Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-16 09:30:50 |
Pille:
Oh, te teete valiku nii keeruliseks. Täiesti subjektiivselt annan sel korral ühe kokaraamatu Kirsikesele, kes oli vist kõige produktiivsem keedutainasegaja ja -küpsetaja - kohe näha, et kooskokkamise teema inspireeris ja innustas :)
Teise raamatu puhul kaalusin Aniitrami (kõrvitsatäidise ja -glasuuriga tuuletaskud!), Spiduri (imeilusad pildid, sh tumedad tuuletaskud), Zoozi (produktiivne + esimene tuuletaskurõnga küpsetaja), Ssille (piparkoogised tuuletaskud) ja Ilsu (verivorstides tuuletaskukesed) kandidaate. Annan Aniitramile geniaalse hooajalise idee eest (kooskokkamine algas ikkagi juba oktoobris (detsembris oleksid Ilsu ja Ssille ideed "ruulinud" :))
PS Siinkohal soovitus kõikidele blogijaile - pange ikka foto ka, kasvõi tilluke, siia Nami-Namisse. Teie panus jääb paremini silma ja teeb mul otsustamise kiiremaks-kergemaks :)
Aniitram & Kirsike, olge kenad ja võtke minuga meili teel ühendust, siis lepime kokku, kuidas raamatud kätte anda!
Niii-niii. Ma pean nüüd otsustama, kes on need kaks õnnelikku keedutainaga mässajat, kes endale uue Varraku kokaraamatu saavad. Hoidke silmad-kõrvad siis lahti! ;) |
|
Martiina Abikokk 2009-12-16 11:03:48 |
Oi, Pille, nii tore jõulukink! :) Aitäh :) :) | |
Kirsike Abikokk 2009-12-16 14:00:05 |
Oi Pille! Suured tänud!!!! Just täna vaatasin poes seda raamatut ja mõtlesin, et äkki premeeriks end jõuluks sellega :) :) Aitäh! PS Meeldib mulle tõesti keedutaignaga mässata ja homseks lasteaia jõulupeoks teen ka "hunniku" väikesi tuuletaskuampsusid kohupiima-kondenspiimatäidisega :D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-17 14:13:52 |
Pille:
Napsatud :P Retsept on nüüd ka Nami-Namis olemas: keedutainapallid verivorstiga. Mõnusad ja jõulused. Kasutasin Saaremaa advendivorstikesi, need olid nii õhukese kestaga, et koorima ei pidanud.
Ilsu:
Ohooo, kui põnev!! Ma ilmselt napsan ka selle idee, Ilsu :)Sain inspiratsiooni retseptist chorizoga profitroole aga tegin neid verivorstiga ;) sisse pigistasin tilgakese ise valmistatud pohla-õuna moosi, olid head jõulused :) kui neid jõuludeks veel teen teen pilti ka :) |
|
Kirsike Abikokk 2009-12-17 17:59:14 |
Pille:
Mul oli suur au neid proovida, väga maitsvad. Mees ka väga kiitis ja käskis kohe uued teha (ta sõi laste omad ka ära :D)
Napsatud :P Retsept on nüüd ka Nami-Namis olemas: keedutainapallid verivorstiga. Mõnusad ja jõulused. Kasutasin Saaremaa advendivorstikesi, need olid nii õhukese kestaga, et koorima ei pidanud. http://www.nami-nami.ee/recipe/image/9788verivorstipallidNAMINAMI.jpg |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-17 19:40:15 |
Kirsike:
:O :O :O Aga lapsed, aga lapsed?? :)
Pille:
Mul oli suur au neid proovida, väga maitsvad. Mees ka väga kiitis ja käskis kohe uued teha (ta sõi laste omad ka ära :D)Napsatud :P Retsept on nüüd ka Nami-Namis olemas: keedutainapallid verivorstiga. Mõnusad ja jõulused. Kasutasin Saaremaa advendivorstikesi, need olid nii õhukese kestaga, et koorima ei pidanud. http://www.nami-nami.ee/recipe/image/9788verivorstipallidNAMINAMI.jpg |
|
Kirsike Abikokk 2009-12-17 21:23:10 |
Pille:
Issi kasutas tugevama õigust ja andis käsu homseks lastele uued teha :O :O :D Lapsed olid väga vaimustuses griljaažist ja Natalie meelest olid vormid maailma ilusaimad, ta arvas et nii ilusates ei tohigi midagi küpsetada, rikub äkki ära :D :D Tänud igatahes!
Pole küll see teema, aga äkki avaldad inglise keeksis kasutatud või nime?! Ei oska muud põhjust arvata, miks su keeks oli kordades muredam ja mahlasem kui minu keeks!? Ülihea oli!
:O :O :O Aga lapsed, aga lapsed?? :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-18 06:52:51 |
Kirsike:
Kirjutasin retsepti juurs, mis komponente kasutasin!
Pole küll see teema, aga äkki avaldad inglise keeksis kasutatud või nime?! Ei oska muud põhjust arvata, miks su keeks oli kordades muredam ja mahlasem kui minu keeks!? Ülihea oli! |
|
Hexy Abikokk 2010-01-16 16:32:37 |
Sain siis lõpuks oma pildid arvutise ja näitan teile ka enda keedutaigna küpsetisi. kohupiima tuuletaskud juustusõbra tuuleoad Tahaks veel proovida palju kiidetud tuunikalasuupistet | |
Minuke Kokaõpilane 2010-01-18 09:07:57 |
Sai ka tänu sellele teemale proovitud keedutainast teha ning kohupiimataskuid. Vist oli abi terve teema läbilugemisest, sest välja tulid minu meelest kohe esimese katsega :) Tegin kohupiima-vahukoore täidisega ning täidise üritasin pristida tordipritsiga otse taskutesse. Seekord saan ka pildi lisada. Tuhksuhkrut kahjuks ei olnud. Järgmiseks tahan proovida eklääre ja soolase täidisega taskuid. | |
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |