KEEDUTAINAS JA KEEDUTAINAKÜPSETISED

Valk1717
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2014-05-08 15:25:43
Minul läks päris tükk aega, enne kui sain omale alati toimiva keedutaina retsepti,aga selline ta peale pikki arvutusi kujunes: 1 muna 35 g jahu 25 võid 75 ml vett Soola ja suhkrut vastavalt maitsele. Vastavalt munade kogusele suurendada ka ainete koguseid (mina teen kahe munaga,saab paraja ahju pannitäie).Piimaga minul tainas eriti ei õnnestu.Aga loomulikult on oluline ka valmistamise protsess, kus kõik peab käima kiirelt ja õige aegselt nagu ikka keedutainast valmistatamisel. Küpsetan taskuid esimesed 15 min 220 kraadi juures ja siis alandan temperatuuri 200 kraadini ja siis nii kaua, kui kenad kuldkollased.Meie pere lemmik täidis on kohupiimakreem kondenspiimaga.
Merle
Postitusi: 107
Abikokk
2014-10-14 16:24:42
Juustu-tuuleoad ehk goug?res on maitsev ja lihtne amps näiteks külaliste tuleku puhul: [url=https://www.flickr.com/photos/merlejajoonas/14341760038/][/url]">
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-10-14 20:45:38
Merle:
Juustu-tuuleoad ehk goug?res on maitsev ja lihtne amps näiteks külaliste tuleku puhul:
Nõus, Merle! Mul ka püsimenüüs pidude jaoks! Sel reedel ka just need plaanis ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Postitusi: 801
Abikokk
2014-10-21 18:57:33
Tegin siinse retsepti järgi croquembouche´i. Kirjutasin pikema kommentaari retsepti alla, aga märkusena iseendale, et täidist võiks tuuletaskute sisse panna pigem vähem kui rohkem...ma ikka arvasin et kes see paljast "saia" ikka süüa tahab ja uhasin korralikult kreemi, mille peale mul kogu krempel uppi vajus :D nii et tegelikult oli mul esialgu ikka ilus karamelli-niidistik ka ümber, aga see läks pildi tegemise ajaks lihtsalt katki. Aga täitsa tore tegemine oli ja üldsegi mitte nii aeganõudev kui esmalt tundus :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >