Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-10 12:52:50 |
See info on küll eelkõige Viimsi kandi elanikele*, aga siiski: täna maksis Viimsi Marketis Valio meiereivõi poolekilone pakk vaid 41.40. "Parim enne" kuupäev oli mai keskpaigas. Ma olin (?/%"#) just Viimsi Co-Marketist ostnud 55 krooni eest uue paki, aga eks ma siis ostsin juurde :) * Viimsi Market on n-ö iseseisev kauplus ja ei kuulu mingisse ketti. Kui tegemist on poe enda soodukaga, siis ei pruugi seda mujal olla. Kui on Valio soodukas, siis tasub ehk mujalgi silmad lahti hoida. | |
Netcat Abikokk 2010-03-10 14:34:09 |
Kas see oli soolaga või soolata või? Pun not intended. Kui soolaga (punane pakk) siis seda ma olen sama hinnaga kusagil mujal pakkumises ka näinud, kuigi ei jäänud meelde, kus. Kui soolata, siis olen veidi kade.
Samas, praegu on Rimis Saaremaa või 13.90 pakk. Keda huvitab, kasutagu juhust. Hoiatuseks: Rimides on käimas tudishpiip. Kaasa võtta oma kõrvatropid. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-03-10 14:40:04 |
Ühtlasi, tänasest on Prismas mingi osta ära kampaania raames Linnu talu kollaste munade kuuspakk 7.xx, purustatud tomatid (tetrapakis) 9.90 ja rainbow ananassitükid omas mahlas 5.xx
Kindlasti palju muud igasugust kraami veel, aga need pakkusid mulle endale huvi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-10 15:03:33 |
Netcat:
Loomulikult soolata (roheline pakk). Ma kasutan praktiliselt alati soolata võid köögis. :)
Kas see oli soolaga või soolata või? Pun not intended. Kui soolaga (punane pakk) siis seda ma olen sama hinnaga kusagil mujal pakkumises ka näinud, kuigi ei jäänud meelde, kus. Kui soolata, siis olen veidi kade. . |
|
Netcat Abikokk 2010-03-10 15:40:54 |
See on nüüd offtopic, aga küsiks kiirelt siinsamas - kas sinumeelest on Valio või ntx Saaremaa võist niipalju parem, et tasub praegusel ajal eelistada välismaa kaupa? Ma ka varem ostsin seda, et noh, mugavalt suur pakk ja kindlalt usaldusväärne kvaliteet, aga viimasel ajal patriotismist siiski ostan seda Saaremaa võid. Ja ega reaalset vahet nagu toidutegemisel ei ole tähele pannud. Leivale ma võid ei määri, niiet selle koha pealt ei oska kosta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kätrin Abikokk 2010-03-10 16:09:29 |
Netcat:
Minul võiletti ees alati sama dilemma. Igakord ma seal mõtlen ja võtan ikka Eesti oma. Samas on mul hästi meeles Heidi Parki lugu, kus ta kirjutas oma ideaalse või otsingutest - siis oli pildil E-Piima või miski selline või - igaljuhul ei Valio, Saaremaa ega Tere oma see polnud. Ei tea, kas seda ta kasutabki ja see on parim, või oli see miski juhuslik pakk seal?
See on nüüd offtopic, aga küsiks kiirelt siinsamas - kas sinumeelest on Valio või ntx Saaremaa võist niipalju parem, et tasub praegusel ajal eelistada välismaa kaupa? Ma ka varem ostsin seda, et noh, mugavalt suur pakk ja kindlalt usaldusväärne kvaliteet, aga viimasel ajal patriotismist siiski ostan seda Saaremaa võid. Ja ega reaalset vahet nagu toidutegemisel ei ole tähele pannud. Leivale ma võid ei määri, niiet selle koha pealt ei oska kosta. |
|
Triin Abikokk 2010-03-10 16:27:12 |
mina ka olen eesti oma võtnud. Ma vaatan tavaliselt, et mis sel korral allahinnatud on ja selle võtan. Mingeid vahesid pole tuvastanud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-10 17:16:56 |
Kätrin:
Ma eelistan küpsetamisel ja toiduvalmistamisel kasutada magedat võid ja kuna kodumaised võid on kõik soolaga, siis ostangi Soome oma. Aeg-ajalt siiski ka Saaremaa oma (Terega on mul minevikus probleeme olnud pritsimise jms, pole uuesti ostnud). Heidi kasutab tõesti E-Piima võid - kasutaks isegi seda, aga kahjuks pole seda kohalikus kaubandusvõrgus saada).
Netcat:
Minul võiletti ees alati sama dilemma. Igakord ma seal mõtlen ja võtan ikka Eesti oma. Samas on mul hästi meeles Heidi Parki lugu, kus ta kirjutas oma ideaalse või otsingutest - siis oli pildil E-Piima või miski selline või - igaljuhul ei Valio, Saaremaa ega Tere oma see polnud. Ei tea, kas seda ta kasutabki ja see on parim, või oli see miski juhuslik pakk seal?See on nüüd offtopic, aga küsiks kiirelt siinsamas - kas sinumeelest on Valio või ntx Saaremaa võist niipalju parem, et tasub praegusel ajal eelistada välismaa kaupa? Ma ka varem ostsin seda, et noh, mugavalt suur pakk ja kindlalt usaldusväärne kvaliteet, aga viimasel ajal patriotismist siiski ostan seda Saaremaa võid. Ja ega reaalset vahet nagu toidutegemisel ei ole tähele pannud. Leivale ma võid ei määri, niiet selle koha pealt ei oska kosta. |
|
Netcat Abikokk 2010-03-10 18:07:58 |
Pille:
Odott. Mina olen kodumaistest võidest ostnud Saaremaad ja Mumuu väikest musta pakki (teisi ei ole eriti lähemalt uurinud) ja need ei ole ju ometi soolaga? Soolaga või peal oleks ju ometi kohe kirjas, et on soolaga? Kas tõesti kusagil serva all kirbukirjas seisab, et on lisatud soola? Ma eelistan küpsetamisel ja toiduvalmistamisel kasutada magedat võid ja kuna kodumaised võid on kõik soolaga Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-03-10 18:10:59 |
Ot mismõttes kõik eesti võid soolaga? Kas tavaline või mille peale ei ole kirjutatud soolane sisaldab ka soola? Vaatasin just kapis olevat kahte eri sordi võipakki (Estover ja Saaremaa) ja nende peal polnud küll mingit märget soola kohta. | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |