Spiidi Abikokk 2010-02-12 23:24:22 |
Tziiki:
Kui sa teeksid gnocchidele kiire kastme, siis oleksid juba osa võtnud kuna nagu ma välja lugesin, siis loevad ka road valmis-gnocchidest :)
nüüd aga saabusin just kohalikust ICA supermarketist ja kotike värskeid Itaaliast pärit gnocchisid kotis...seega söömise mõttes võtan üritusest osa ;) |
|
Zoozi Abikokk 2010-02-12 23:31:18 |
Proovisin täna ricotta gnocchisid.Jahu oleks võinud natuke rohkem panna.Kasutasin Forte juustu.Mulle meeldisid.Olid lahedamad kui kartulignocchid.:) | |
Elis Abikokk 2010-02-13 10:55:23 |
Sain ka lõpuks oma gnocchid tehtud, vahepeal juba kahtlesin kuna oli palju mitte-positiivset järelkaja, aga mina olen küll oma katsega ülimalt rahul. Tegin ürdiseid ricotta-gnocchisid ja et vähendada asja "klimbilisust" praadisin neid ka. Igaljuhul tulemus super! | |
Eva Abikokk 2010-02-13 12:12:04 |
Tziiki:
Hea küsimus, need spätzled on küll tõeliselt maitsvad! Arvan, et kuna spätzlet tehakse jahu-muna-piim + lisandiks spinat vms, siis see on pisut teist laadi klimbiline. Meie klimbisupi moodi klimbiline või nii...
aga selline küsimus, et ka Šveitsi spätzle ka siia alla kuulub-mulle jäi vähemalt mulje, et taigen on üsna klimbitaigna tekstuuri ja koostisega? |
|
Merilin Abikokk 2010-02-13 14:32:20 |
Elis:
Suur osa negatiivsest tagasisidest tuleneb ilmselt faktist, et gnocchist teeb hea gnocchi õige kaste. Kui kastmevalik või -tegu ebaõnnestub, siis võib kõik ebaõnnestunuks lugeda :)
Sama on ju pastaga - on suur vahe, kas süüa paljast keedetud pastat ilma ühegi lisandita või koos maitsva kastmega... Sain ka lõpuks oma gnocchid tehtud, vahepeal juba kahtlesin kuna oli palju mitte-positiivset järelkaja, aga mina olen küll oma katsega ülimalt rahul. Tegin ürdiseid ricotta-gnocchisid ja et vähendada asja "klimbilisust" praadisin neid ka. Igaljuhul tulemus super! http://2.bp.blogspot.com/_iCLW0Vds0do/S3Zq0FGt-HI/AAAAAAAAAoo/Xsqv5EPbI1w/s320/IMG_1684aa.jpg Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Elis Abikokk 2010-02-13 15:20:33 |
Thredahlia:
Jutt jumala õige :)
Kuigi mul kaste kui selline puudus olid ürdid need mis asjast selle õige asja tegid. Elis:
Suur osa negatiivsest tagasisidest tuleneb ilmselt faktist, et gnocchist teeb hea gnocchi õige kaste. Kui kastmevalik või -tegu ebaõnnestub, siis võib kõik ebaõnnestunuks lugeda :)
Sama on ju pastaga - on suur vahe, kas süüa paljast keedetud pastat ilma ühegi lisandita või koos maitsva kastmega...Sain ka lõpuks oma gnocchid tehtud, vahepeal juba kahtlesin kuna oli palju mitte-positiivset järelkaja, aga mina olen küll oma katsega ülimalt rahul. Tegin ürdiseid ricotta-gnocchisid ja et vähendada asja "klimbilisust" praadisin neid ka. Igaljuhul tulemus super! http://2.bp.blogspot.com/_iCLW0Vds0do/S3Zq0FGt-HI/AAAAAAAAAoo/Xsqv5EPbI1w/s320/IMG_1684aa.jpg |
|
Redfox Abikokk 2010-02-14 12:10:44 |
Knodelid. ühed on sibulaga, teraleivast ja veidikesest leivatagnast, teised on läti keeduleivast ja seenemaitselised. P.S. mul on veel köögiviljapuljong keetmata, tegelt peaks nad selle sees ujuma. ühekaupa. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-15 14:22:45 |
Tegin Delicious Days blogi retsepti järgi röstitud kõrvitsa gnocchit. Igati maitsvad, aga jahu panin veidi rohkem, kui lubatud :O Järgmisel korral proovin jahuga kitsim olla.. Serveerisin lihtsalt oliiviõli ning riivitud juustuga, pipart ka peale. | |
Kätrin Abikokk 2010-02-15 16:52:54 |
Pille - küll teemaväline, aga vaatan, et Sa pole muskaatkõrvitsat koorinud. Kas see on mahekõrvits või koorid pärast või tarbid täitsa koorega? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-15 17:04:43 |
Kätrin:
Koorisin pärast. Vabalt oleks võinud ka enne küpsetamist koorida, vahet pole :)
Pille - küll teemaväline, aga vaatan, et Sa pole muskaatkõrvitsat koorinud. Kas see on mahekõrvits või koorid pärast või tarbid täitsa koorega? |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |