti pehme. Peale selle nädalalõpuhind kobartomatitele ja Alma kodujuustu sooduspakkumine. Juba pikemat aega kehtib kampaaniahind Oskari veiserinnaviilakatele (21). Luunja kurk on nüüd 41 krooni kilo. Banaanid on paar krooni odavnenud.
Nüüd siis kurvad uudised sealtsamast poest. Paprikad on nässus ja superkallid(üle 70 krooni kilo), varsselleri partii kipub hetkel olema vanavõitu ja Alma väikest pakipiima järjekordselt ei olnud. Samuti on sortimendist juba mõnda aega kadunud Alfadi jäätee ja Appletizeri mahlad. Ja tundub, et Sanpellegrino vesi ka, kui mõtlema jääda. Täna avastasin, et Lindti tumedate šokolaadide valik on kõigest 2 erineva peale kokku kuivanud.
Säästuka reklaamleht tuli sel nädalal ja väidetavalt on seal paari sorti Philadelphia toorjuustu 19 krooni karp pakkumises.
Selveris oli viimati hea pakkumine Don Simoni apelsinimahlal. 17.90 pakk. Odavamalt otsepressitud apelsinimahla ei ole vist võimalik osta. Mulle meeldib küll see kollase plastpudeli oma rohkem, veidi mahedam on, aga see on märksa kallim ka. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Sasha Abikokk 2010-04-24 20:45:51 |
NB mangod Selveris 19.90! Ilusad, aga vajavad järelvalmimist. Ja Rimist ostsin neid kobartomateid karbis ja ma pole talv otsa nii head tomatit saanud. Tomatimaitsega, noh. Homme lähen toon veel, kui on. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-24 23:35:10 |
Sasha:
Neid oli Viimsi Marketis ka, tõesti olid mõnusad!
Ja Rimist ostsin neid kobartomateid karbis ja ma pole talv otsa nii head tomatit saanud. Tomatimaitsega, noh. Homme lähen toon veel, kui on. |
|
Stardust Abikokk 2010-04-25 11:02:33 |
Hm, Pille, ma tahtsin ka Rimi tomateid kiitma tulla, aga sinu pildil on minu arust küll teised tomatid. Rimi omad oli üsna suured, sellised golfipallilaadsed. Aga nii-ii magusad, et ma sõin neid nagu õunu. Esimene täiendus: Samas, vaatasin nüüd Rimi eripakkumisi. Soodushinnaga on 500-grammine kirsskobartomatite karp, kus on tõesti väikesed tomatid. Mina aga ostsin ploomisuurused kobartomatid (hind oli äkki 35 hoopis?), mis olid plastalusel ja kilepakendis, samuti pool kilo. Väga head, igatahes. Loodan, et neid täna veel on. Teine täiendus: Nii, kuna ma vahepeal nüüd Rimis käisin, siis on pilt selge. Soodushinnaga (24.90) ongi need kobartomatid, mida mina kirjeldasin. Ploomisuurused, plastalusel ja kileümbrisega. See on lihtsalt vale pilt. | |
Netcat Abikokk 2010-05-11 18:06:32 |
Selveris osad Grüne Fee potiürdid, nagu petersell ja basiilik, umbes 14 krooni ehk -20%. Järve selveris olid eile õhtul küll väga närud järgi.
Prismas on praegu hea hind Gouda Black ja Red tükijuustudel. Gouda Black 20 kr tükist.
Nördinud olen ka. Ei Kaubamajast, Solarisest ega Selverist õnnestunud möödunud nädalal leida jahvatatud mandleid. Kas need on kuidagi äkki luksuskaubaks muutunud või polnud neid varemgi? Rimis on küll alati olnud. Aga enam ei jää see minu teele ette. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-05-11 18:44:22 |
Netcat:
Stockist olen ise alati jahvatatud mandleid ostnud, alati suure sületäie pakikesi, pole neid igast poest saada jah :O
Nördinud olen ka. Ei Kaubamajast, Solarisest ega Selverist õnnestunud möödunud nädalal leida jahvatatud mandleid. Kas need on kuidagi äkki luksuskaubaks muutunud või polnud neid varemgi? Rimis on küll alati olnud. Aga enam ei jää see minu teele ette. |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |