Tziiki Abikokk 2010-03-03 15:10:06 |
Katukatu:
kui nd loogiliselt mõelda, siis tomatid imavad selle vee endasse, milles nad seisavad...ja leotatud rosinad ka kuidagi halvemini või lahjemalt ei maitse :)
aga kasuta hiljem vedelik ära mõnes muus toidus (kasvõi pasta keetmiseks) :) Zoozi:
:) Ma isegi motlesin selle peale ukskord, aga siis ma arvasin, et jarsku laheb hea maitse vee sisse ara :rolleyes: . Nii et ma paris kuivi panen vedelate pastakastmete sisse naiteks. Aga kas ei lahe siis hea maitse kaduma leotades? Mulle nii paikesekuivatatud tomatid maitsevad, ei tahaks seda monu veega jagada. Hihih.Katukatu, nö kuivad päikesekuivatatud tomatid pannakse kuuma vette likku mõneks ajaks, siis on need ka pehmed :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Katukatu Kokaõpilane 2010-03-03 16:43:42 |
Tziiki:
Hmm, see on loogiline kull. Minu loogika sinna ei joudnud ise . :) kui nd loogiliselt mõelda, siis tomatid imavad selle vee endasse, milles nad seisavad...ja leotatud rosinad ka kuidagi halvemini või lahjemalt ei maitse :) aga kasuta hiljem vedelik ära mõnes muus toidus (kasvõi pasta keetmiseks) :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-09 13:50:54 |
Jagan laiali siis kolm Maeve Harani raamatut Vaht cappuccinol. Esimese raamatu annan Zoozile, kes tegi erinevaid gnocchi-klimpe lausa viiel erineval moel ja korral (kuidas Zoozi kogu selle suure kokkamise ja pere kõrvalt veel jutukat lugeda jaksab, on ise küsimus :)). Ülejäänud 25 gnocchi-tegija seast naeratas loosiõnn kasutajatele Veronika ja Katukatu. Palju õnne! Teema jääb loomulikult avatuks ka kõikidele järgnevatele gnocchi- ja kneedlimeistritele. | |
Silx Abikokk 2010-03-09 16:31:00 |
Järgmiseks teemaks võiks miskit kodust ja sooja olla :) Tahaks nii hirmsasti osa võtta. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Netcat Abikokk 2010-03-09 17:41:12 |
Midagi kalaga peaks olema, sest teoreetiliselt on ju vist paast praegu. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Katukatu Kokaõpilane 2010-03-09 21:02:33 |
Oh, nii tore :) Mulle loosiõnn meeldib, aitäh Pille ja loosiõnn :). A need kooskokkamised on toredad, ma ei ole enne väga tihti jaksanud postitada, olen niisama lasnud ennast inspireerida koos kokkamisest. Tuleb vist loosiõnne vihjet arvesse võtta ja tublimaks hakata. | |
Katukatu Kokaõpilane 2010-03-09 21:09:33 |
Netcat:
Aga kas paastu ajal võib kala süüa?Tuttavad Eritreast pärit ortodoksed kristlased ei söö ühetgi loomset produkti. Katoliiklased vist söövad kala... Aga täpselt ei tea. Aga Netcati mõtet jätkates pakun ma välja, et võiks olla mõni teema taimetoidu põhjal ka mõnikord...Et näiteks vegan retsept soolasest toidust (või ka ovo-lakto taimetoidu soolane retsept...) Midagi kalaga peaks olema, sest teoreetiliselt on ju vist paast praegu. |
|
Zoozi Abikokk 2010-03-09 21:59:47 |
Pille:
Oi, aitäh! Lugemise kohta, et varsti lastel koolivaheaeg, küll siis jõuab ka lugeda :)
Jagan laiali siis kolm Maeve Harani raamatut Vaht cappuccinol. Esimese raamatu annan Zoozile, kes tegi erinevaid gnocchi-klimpe lausa viiel erineval moel ja korral (kuidas Zoozi kogu selle suure kokkamise ja pere kõrvalt veel jutukat lugeda jaksab, on ise küsimus :)). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-11 09:14:36 |
Netcat:
Võtsin Netcati vihjel sabast kinni ja kuulutasin välja uue kooskokkamise teema.
Midagi kalaga peaks olema, sest teoreetiliselt on ju vist paast praegu. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-12 18:06:23 |
Ma pole ise gnocchi-klimpe teinud, küll aga olen valmisklimpe erinevate kastmetega valmistanud. Väga mõnusad ja kiired road, mis hetkel meeldivad mulle pastaroogadest enam. Gnocchi salveivõiga, gnocchi ürdiste kirsstomatitega, Gnocchi-klimbid puttanesca-kastmega. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |