Kirsike Abikokk 2009-12-04 14:21:27 |
Oh, ajasite isu peale :D Just panin ahju juustusõbra tuuleoad, need jäidki tegemata :D Edit: Väga mõnusad suupisted, mees ja mehevend kiitsid heaks :D pidavat mõnus amps olema õlle kõrvale :D | |
Ilse Abikokk 2009-12-05 10:02:57 |
Sain inspiratsiooni retseptist chorizoga profitroole aga tegin neid verivorstiga ;) sisse pigistasin tilgakese ise valmistatud pohla-õuna moosi, olid head jõulused :) kui neid jõuludeks veel teen teen pilti ka :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-05 10:07:24 |
Ilsu:
Ohooo, kui põnev!! Ma ilmselt napsan ka selle idee, Ilsu :)
Sain inspiratsiooni retseptist chorizoga profitroole aga tegin neid verivorstiga ;) sisse pigistasin tilgakese ise valmistatud pohla-õuna moosi, olid head jõulused :) kui neid jõuludeks veel teen teen pilti ka :) |
|
Ilse Abikokk 2009-12-05 10:46:32 |
Pille:
Napsa jah:) Kasuta siis selliseid vürtsikamaid verivorste.Minul olid Wõro verivorst lambasooles.
Ilsu:
Ohooo, kui põnev!! Ma ilmselt napsan ka selle idee, Ilsu :)Sain inspiratsiooni retseptist chorizoga profitroole aga tegin neid verivorstiga ;) sisse pigistasin tilgakese ise valmistatud pohla-õuna moosi, olid head jõulused :) kui neid jõuludeks veel teen teen pilti ka :) |
|
Tziiki Abikokk 2009-12-05 11:48:49 |
Ilsu:
vürtiskamat sorti on need pisikesed BBQ verivorstid...maitsvad ka Pille:
Napsa jah:) Kasuta siis selliseid vürtsikamaid verivorste.Minul olid Wõro verivorst lambasooles.Ilsu:
Ohooo, kui põnev!! Ma ilmselt napsan ka selle idee, Ilsu :)Sain inspiratsiooni retseptist chorizoga profitroole aga tegin neid verivorstiga ;) sisse pigistasin tilgakese ise valmistatud pohla-õuna moosi, olid head jõulused :) kui neid jõuludeks veel teen teen pilti ka :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Hexy Abikokk 2009-12-08 17:33:14 |
ma pole siiani saanud mahti teha tuuletaskuid. A hiljemalt lapse 2a sünnipäevaks jaanuaris teen ära ;) | |
Marit Abikokk 2009-12-12 00:29:33 |
Tegin ka tuuletaskuid kakao ja jõhvikakreemiga. Sellised natuke hapukamad, kuid valgešokolaadiglasuur lisab magusust. | |
Kirsike Abikokk 2009-12-12 11:41:10 |
Minu 100 väikest tuuletaskuampsu, tehtud onutütre tellimusel. Ühed olid hapukoore-vahukoore ja külmutatud mustsõstardega täidetud, teised olid kohupiima-kondenspiimaga. | |
Marju Abikokk 2009-12-12 20:50:10 |
Uuesti tuuletaskud kohupiimaga täitmiseks. Peab ütlema, et seekord oli juba tunduvalt stressivabam teha neid, isegi tainas oli pehmem ja sõbralikum ja praadimine polnud üldse hirmus, kui oli teada, et nii need asjad käivadki :) Olen väga rahul. Elagu kooskokkamine! :) | |
Netcat Abikokk 2009-12-15 20:35:07 |
Sain siis lõpuks minagi midagi keedutainast tehtud. Kuna kõik on juba nagunii teinud tuuletaskuid ja eklääre, mõtlesin ette võtta sellise ebapopulaarse ja pildita retsepti nagu seda oli pidulik põhjapõdrarull.
Tainategu tundus lihtne, käsitsi segamine raske ei olnud, ent vist ongi rulli jaoks tehtav tainas pisut teistsugune, minul katla põhjas mingit kera "praadimise" ajal küll ei kujunenud. Jahtunud kujul jättis küpsenud tainas paksu pannkoogi mulje ja antud retsepti puhul nii ilmselt pidigi olema.
Kuna külmsuitsutatud põtra meie kaubandusvõrgust kohe kuidagi ei õnnestunud leida, asendasin selle külmsuitsutatud kalkunifileega. Väga hea tuli.
Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |