Inbetween Kokaõpilane 2009-07-10 14:24:04 |
Nipitiri:
Nonii. Mureleid ikka pidasin silmas, ma olen juba 10 korda nende asemel murakad öelnud/kirjutanud :D Vana pea. Inbetween:
Kas murakad on rabas juba küpsed?Täna siis murakad rummiga plaanis. |
|
Aaloemahl Abikokk 2009-07-10 16:33:18 |
Murakatest- Tartu turul olid ühel tädil eelmisel nädalal juba. | |
Nipitiri Abikokk 2009-07-10 18:48:12 |
Sussi:
Vahva! Ma pole veel märganud, hoian nüüd silmad hoolega lahti. Murakatest- Tartu turul olid ühel tädil eelmisel nädalal juba. |
|
Seenekas Abikokk 2009-07-11 20:55:35 |
Murakad on täiesti valmis ja hoolimata juttudest, et külm õitsemise ajal liiga tegi, pidi neid olema. Minu rabas neid eriti ei kasva, millest on kahju. | |
Tiina Abikokk 2009-07-12 12:34:44 |
Aprikoosihunnik sai mooosiks tehtud - niisama aprkoosimoosi ja osast sai maasika-aprikoosimoos. Viimast tegin esimene kord, aga täitsa mõnus maitse - maasikamaitse ja aprikoosimoosi konsistentsiga :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Erru Kokaõpilane 2009-07-12 23:08:07 |
Täna tegime Maru aprikoosimoosi porgandiga. Retsept pärit juulikuu Oma Maitsest. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-13 07:50:04 |
Erru:
Erru, kas too retsept erineb väga siinsest aprikoosi-porgandimoosi retseptist?
Täna tegime Maru aprikoosimoosi porgandiga. Retsept pärit juulikuu Oma Maitsest. http://erin.lap.ee/kitsekylalised/wp-content/uploads/img/toit/.thumbs/.aprikoosimoos_porgandiga.JPG |
|
Erru Kokaõpilane 2009-07-13 19:11:12 |
Pille:
Koostis on täpselt sama, kuid kogused erinevad. Sama aprikoosi koguse kohta läks vähem porgandit ning oluliselt vähem suhkrut. Sidrunimahla samas läks vist rohkem. Erru, kas too retsept erineb väga siinsest aprikoosi-porgandimoosi retseptist? |
|
Aurora Abikokk 2009-07-14 11:23:49 |
Minul sel hooajal sügavkülma läinud, maasika toormoos, keldrisse maasikamoos, kaneeline rabarbrmoos (esimene sats sellest söödi lihtsalt enne hoiukohta jõudmist ära). Täna toodi suur kausitäis põõsaskirssi (meil nimetati seda ka viltkirsiks). Mäletan, et hoidised sellest olid üsna mittemidagiütlevad, aga eks ma õhtuks mõtle midagi välja. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-14 12:14:23 |
Erru:
Vaatasin ka praegu seda retsepti (soomekeelne algretsept) ja suhkrukogus tundub üüratult ja mõttetult suur. Ise paneks antud kogusele 500-700 g, olenevalt aprikooside magususest..
Pille:
Koostis on täpselt sama, kuid kogused erinevad. Sama aprikoosi koguse kohta läks vähem porgandit ning oluliselt vähem suhkrut. Sidrunimahla samas läks vist rohkem.Erru, kas too retsept erineb väga siinsest aprikoosi-porgandimoosi retseptist? |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |