Tiitel: Kokaõpilane
2009-09-25 13:42:55 |
Lisan veel ühe seenepiruka retsepti: Suitsukana-seene plaadipirukas http://www.katriniretseptid.blogspot.com/2009/06/kana-seene-plaadipirukas.html |
2009-09-20 11:36:36 |
Seened on minu suured lemmikud, siin siis mõned pirukaretseptid minu blogist Katrini retseptid Katrini-seenepirukas Singi-šampinjoni rullpirukas Kuuseriisika-sinihallitusjuustu pitsa Kahjuks ei tule siia foorumisse pildi lisamine kuidagi välja :( |
2009-09-15 16:59:16 |
Tegin oma poja 5. sünnipäevaks Ralliauto tordi: Pildid sellest tordist ja tegemisõpetuse leiab minu blogist. |
2009-07-28 13:20:26 |
Olen ka seal Zak Zakis päris mitu korda käinud, sest seal on väga mõnus interjöör ning ka menüü on Viljandi muid söögikohti arvestades väga uuenduslik. Nüüd siis miinuspoole pealt ütleks, et kahjuks pole need söögid alati sugugi mitte sarnased. Näiteks kui käisime esimest korda seal söömas ja tellisime suupisteks juustuvaliku, siis see oli tõesti nii suur, et ei jõudnud kahepeale ära süüa (Eesti juust, mozzarella, sinihallitusjuust, valgehallitusjuust, kreekerid, viinamarjad ja oliivid), aga nüüd laupäeval tellisime jälle selle juustuvaliku ja see oli umbes 2/3 võrra väiksemaks kahanenud. Huvitav kas asi on kokkuhoius või olid folgilised söögivarudes puhta töö teinud? |
2009-06-22 08:31:38 |
Ssille:
Hei, Ssille! Tänan, et teavitasid mind probleemist, nüüd peaks kõik korras olema.Kristriin, tõesti kena kujundusega blogi, aga millegipärast ei saanud ma sinna kommentaari jätta, kuna lihtsalt ei avanenud kommentaari kirjutamise kast. Panin sinu blogi oma blogide loendisse. |