KOKKAME KOOS # 24: GNOCCHI, KNEEDLID JM VÄIKESED & SUURED KLIMBILISED

Spiidi
Abikokk
2010-02-12 23:24:22
Tziiki:
nüüd aga saabusin just kohalikust ICA supermarketist ja kotike värskeid Itaaliast pärit gnocchisid kotis...seega söömise mõttes võtan üritusest osa ;)
Kui sa teeksid gnocchidele kiire kastme, siis oleksid juba osa võtnud kuna nagu ma välja lugesin, siis loevad ka road valmis-gnocchidest :)

le D?ner

Zoozi
Abikokk
2010-02-12 23:31:18
Proovisin täna ricotta gnocchisid.Jahu oleks võinud natuke rohkem panna.Kasutasin Forte juustu.Mulle meeldisid.Olid lahedamad kui kartulignocchid.:)

Zoozi tegemised

Elis
Abikokk
2010-02-13 10:55:23
Sain ka lõpuks oma gnocchid tehtud, vahepeal juba kahtlesin kuna oli palju mitte-positiivset järelkaja, aga mina olen küll oma katsega ülimalt rahul. Tegin ürdiseid ricotta-gnocchisid ja et vähendada asja "klimbilisust" praadisin neid ka. Igaljuhul tulemus super!
Eva
Abikokk
2010-02-13 12:12:04
Tziiki:
aga selline küsimus, et ka Šveitsi spätzle ka siia alla kuulub-mulle jäi vähemalt mulje, et taigen on üsna klimbitaigna tekstuuri ja koostisega?
Hea küsimus, need spätzled on küll tõeliselt maitsvad! Arvan, et kuna spätzlet tehakse jahu-muna-piim + lisandiks spinat vms, siis see on pisut teist laadi klimbiline. Meie klimbisupi moodi klimbiline või nii...

http://www.perenaine.ee/

Merilin
Abikokk
2010-02-13 14:32:20
Elis:
Sain ka lõpuks oma gnocchid tehtud, vahepeal juba kahtlesin kuna oli palju mitte-positiivset järelkaja, aga mina olen küll oma katsega ülimalt rahul. Tegin ürdiseid ricotta-gnocchisid ja et vähendada asja "klimbilisust" praadisin neid ka. Igaljuhul tulemus super! http://2.bp.blogspot.com/_iCLW0Vds0do/S3Zq0FGt-HI/AAAAAAAAAoo/Xsqv5EPbI1w/s320/IMG_1684aa.jpg
Suur osa negatiivsest tagasisidest tuleneb ilmselt faktist, et gnocchist teeb hea gnocchi õige kaste. Kui kastmevalik või -tegu ebaõnnestub, siis võib kõik ebaõnnestunuks lugeda :) Sama on ju pastaga - on suur vahe, kas süüa paljast keedetud pastat ilma ühegi lisandita või koos maitsva kastmega...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Elis
Abikokk
2010-02-13 15:20:33
Thredahlia:
Elis:
Sain ka lõpuks oma gnocchid tehtud, vahepeal juba kahtlesin kuna oli palju mitte-positiivset järelkaja, aga mina olen küll oma katsega ülimalt rahul. Tegin ürdiseid ricotta-gnocchisid ja et vähendada asja "klimbilisust" praadisin neid ka. Igaljuhul tulemus super! http://2.bp.blogspot.com/_iCLW0Vds0do/S3Zq0FGt-HI/AAAAAAAAAoo/Xsqv5EPbI1w/s320/IMG_1684aa.jpg
Suur osa negatiivsest tagasisidest tuleneb ilmselt faktist, et gnocchist teeb hea gnocchi õige kaste. Kui kastmevalik või -tegu ebaõnnestub, siis võib kõik ebaõnnestunuks lugeda :) Sama on ju pastaga - on suur vahe, kas süüa paljast keedetud pastat ilma ühegi lisandita või koos maitsva kastmega...
Jutt jumala õige :) Kuigi mul kaste kui selline puudus olid ürdid need mis asjast selle õige asja tegid.
Redfox
Abikokk
2010-02-14 12:10:44
Knodelid. ühed on sibulaga, teraleivast ja veidikesest leivatagnast, teised on läti keeduleivast ja seenemaitselised. P.S. mul on veel köögiviljapuljong keetmata, tegelt peaks nad selle sees ujuma. ühekaupa.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-15 14:22:45
Tegin Delicious Days blogi retsepti järgi röstitud kõrvitsa gnocchit. Igati maitsvad, aga jahu panin veidi rohkem, kui lubatud :O Järgmisel korral proovin jahuga kitsim olla.. Serveerisin lihtsalt oliiviõli ning riivitud juustuga, pipart ka peale.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kätrin
Abikokk
2010-02-15 16:52:54
Pille - küll teemaväline, aga vaatan, et Sa pole muskaatkõrvitsat koorinud. Kas see on mahekõrvits või koorid pärast või tarbid täitsa koorega?

Kätrini kokkamispäevik

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-15 17:04:43
Kätrin:
Pille - küll teemaväline, aga vaatan, et Sa pole muskaatkõrvitsat koorinud. Kas see on mahekõrvits või koorid pärast või tarbid täitsa koorega?
Koorisin pärast. Vabalt oleks võinud ka enne küpsetamist koorida, vahet pole :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>