Redfox Abikokk 2010-02-09 23:13:27 |
Kätrin:
Rainbowst veel nii palju et kuna soomes kuidagi rikastatakse teraviljaga seleeni jmt kuulsin raadiost siis on selle sarja rukkijahu just hea leiba küpsetada, mina ostan veel rainbow kassitoitu oma kassile ja ka prisma odavamat sarja X-tra, need on ainsad konservtoidud mis mu kass sööb lihtsalt ei jõua talle seda värsket südant ja maksa osta. see X-tra on Prisma odavam sari aga mõned asjad ei vääri selles muidugi teist pilkugi nt kohvi, kuigi odav, on see hirmus jälk.
rainbow kuivatatud puuviljad on ka head sest seal on mitte suhkur ega maisisiirup kuivatamisel lisatud nagu enamikel vaid fruktoos.
leibadest saiadest on prismas ainsana nt Maaleib mis on minu meelest väga hea, ja väike linaseemnesepik. kuna mina saialisi põhimõtteliselt ei söö muidu kui ainult kõhuvaluga siis mulle on see sepik nädalaks paras.
aga mu lemmikpoeks on kujunenud Parem kui Saldejums; kaht jogurtit olen proovinud ja 4 leiba kõik viivad keele alla. põldmarjajogurt ja viigimarjajogurt (rasva o,5!!!) ja see keeduga rukkileib on ikka nii hea et lihtsalt on kohe. hinnad pole kõige odavamate killast aga odavamad kui ökopoodides kust ma nagunii ei osta ja samas, need tooted säilivad hästi samas olles naturaalsed nii et hind tasub ära. Enely100:
Tahtsin ka soovitada Sikupilli keskust, seal on suur-suur Prisma. Pikka-pikka aega oli minu pood just Ülemiste Rimi, kuni avastasin, et Prismast saab kõik asjad oluliselt odavamalt kätte.
Lisaks on Prismal omatoodetesari Rainbow, mis on tõeliselt-tõeliselt hea - toodetud ju tegelikult Soome turule ja see annab tunda - kõik selle sarja tooded on seni ainult positiivse hinnangu saanud ning väga soodsad ka.Enamasti teeme selle tuuri Ülemiste Keskuses, sest antud kaubanduskeskus on lähim Samas võib antud teema mu vaatevälja poodide koha pealt avardada ning viia avastuseni, et mõni pood linnas sees tuleb soodsam :) |
|
Spiidi Abikokk 2010-02-09 23:57:10 |
Küsin vahele, kas Kaupmees on nüüd kõigile avatud või on ikka kaarti vaja? | |
Enely100 Abikokk 2010-02-10 09:50:29 |
Tihti astume ka Sikupilli Prismast läbi. Määrajaks saab tihti see, et kaasas ka õde, kes šopata tahab ning pärast suuremat Ülemiste Keskuse tuuri on lihtsam Rimist võtta hädavajalik ja kohe üle viadukti kodu poole asuda :P Samas tunnistan ausalt, et ise eelistan ka Prismat. Seda nii hinnalt kui kaubavalikult. | |
Netcat Abikokk 2010-02-10 12:40:55 |
Niisiis ma käisin eile Maximas nende 8-krooniste kirsstomatite järel. Need olid siiski II sort ja ütleme, et mitte ilma põhjuseta. Karpe valides tuleb hoolikas olla, enamikus kipub mõni hallitanud eksemplar olema. Aga kuumtöötlemiseks sobivad küll.
Ühtlasi veendusin, et Maxima on ikka üks jube pood küll. Kui kitsas seal on! Vähemalt selles, mis Kännu Kuke keskuses asub. Mind pole vist aastaid poes niipalju trügitud, korviga müksitud ja kandadele astutud kui eile Maxima riiulivahedes.
Kuid pole halba heata. Avastasin, et Mutti konservtomatid (terved) mis mujal sagedamini lukskauba hinnaga lähevad, on seal müügil 800g purgis 21.- eest. Kui korraga rohkem kui ühele inimesele süüa teha, siis läheb mul tihti 2 konservtomati purki vaja ja minumeelest on see pakend rohkem kui soodne. Plussi kirja läheb ka Puri sai, mis on muutunud enamikes poekettides kas harulduseks või on juba kõvaks läinud, see seal oli ülivärske.
Peale selle oli päris ilusaid päevalilledega salvrätte soodsa hinnaga, tavaliselt nii ilusa kujundusega salvrätte odavatest sarjadest ei leia, või selline on vähemalt minu kogemus. Meil maakodus neid ikka perelõunate ajal lauakaunistuseks läheb, aga Koduextra küsitav 45.- pakist tundub tiba liig argipäeva jaoks.
Täna on plaanis kusagilt hankida pakk Rakvere veise delikatesshakkliha. See on asi, mille saadavus kõigis poodides on sedavõrd vahelduva iseloomuga, et mingit hinnainfot mulle pähe kinnistunud pole, mida võrrelda. Kui kellelgi on parem mälu, siis oleks teretulnud teave selle artikli hinnaerinevuste kohta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kätrin Abikokk 2010-02-10 12:54:17 |
Netcat:
Rakvere delikatesshakkliha eile Sikupilli Prismas kilohind 103, miskit.
Veise ja sea delikatess olid sama hinnaga - just eile vaatasin. See kilohind 103krooni sentidega jäi just hästi meelde.
Ma loodan, et ma nüüd udu ei aja - mälupildist võtsin selle hinna, aga selektiivmäluga on lood nagu on - üks detail siit, teine sealt.
Täna on plaanis kusagilt hankida pakk Rakvere veise delikatesshakkliha. See on asi, mille saadavus kõigis poodides on sedavõrd vahelduva iseloomuga, et mingit hinnainfot mulle pähe kinnistunud pole, mida võrrelda. Kui kellelgi on parem mälu, siis oleks teretulnud teave selle artikli hinnaerinevuste kohta. |
|
Triin Abikokk 2010-02-10 14:14:28 |
Rainbowst veel. Neil on väga head nõudepesutabletid. Kõik ühes, ökod ja tõeliselt soodne hinna poolest. Umbes poole odavan kui calgon, mida ma ilma rahata ka ei tahaks kasutada :). | |
Kiisu Kokaõpilane 2010-02-10 14:56:22 |
Triin:
Mina kasutan Rainbow tampoone!!! Odavad ja väga head :) Rainbowst veel. Neil on väga head nõudepesutabletid. Kõik ühes, ökod ja tõeliselt soodne hinna poolest. Umbes poole odavan kui calgon, mida ma ilma rahata ka ei tahaks kasutada :). Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Seenekas Abikokk 2010-02-10 15:48:12 |
Redfox:
Vabandust, mis tähendab "rikastatakse tervailjaga seleeni jmt" kas see on kuidagi vastupidi mõeldud või hoopis midagi kolmandat? See, et Eesti mullad pole piisavalt seleenirikkad eestlase toidulauale kasvatatavate taimsete saaduste jaoks, selle kohta lugesin hiljuti Maalehest mingit artiklit. On tehtud uurimusi, et mulda võiks seleeniga rikastada jne, aga see läheb siinsest teemast totaalselt kõrvale, küll pean märkima, et vähemalt hobustele on soovitav anda lisaks seleenimineraali. Samuti oli seal artiklis juttu seleenipuudusest tingitud vaevustest inimestel. Kahjusks hetkel ei leia üles. Rainbowst veel nii palju et kuna soomes kuidagi rikastatakse teraviljaga seleeni jmt kuulsin raadiost siis on selle sarja rukkijahu just hea leiba küpsetada,. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-10 16:34:56 |
Palun väga, seleenipuuduse sümptomid: Seleeni defitsiidile organismis viitavad närvikoerakkude pigmenteerumine (vaimne alaareng, nägemisvõime vähenemine), kardiomüopaatia (Keshani tõbi), lihaste valulisus ja nõrkus, hüpotüroidism (kilpnäärmehaigus), isutus.
Mina saan oma seleeni pähklitest, tuunikalast, krevettidest ja imporditud küüslaugust-spargelkapsast ja pastatoodetest kätte, ma loodan. Sellepärast eriti ei põe, et peaks hakkama ekstra Soome jahu tarbima. Aga kes ei söö pähkleid, kala ega koorikloomi ja ka imporditud köögivilja mitte, see peaks küll natuke järele mõtlema asja üle. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-02-13 13:03:55 |
Minupoolsed tähelepanekud siis LTRimist reede õhtust:
Õunamüüja jätkab ja peale igasuguste tundmatute uute sortide on ka Tellissaare tagasi ilmunud (25 krooni kilo). Teised sordid enamasti 35.- kilo.
Alma kodujuustu perepakend ~15 krooni (kampaaniahind)
Leiburi ELA 100% täisterajahust mitmevilja-röstisai 13 krooni (kampaaniahind)
Mõlemad on väärt tooted ja allahindlus on ka täitsa märgatav.
Pärm ja vahukoor _ei_ ole veel otsa saanud (on sellised kurvad kogemused olnud varem vastlapäeva eelsel ajal). Võtsin esialgu veidi varuks. Eks nädala alguses näe :)
Veiniriiulilt leidsin esimest korda elus madeira (koguni kahte sorti, 3 ja 5 aastased).
Kui siin on veel Värska Originaali sõpru, siis oleks huvitav teada, kas kusagil müüakse seda odavamalt kui 12.50, mis on selle hind Rimi & Säästu ketis ja minuteada pikemat aega juba olnud odavam kui kusagil mujal (Säästus on olnud ajutiselt ka 9.90, aga see oli miski kampaania).
Positiivsele poolele tuleb kanda ka see, et mascarponede valik on ootamatult suureks muutunud selles poes. Oli neid vist 6 või rohkem erinevat sorti. Täitsa raske oli valida.
Gouda Black on soodushinnaga müügil, aga mina ei julge seda enam Rimist osta, eelmine soodushinnaga varuks ostetud tükk läks hoolimata kaugele jäävast parim enne'st kapis hallitama (avamata pakendis, muide). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |