Hexy Abikokk 2010-04-21 14:38:20 |
Lõpuks jõudsin ka mina nii kaugele ja tegin ricotta gnocchisid(nami namist) päris head olid. Meie sõime neid õuna selleri salatiga (varssellerit, hapukat õuna, värsket kurki, tükelda kalla peale majonees maitsesta soola ja pipraga) | |
Terje Kokaõpilane 2010-05-07 11:31:22 |
Eks ma siis pärin siin edasi... Prismast otsisin ja otsisin, aga vist valest kohast. Pastatoodete riiulilt leidsid teokarp-makaronid nimega "gnocchi", aga see pole see. Niiet palun juhatage pimedale kanale, kust leida õige tera. Millisest letist võiks leida gnocchisid? | |
Zoozi Abikokk 2010-05-07 11:50:59 |
Lasnamäe Prismas on jah seal makaronide letis .Kui näoga seista makaronide leti ees,siis vasakut kätt.Õhtul lähen poodi,siis vaatan ,kas täna on.Tavaliselt on olnud.Kuidas on lood teiste Prismadega,seda ma ei tea. Kaubamaja Toidumaailmas on seal letis,kus on värske pasta,firma Mylena omad.Prismas mingid teised.:) | |
Terje Kokaõpilane 2010-05-07 11:53:06 |
Otsisin Rocca al Mare Prismast. Otsingud jätkuvad .... | |
Kätrin Abikokk 2010-05-07 14:26:16 |
Zoozi:
Sikupilli prismas on samas kohas, kus Zoozi kirjeldab, ehk makaronileti vasakpoolses ääres. Pakki ei mäleta, aga oli üsna keskmisel-kõrgemal riiulil, et pea maas pole tarvis otsida :D
Südalinna Delicatos on ka gnocchid müügil.
Lasnamäe Prismas on jah seal makaronide letis .Kui näoga seista makaronide leti ees,siis vasakut kätt.Õhtul lähen poodi,siis vaatan ,kas täna on.Tavaliselt on olnud.Kuidas on lood teiste Prismadega,seda ma ei tea. Kaubamaja Toidumaailmas on seal letis,kus on värske pasta,firma Mylena omad.Prismas mingid teised.:) |
|
Triin Abikokk 2010-05-08 17:20:02 |
Kristiine Prismas ei ole enam. | |
Zoozi Abikokk 2010-05-08 20:44:18 |
Triin:
Lasnamäe Prismas oli olemas :)
Kristiine Prismas ei ole enam. |
|
Terje Kokaõpilane 2010-05-10 12:14:54 |
Rocca al Mares ja Mustikas ka ei olnud. Mustikas käisin kindluse mõttes infost küsimas ja öeldi, et enam ei ole. Lõpuks leidsin Kaubamajast külmaletist, kus igast Vertigo kastmed jms, aga need nägid nii närakad välja, et loobusin. Aitäh abi eest! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-10 12:43:49 |
Terje:
Viimsi (ja võib-olla ka kesklinna) Delicatos on, samuti Solarise toidupoes. 500 g, vaakumpakendis, üldsegi mitte näraka moega, Mylene kaubamärgi omad.
Rocca al Mares ja Mustikas ka ei olnud. Mustikas käisin kindluse mõttes infost küsimas ja öeldi, et enam ei ole. Lõpuks leidsin Kaubamajast külmaletist, kus igast Vertigo kastmed jms, aga need nägid nii närakad välja, et loobusin. Aitäh abi eest! |
|
Triin Abikokk 2010-05-28 11:44:01 |
Solarises küsisin 3 müüja käest - kõik pungitasid silmi ja ütlesid, et ole iial millestki sellisest kuulnud. Kasutasin sõna kneedlid. Ise ka otsisin kõik läbi, aga ei leidnud. Täiesti arusaamatu. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |