Kristriin![]() Kokaõpilane 2009-09-20 11:36:36 |
Seened on minu suured lemmikud, siin siis mõned pirukaretseptid minu blogist Katrini retseptid Katrini-seenepirukas Singi-šampinjoni rullpirukas Kuuseriisika-sinihallitusjuustu pitsa Kahjuks ei tule siia foorumisse pildi lisamine kuidagi välja :( | |
Seenekas![]() Abikokk 2009-09-20 21:39:59 |
Sellised seenepirukad tegime laste ja sõbrannaga juba reedel. Meil tuli neid kokku kolm. Lapsed olid eriti innukad muretaigna koogivormi äärtele pitsiliseks sättimisga. Inspiratsioon oli porgandi-kukeseenepirukast. Kasutasime kollakaid kukeseeni ja lisasime ka sibulat. Sööjad jäid ääretult rahule.
![]() |
|
Dagris![]() Abikokk 2009-09-21 21:40:26 |
Üks varem tehtud juustune seenepirukas:
![]() ![]() |
|
Kessu343![]() Abikokk 2009-09-21 22:32:34 |
Minu esimene kokkamine koos Teiega. Valmistasin SEENE TARTALETTE - põhjaks muretainas nami-namist, sisu minu omalooming.
|
|
Kaare![]() Abikokk 2009-09-22 00:40:40 |
Tuhnisin oma kokaraamatutes ja leidsin kukeseenemuffinid. Väga head. Kuigi mulle tundub üha rohkem, et selleks et saada mõnusat seenemaitselist pirukat, tuleb kasutada mõnda tugevamaitselisemat seent, kui seda on kukeseen. | |
Aire1![]() Abikokk 2009-09-22 08:09:39 |
Küpsetasin eile maailma parimad seenepirukad , mis on tõesti maailma parimad. | |
Liiseli![]() Abikokk 2009-09-22 20:16:33 |
Mina olen sel sügisel teinud porgandi-kukeseenepirukat (lisasin sibulat) ja porru-seenepirukat - mõlemad olid väga-väga maitsvad. Juba eelmisest aastast on lemmikute hulgas toorjuustuga kukeseenepirukas. Selle puhul on eriti hea juustuga pirukapõhi. | |
Kiilike![]() Abikokk 2009-09-24 10:34:13 |
suve lõpus olen teinud kukeseene -peekoniprukaid ja muud vist ei olegi jõudnud teha aga peagi tahaks seda viga parandada :)
![]() ![]() ![]() |
|
Netcat![]() Abikokk 2009-09-24 16:02:35 |
Mina tegin kukeseene-suvikõrvitsa-lõhepiruka porru ja tilliga. Pilti ei teinud, kuna muna-koore-juustukastme alt midagi eriti iseloomulikku välja ei paistnud. Kolmandat päeva juba söön.
Tegelikult on muretaignapõhjaga pirukatest kergelt villand hakanud saama. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-09-24 16:08:39 |
Netcat:
No nii. Siis võid ette võtta seenetäidisega pirukad, mille põhi/ümbris tehtud pärmitainast, lehttainast, filotainast või siis proovida erinevaid muretainaid (kohupiima-, kartuli-, hapukoore-, kaerahelbe-muretainas, gluteenivaba muretainas vm). :P
Tegelikult on muretaignapõhjaga pirukatest kergelt villand hakanud saama. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |