Fre![]() Abikokk 2009-09-28 15:26:02 |
Pille:
See on minu konkurentsitu lemmik ja vist tõesti lausa lemmikretsept nami-namis. Olen sel hooajal teinud vaid korra, sest lapsed eriti seenepirukat ei armasta ja mees on ära. Sättisin siis nii, et vend sai appi sööma tulla. Pilt jäi muidugi tegemata. Väga soovitan ka sealset põhjaretsepti, juustu lisamine teeb põhja mõnusalt krõbedaks ja ka vesisem kate (nt suvikõrvitsad) ei muuda seda nätskeks. Samuti sobib taignakogus ideaalselt minu kasutuses oleva vormi suurusega - ma ei viitsi tavaliselt ümberarvutusi teha ja sestap on alati tainast kas natuke palju või natuke vähe. Esitlen alustuseks oma vanu ja tänavuseid lemmikuid: Lihtne kukeseenepirukas juustu-muretainal |
|
Kärt![]() Abikokk 2009-09-28 23:47:29 |
Meie kukeseenepirukasööma selle retsepti järgi, välja arvatud see, et asendasin rõõsa koore Miksikoga. Oli väga maitsev!
![]() |
|
Aire1![]() Abikokk 2009-09-29 08:06:05 |
Eilne seene-sibulapirukas oli mõnus juustune.
![]() |
|
Pilaja![]() Kokaõpilane 2009-09-29 23:10:00 |
Kokkan Teiega esmakordselt. Eile tegin lapse sünnipäevaks klassikalist muretaignaga kukeseenepirukat. Põhjas kasutasin pooleks tavalist nisujahu ja täisteranisujahu ning parmesani. See retsept kuulub juba mitu sügist meie lemmikute hulka. | |
Maris![]() Abikokk 2009-09-30 15:54:56 |
See on nüüd tõlgendamise küsimus, aga söandan postitada siia oma seenerulli. Idee sain juba mitu aastat tagasi, kui paljud tuttavad teatasid, et nemad pilvikuid ei korja, sest ei pea neist midagi. Ühes raamatus aga oli pilvikurulli retsept ja nii ma vähemalt kord ühe sügise kohta seda teen. Valmistan ahjuplaadil soolase biskviidi (ehk siis sisuliselt omleti :) ), pärast küpsetamist katan seenetäidisega, keeran rulli ja serveerin soojalt. Pilvikud sobivad siia väga hästi, aga ka kõik teised seened. Kindlasti hakin hulka maitserohelist, mõnikord lisan läbipraetud suitsuliha ja teinekord riivjuustu. | |
Martiina Abikokk 2009-09-30 19:00:36 |
Tegin pärmitaignaga kukeseene-riisipiruka. Maitses hea. Pilti kahjuks ei ole, kuna fotokas on jalutama läinud.. | |
Ragne![]() Abikokk 2009-10-04 09:51:05 |
Teemast inspireerituna valmisasin porgandi-seenepirukat. Täidises porgandid, seened, munad ning juust. Mõnus nädalavahetuste hommikuks koos tassi teega.
|
|
Triinpvr![]() Abikokk 2009-10-04 22:20:16 |
Õnnestus ka üks seenepirukas Brie juustuga valmis meisterada. | |
Teeleke![]() Abikokk 2009-10-04 22:32:42 |
Tegin põhjata seene-spinatipirukat. Maitses väga, kuigi oli veidi harjumatu, järgmine kord teeksin hea meelega põhja juurde.
![]() |
|
Ilse![]() Abikokk 2009-10-05 06:45:57 |
Minu Kukeseenepirukas
![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |