Pirqu Kokaõpilane 2009-11-04 22:12:33 |
Täna hommikul proovisin siis ka. Tuunikalasuupisteid ja tuuletaskuid. Tegin ühe suure hunniku tainast. Minu arvates oli ta kliistrine, kleepuv ja mitte eriti meeldiv "näppida". Väikesed suupisted tulid välja, aga tuuletaskute jaoks jäi küpsetamse aeg ilmselt lühikeseks, kerkisid megailusasti, aga.... Pealt hakkasid juba minu arvates natuke kõrbema ja tegin siis 25 min juures küpsetamisele lõpu peale. Nii kui ukse lahti tegin oli kõik.... lössis. Tagumised küll osad jäid kohevaks. Nii et tuleb kindlasti katse 2 ühel heal hetkel. Samas :D Ma pole veel näinud, et minu 2-aastane oma sama vana sõbrannaga mõnda minu küpsetist sellise koguse nahka oleks pistnud :D | |
Dagris Abikokk 2009-11-05 00:39:57 |
Üle pika aja foorumis olles, pean mainima, et väga hea teema! Olen varem ühel korral tuuletaskuid teinud ja siis tuli mu tainas ka ilmselgelt liiga vedel - kerkis küll ilusti, aga kondiitripritsiga küll midagi teha ei olnud, kõik vajus ühtlaseks hunnikuks :P Seekord läks väheke paremini: Päris valmis (täidisega) taskutest pilti teha ei õnnestunudki, liiga pime ja said liiga kähku otsa :) Aga ega seal poleks suuremat erinevust ilmnenud ka, sest lasin täidise (kohupiima ja vahukoore segu) kondiitripritsiga läbi väikese augu otse küpsetiste sisse, mulle see pooleks lõikamine nii väga ei meeldi. | |
Martiina Abikokk 2009-11-05 11:41:42 |
Tegin eile tuuletaskuid tuunikala-juustutäidisega, et mees saaks täna töö juurde kaasa võtta..Suures õhtuses sagimistuhinas jäi pilt kahjuks tegemata. Aga kõik õnnestus hästi :) | |
Kirsike Abikokk 2009-11-05 22:26:05 |
Minu esimene panus -tuunikala-toorjuustutäidisega tuuletaskud. Tõeliselt maitsvad! | |
Silx Abikokk 2009-11-06 08:46:06 |
Oi need näevad kõik nii suurepärased välja :) Ei suuda oodata, mil päris oma köögi saan, siis proovin kindlasti kõik järgi. Nurh! :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Spidur Abikokk 2009-11-06 17:06:18 |
Tavalised kohupiimagatuuletaskud tegin ka täna ära. Õnnestusid kenasti. Täidiseks kohupiim koos kondenspiimaga. Huvitav, kas soolasteni ka jõuan... | |
Nämmu Abikokk 2009-11-07 12:18:36 |
Minagi proovisin eile teha ja tulid täitsa hästi välja. Et siis tuuletaskuid magusa kohupiimaga ning kodujuustu-suitsukalaga. See mul vist teine, kolmas kord keedutaigent teha, tegelikult igavesti lihtne. Homseks isadepäevaks proovin vist keedutainapärga teha. Kaie |
|
Ragne Abikokk 2009-11-07 13:53:00 |
mina tegin ka eile kohupiimataskuid - tohutu head said. Täidiseks klassikaline kohupiima-vahukoorekreem. | |
Kirsike Abikokk 2009-11-08 14:55:35 |
Eile tegin kahte sorti täidisega magusaid tuuletaskuid. Üks oli klassikaline kohupiima-vahukoore täidis ja teine oli vahukoore-toorjuustu kreem alõtsa-vanillimoosiga. Kõigile meeldis teine variant rohkem! | |
Qsti Abikokk 2009-11-08 16:51:28 |
Minu ekläärid (oi, kuidas ma tahaks jätkuvalt ekleer öelda, terve elu nii öelnud ja need ää-d rikuvad ilusa nime täitsa ära :/ ) ja tuuletaskud Rachel Alleni retsepti järgi tehtud. Eklääride täidiseks vahukoor rohke tuhksuhkru ja vaniljega (cr?me Chantilly) ja taskute täidiseks kohupiima-vahukooresegu. Retsept oli meelde jäänud Alleni sarjast Bake ja muna lisamise koha pealt sain ka seoses sellega targemaks (st. viimane muna lisada taignasse osade kaupa ja vaadata, millal taigen ilus sametine on. Kui muna liiga vähe, jäävad valmis taskud liiga rasked-kõvad ja kui liiga palju siis vajuvad ahjust väljavõttes lössi). | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |