Hinnavaatlus

Seenekas
Abikokk
2010-02-14 21:33:56
See hinnavärk on piisavalt kummaline küll, viimati lasin Soomest endale ühte valuvaigistit tuua. Kui siin maksab 20 tabletti sama palju kui seal 60, siis võib kodus varuks olla küll. Saksast pärit sõbranna toob ka pidevalt maitseaineid ja veel ühtteist kas Saksamaalt või laseb oma Londonis töötaval mehel osta. ´Aga eks me ole selline väike riik ja nii edasi. Kogused, mida siia sisse ostetakse on nii väikesed, et see määrab tihti ka selle kallima hinna.
Tullia
Abikokk
2010-02-14 21:53:09
Hiljuti tõin endale Saksamaalt kaasa ühe portsu ökotooteid proovimiseks, kuna siin maksavad need põhjendamtult palju.

Tullia jutukesed

Seenekas
Abikokk
2010-02-15 12:19:44
Tullia:
Hiljuti tõin endale Saksamaalt kaasa ühe portsu ökotooteid proovimiseks, kuna siin maksavad need põhjendamtult palju.
See tuletab meelde, et sõbrannal ka just ökotooted põhiline, mis Saksast kaasa toob. Väidab, et hinnavahed on meeletud, mida iganes ta selle all täpselt silmas peab.
Redfox
Abikokk
2010-02-15 15:59:54
kõik ei pea ju öko olema. ma küll selle pärast ei ahasta kui ma neid tooteid osta ei saa. kohati on ökohullus pisut koomiline. aga Aromi Mokka kohvi sain Prismast nüüd 32 krooniga. 500 g pakk. see on tegelt igati hea kohv täitsa soovitan vahepeal oli 350 g Nordquist või misiganes Kopli turul 19 kr eest mis poes maksab u 80 purk aga praegu seda pole. annan teada kui siia jälle tuuakse .
Marink
Kokaõpilane
2010-02-15 16:12:26
Pille:
Kui kellelgi jääb kuskil kinoa hind silma ja meelde, siis oleksin väga tänulik. Sõbranna tahab osta, aga kohalikus mahetoodete poes on paki hind üsna krõbe.
Hetkel on Tervitus.ee netipoes kinoa müügil 65 EEK / 0.5 kg.
Seenekas
Abikokk
2010-02-15 18:15:57
Redfox:
kõik ei pea ju öko olema. ma küll selle pärast ei ahasta kui ma neid tooteid osta ei saa. kohati on ökohullus pisut koomiline .
Redfox, mõnele on see väga erinevatel põhjustel (allergiad näiteks) vägagi oluline. Lisaks on mõningaid tooteid, mida meil tavapoodides ei müüdagi. Me ju paljudest toodetest üldse ei tea, millest need koosnevad, isegi kui näpuga pakendilt järge ajada. Ma olen küll väga rahul, kui ma näen kus ja mismoodi mu talvekartul kasvab ja kust erineva keemiaga mitteväetatult ja mittepritsitult mu talvine ise sisse tehtud moosi-mahla-sissetehtud juurikate varu keldrisse saab. Aga kindlasti ei kavatse ma sellega ülemäära lolliks minna.
Leoola
Abikokk
2010-02-16 23:17:18
solarises maksab väike pudel kalakastet ainult 5.- krooni sentidega. hea neile, kes tahavad proovida, mis maitsega see on
Tullia
Abikokk
2010-02-17 10:22:09
Seenekas:
Redfox:
kõik ei pea ju öko olema. ma küll selle pärast ei ahasta kui ma neid tooteid osta ei saa. kohati on ökohullus pisut koomiline .
Redfox, mõnele on see väga erinevatel põhjustel (allergiad näiteks) vägagi oluline. Lisaks on mõningaid tooteid, mida meil tavapoodides ei müüdagi. Me ju paljudest toodetest üldse ei tea, millest need koosnevad, isegi kui näpuga pakendilt järge ajada. Ma olen küll väga rahul, kui ma näen kus ja mismoodi mu talvekartul kasvab ja kust erineva keemiaga mitteväetatult ja mittepritsitult mu talvine ise sisse tehtud moosi-mahla-sissetehtud juurikate varu keldrisse saab. Aga kindlasti ei kavatse ma sellega ülemäära lolliks minna.
Aitäh, Seenekas, just minu mõtted panid kirja. Piisab ühest sügelevast lapsest, kui hakkad näpuga järge ajama, mida suhu ja toidu sisse panna.

Tullia jutukesed

Seenekas
Abikokk
2010-02-17 12:51:15
Vahelepõikeks veel - kahjuks on nii, et osa allergiaid võib välja lüüa alles pärast 35-ndat eluaastat ja on üsna võimatu kindlaks teha, millele inimene reageerib. Eks siis tasapisi tuleb välistada kõike, mida mõistus võtab nii kosmeetika, toidu, kodukeemia ja oma elamistingimuste osas, et endal ja perel võimalikult hea oleks.
Kingadraakon
Abikokk
2010-02-17 14:48:23
prismas on üldse soodsaim ostukorv, selgub postimehest. väidetavalt "kalli" selveri kiituseks aga pean ütlema, et neil tundub olema kõige laiem valik.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>