Netcat Abikokk 2010-02-22 15:44:33 |
Ämbriga piim jäi märkamata, ent Järve selveris Wensledale'i jõhvikatega juust (pakendatud, juusturiiulis) 226.- kilo (ehk 33 krooni pakk) tundus soodne. Lisaks Alma Valio Eesti juust 15 krooni pakk, Selveri "oma" munad 13.50 10 tk. Marli apelsinimahl ja banaaninektar 11 krooni. Iseseisvuspäevani soodushind tervele Talleggi kanale, kes soovib ahjukana teha. Oli vist 29.-
Ah jah, väga esinduslik salatilehtede valik on Järve selveris. Leidub kõike, mida hing ihkab. Potis, kotis ja karbis. Alates valmispakendatud Caesari segust koos kuubikute ja kastmega ja lõpetades värskete loorberilehtedega.
Puuviljadega olid vähemalt pühapäeval kehvemad lood. Ja kalalett oli küll täis, kuid kalad seal suhteliselt kudenud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-02-22 16:27:47 |
Netcat:
Nüüd ma jään küll narri olukorda (=vingub niisama). Aga sageli on probleem selles, et Prismas on küll sama kategooria toode olemas, aga kaubamärk pole harjumuspärane (kunagi kurtsin et nt riisinuudlid olid seal hingehinnaga Santa Maria omad). Viimati kui käisin Kristiine Prismas oli kogu värske saia ja piruka osakond lihtsalt kinni. Isegi mingit silti polnud väljas. Leiva-saia valik meeldib mulle Selveris enam (või on mulle sobivad asjad Prismas läbi müüdud???).
Ohmaitea. Vanainimese harjumused. Fre, huvitav oleks teada, mis asjad need on siis, mida Prismast ei leia (peale Selveri omatoodete). Mulle on jäänud mulje, et nende valikud ehk ei kattu, aga kokkuvõttes erinevaid artikleid on Prismas rohkem müügil kui Selveris. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-22 16:58:57 |
Leiva-saia valik (ja hinnad) meeldivad mulle ka tegelikult peaaegu igal pool enam kui Prismas (pean silmas peaasjalikult Kristiine oma). Ainult nende kõrvitsasepik ruulib, aga noh see on enamasti alati otsas/kõva kui ma seda sinna ostma lähen.
Nuudlite koha pealt seda, et kuivainete valik ja sh just igasugused eripäralised makaronitooted on Prismas küll olnud rikkalikumad kui mujal minuarust. Pikkadest nuudlitest ei tea, aga mitmesuguseid riisijahust pennesid ja spiraale olen näiteks just sealt soodsa hinnaga saanud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Enely100 Abikokk 2010-02-22 17:54:40 |
Sattusin eile ootamatult Lääne-Virumaal Säästumarketisse ning meeldivaks üllatuseks leidsin väga ilusaid Talvenaudingu õunu! | |
Redfox Abikokk 2010-02-25 22:01:12 |
Balta turul tšillipipraga, piparmündiga jt lisanditega õhukesi 60 -75% šokolaade hinnaga 4 eeku 100 g tahvel. toffeetäidisega ja piparmündikreemiga paksu piimašokolaadi 9 eeku 200 g ja 12 eeku 300 g pakk (lahtine soks kilesse pakitud. kui lähed jaama poolt väravast sisse siis 4. diagolaakäik vasakut kätt. üks selline avalett. | |
Spiidi Abikokk 2010-02-25 22:35:07 |
Kellel pole suvest punaseid sõstraid alles, siis Rocca al Mare keskuses on üks tore väike lett, kus müüakse nii mustikaid, punaseid sõstraid kui ka muidu külmutatud marju. Punaste sõstarde kilohind oli 29.- ja ma ostsin kohe kaks kilo :) | |
Enely100 Abikokk 2010-02-26 15:51:19 |
Ülemiste Rimis oli mingi eesti õunasort A tähega (Akuna?) kilohinnaga 19.90. | |
Spidur Abikokk 2010-02-26 22:11:21 |
ega keegi pole üheski prismas enam soolatud ja röstitud koorimata kõrvitsaseemneid (400 g pakk) näinud? muidu alati käisin ja tõin endale ikka tallinnast 3-4 pakki. nüüd rocca al mare prismas pole tükk aega näinud :( | |
Kingadraakon Abikokk 2010-02-28 16:15:40 |
Netcat:
salatikraami valiku poolest meeldib mulle väga solarise toidupood. seal on alati pakitud beebispinatit ja rukolat, lisaks mitmesuguseid muid salatilisi. super! Ah jah, väga esinduslik salatilehtede valik on Järve selveris. Leidub kõike, mida hing ihkab. Potis, kotis ja karbis. Alates valmispakendatud Caesari segust koos kuubikute ja kastmega ja lõpetades värskete loorberilehtedega. |
|
Redfox Abikokk 2010-02-28 20:46:14 |
Solarise poes oli varem ka allahinnatud saia-leiva käru ja ükskord sain sealt 57kroonise Vertigo jõululeiva 7 krooniga. aga enam seda käru pole juba sada aastat. juustud on seal topelt nii kallid kui Selveris aga nagunii ostan noid turult aga minu teada on see ainus pood kust saab poolt pätsi Hiiumaa leiba mujal on ainult veerandised kui on | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |