Kirsike![]() Abikokk 2009-10-07 14:56:15 |
Tahtsin eile teha seda kukeseenepirukat, kooskokkamise raames. Tulin töölt koju ja pirukas oli juba laual :) Mees tegi! Suurendas vähe juustu ja soolakogust ja vähendas taignas võikogust. Maitses väga hästi! | |
Zapxpxau![]() Abikokk 2009-10-08 14:06:07 |
Tädi tõi sel nädalavahetusel veel kukeseeni.
Tahtsin ka siis kukeseenepirukat ja tegin suitsukana ning Kreeka pähklitega.
Väga hea, pähklite maitse on just parasjagu tunda.
![]() |
|
Aire1![]() Abikokk 2009-10-09 08:37:47 |
Tegin eile juustu-seenepirukat, retsept on pärit siit. | |
Merilin![]() Abikokk 2009-10-09 08:45:43 |
Mina tegin ka - quiche kollakate kukeseente, maasuitsu seakaela, sibula ja juustuga. Keele viis alla ja juuuube toitev oli. Pilti saab ehk õhtul. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Seenekas![]() Abikokk 2009-10-09 20:38:38 |
Thredahlia:
Mul hakkas suu vett jooksma! Mõnda aega juba suitsutatud liha peale mõelnud. Kujutan ette, et see oli väääga hea kooslus.
Ise sain hakkama kollaka kukeseene ja sibula-porgandipirukaga, mille saatsin mehega linna tema sõbra sünnipäevakingiks. Inspireeritud porgandi-kukeseenepirukast. Mina tegin ka - quiche kollakate kukeseente, maasuitsu seakaela, sibula ja juustuga. Keele viis alla ja juuuube toitev oli. Pilti saab ehk õhtul. |
|
Merilin![]() Abikokk 2009-10-10 10:07:59 |
Seenekas:
See oli nii hea, et pildistada polnud õhtul enam midagi :P Thredahlia:
Mul hakkas suu vett jooksma! Mõnda aega juba suitsutatud liha peale mõelnud. Kujutan ette, et see oli väääga hea kooslus.Mina tegin ka - quiche kollakate kukeseente, maasuitsu seakaela, sibula ja juustuga. Keele viis alla ja juuuube toitev oli. Pilti saab ehk õhtul. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Seenekas![]() Abikokk 2009-10-10 12:25:54 |
Seenekas:
Kui mehelt uurisin, kuidas pirukas ka välja tuli, siis selgus, et väga rahvusvahelise seltskonna puhul oli ta näinud piruka lahtilõikamist taldrikutele ja järgmiseks tühja taldrikut...Seega, Pille, see porgandikooslus on ikka väga hea! Ise sain hakkama kollaka kukeseene ja sibula-porgandipirukaga, mille saatsin mehega linna tema sõbra sünnipäevakingiks. Inspireeritud porgandi-kukeseenepirukast. |
|
Seenekas![]() Abikokk 2009-10-11 19:14:34 |
Mul on järgmine küsimus - ka teie peredes klassifitseerub selline lahtine pirukas ükskõik siis milllise kattega, põhiroaks või mitte. Meil ei kvalifitseeru, heal juhul hommikusöögi üheks osaks. Mulle endale kõlbaks küll, aga mehele miskipärast mitte. Või pakute te sellisel juhul midagi juurde, puljongit näiteks vms. Kui selles pirukas juba nii palju toitvaid komponente on, peaks ju kõlbama põhiroaks küll. Eks muidugi see kartul ja soust ja liha on puudu. :D teeksin neid tihemini, aga no kui ei lähe päris toiduna kirja... Pille, kui Sa arvad selle küsimuse heaks kuhugi ümber tõsta, siis palun. | |
Merilin![]() Abikokk 2009-10-11 20:32:31 |
Seenekas:
Meil läheb küll põhiroana, aga mõni lehtsalatiline hea õli-äädikakastme ja hooajal tomatitega käib juurde. Viimase seenepiruka kõrvale ei oleks küll suutnud veel midagi süüa. Mul on järgmine küsimus - ka teie peredes klassifitseerub selline lahtine pirukas ükskõik siis milllise kattega, põhiroaks või mitte. Meil ei kvalifitseeru, heal juhul hommikusöögi üheks osaks. Mulle endale kõlbaks küll, aga mehele miskipärast mitte. Või pakute te sellisel juhul midagi juurde, puljongit näiteks vms. Kui selles pirukas juba nii palju toitvaid komponente on, peaks ju kõlbama põhiroaks küll. Eks muidugi see kartul ja soust ja liha on puudu. :D teeksin neid tihemini, aga no kui ei lähe päris toiduna kirja... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Kiilike![]() Abikokk 2009-10-11 21:07:32 |
Seenekas:
Meil sobib õhtusöögiks ja hommikusöögiks. Hea kui õhtul oleks ka kerge salat juures, samas piisab tassitäiest soojast teest :)
Mul on järgmine küsimus - ka teie peredes klassifitseerub selline lahtine pirukas ükskõik siis milllise kattega, põhiroaks või mitte. Meil ei kvalifitseeru, heal juhul hommikusöögi üheks osaks. Mulle endale kõlbaks küll, aga mehele miskipärast mitte. Või pakute te sellisel juhul midagi juurde, puljongit näiteks vms. Kui selles pirukas juba nii palju toitvaid komponente on, peaks ju kõlbama põhiroaks küll. Eks muidugi see kartul ja soust ja liha on puudu. :D teeksin neid tihemini, aga no kui ei lähe päris toiduna kirja... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |