Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-10 18:36:53 |
Tegelikult peaks võiteemat siin võiteemas lahkama, aga kui ma viimati vaatasin (ja see oli ammu), siis oli kodumaisele võile siiski soola lisatud (aitab vist paremini säilida). Äkki on ajad ja asjad muutunud, homme poes vaatan :) | |
Netcat Abikokk 2010-03-10 18:56:53 |
Muidugi võiks kogu selle võijutu sinna võiteemasse ümber tõsta siit. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kingadraakon Abikokk 2010-03-11 14:33:19 |
ma vaatasin, et seda pole veel ümber tõstetud, seega oleks minu postitus võiteemas veidi üksildane... mina kasutan tori-selja meierei valmistatud võid, mida ostame-toome pärnumaalt ära kamba peale. see peaks olema selitatud või, kas ta tegelikult on ka, ei tea, aga küpsetamiseks igal juhul suurepärane. tegime kunagi piparkoogitainast võrdluseks selle võiga ja suvalise poevõiga, väga suur vahe oli sees. kilohind tuleb koos transpordiga 80 krooni kanti. | |
Netcat Abikokk 2010-03-14 00:50:00 |
Võiteema jätkuks: vaatasin kodus oma Saaremaa või pakid üle ja seal pole küll piiksugi lisatud soolast.
Lisaks Stockmannis olid mõlemad Valio võid praegu püsikliendile 45 krooni pakk.
Veel pakkumisi Stockmannist: Hellmansi majonees 21 kr, Billingtons Natural Granulated suhkur 43 kr kilo, Valio Alma Eesti viilutatud juust 16 millegagi, Saaremaa Kadaka viilutatud juust 19 krooni, Synnove Parma määrdejuust vist 15 oli.
Selle rafineerimata suhkru jahil ma alles eelmisel nädalavahetusel käisin endises Super Nettos, praeguse nimega XXL säästukas, ja kui vanasti see seal maksis alati kusagil 43 krooni ringis, isegi kui enamik teisi kaupu maksis juba sama palju kui tavapoes, siis nüüd oli hind juba 50 krooni. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2010-03-14 15:14:58 |
Netcat:
Mul täpselt sama pettumus :( Üldse on sellest poest üks täiesti mõttetu koht saanud. Ei mingit valikut enam. On keegi selle suhkru hinda veel kusagil tähele pannud? (Ma Stockmanni vist niipea ei satu). Selle rafineerimata suhkru jahil ma alles eelmisel nädalavahetusel käisin endises Super Nettos, praeguse nimega XXL säästukas, ja kui vanasti see seal maksis alati kusagil 43 krooni ringis, isegi kui enamik teisi kaupu maksis juba sama palju kui tavapoes, siis nüüd oli hind juba 50 krooni. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
ErleS Abikokk 2010-03-14 17:53:05 |
Pille:
E-Piima või kohta vihjeks: Käisin just Selveris ja ostsin E-Piima võid. Oli sooduspakkumine - 250g, hind 16,90 kr. Kätrin:
Ma eelistan küpsetamisel ja toiduvalmistamisel kasutada magedat võid ja kuna kodumaised võid on kõik soolaga, siis ostangi Soome oma. Aeg-ajalt siiski ka Saaremaa oma (Terega on mul minevikus probleeme olnud pritsimise jms, pole uuesti ostnud). Heidi kasutab tõesti E-Piima võid - kasutaks isegi seda, aga kahjuks pole seda kohalikus kaubandusvõrgus saada).Netcat:
Minul võiletti ees alati sama dilemma. Igakord ma seal mõtlen ja võtan ikka Eesti oma. Samas on mul hästi meeles Heidi Parki lugu, kus ta kirjutas oma ideaalse või otsingutest - siis oli pildil E-Piima või miski selline või - igaljuhul ei Valio, Saaremaa ega Tere oma see polnud. Ei tea, kas seda ta kasutabki ja see on parim, või oli see miski juhuslik pakk seal?See on nüüd offtopic, aga küsiks kiirelt siinsamas - kas sinumeelest on Valio või ntx Saaremaa võist niipalju parem, et tasub praegusel ajal eelistada välismaa kaupa? Ma ka varem ostsin seda, et noh, mugavalt suur pakk ja kindlalt usaldusväärne kvaliteet, aga viimasel ajal patriotismist siiski ostan seda Saaremaa võid. Ja ega reaalset vahet nagu toidutegemisel ei ole tähele pannud. Leivale ma võid ei määri, niiet selle koha pealt ei oska kosta. |
|
Netcat Abikokk 2010-03-15 16:06:55 |
Tiina:
Tavalistes toidupoodides on Billingtons Golden pakk kusagil 53-55 krooni kanti ja sooduspakkumisi sellele suhkrule väljaspool Stockmanni ei ole tähele pannud ei poes käies ega postkasti topitud reklaami lugedes. Stockis oli eelmise aasta lõpupoole alles üks, siis oli caster sugar kah samas hinnas. Tore oleks, kui sellest neile tava saaks.
Muidu, absoluutselt õigus, et peale XXL-ks muutumist on see pood mõttetu. Hirmus palju ruumi raisatud, kaupa natuke rohkem kui tavalises säästukas, aga ikkagi päris piiratud valik võrreldes hariliku supermarketiga, baashinnatase võibolla ehk pisut madalam aga selle eest mitte mingeid suuri sooduspakkumisi nagu teistes poekettides. Säästate paar krooni ja kulutate sinna ekstra kohale sõitmiseks mitu korda rohkem. Tobedus. Netcat:
Mul täpselt sama pettumus :( Üldse on sellest poest üks täiesti mõttetu koht saanud. Ei mingit valikut enam. On keegi selle suhkru hinda veel kusagil tähele pannud? (Ma Stockmanni vist niipea ei satu).Selle rafineerimata suhkru jahil ma alles eelmisel nädalavahetusel käisin endises Super Nettos, praeguse nimega XXL säästukas, ja kui vanasti see seal maksis alati kusagil 43 krooni ringis, isegi kui enamik teisi kaupu maksis juba sama palju kui tavapoes, siis nüüd oli hind juba 50 krooni. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kingadraakon Abikokk 2010-03-20 17:48:20 |
ostsin solarise toidupoest täna kappareid soolvees -- pooleliitrine purk maksis 54 krooni. | |
Netcat Abikokk 2010-03-24 12:06:17 |
Paljud on maininud, et neile meeldib Activia maitsestamata jogurt, olgu siis koostise, konsistentsi või koguse pärast. Siis ehk huvitab, et Rimis on sel praegu kampaaniahind 4.90 (või midagi sinnapoole). Säilivusaeg LT Rimi riiulis oli eilsel partiil 04.04 niiet kannatab veidi varuks osta küll.
Gouda black on ka Rimis soodne praegu. Samuti oli veel üleeile saada üliküpseid mangosid. Võimalik, et tänaseks on need otsa lõppenud (ühes või teises mõttes).
Negatiivse koha pealt: Luunja kurgi hind on tõusnud 70 krooni ligi. Hullumeelsus! Miks peaks kurgi hind kevadel tõusma? Kulud kurgikasvuhoone valgustusele ja küttele peaks olema ju vähenend talvega võrreldes. Egas muud kui et siis nüüd mõnda aega ei osta jälle kurki. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2010-03-24 14:30:50 |
Netcat:
Seoses kevadega saabumisega tulevad uued probleemid, veidi liiga pikk kirjeldus tuleks. Vahepeal on ka kütus (diisel, bensiin) jälle päris palju kallimaks läinud, samuti elekter, seega vilets lugu. Sellest, kuidas talve jooksul küttepuud paljudel lõppesid ja metsast suure lume tõttu seal asuvaid küttepuid kätte ei saanud ja nüüd külmunud vallide tõttu teeveertes ikka veel neile ligi ei saa ja siis läheb sulaks ja taas ei saa, enne kui maa taheneb...Mis siin piriseda. Üldse räägivad kõik maainimesed, mis lisatöid pärast selle kõige sulamist teha tuleb, mida mitte pole tavalise talve puhul plaanida vaja. Mis ei tähenda, et see hinatõus mind rõõmustaks, aga asjal selline pool ka. Paraku. Negatiivse koha pealt: Luunja kurgi hind on tõusnud 70 krooni ligi. Hullumeelsus! Miks peaks kurgi hind kevadel tõusma? Kulud kurgikasvuhoone valgustusele ja küttele peaks olema ju vähenend talvega võrreldes. |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |