Valk1717

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2014-05-08 15:25:43
Minul läks päris tükk aega, enne kui sain omale alati toimiva keedutaina retsepti,aga selline ta peale pikki arvutusi kujunes: 1 muna 35 g jahu 25 võid 75 ml vett Soola ja suhkrut vastavalt maitsele. Vastavalt munade kogusele suurendada ka ainete koguseid (mina teen kahe munaga,saab paraja ahju pannitäie).Piimaga minul tainas eriti ei õnnestu.Aga loomulikult on oluline ka valmistamise protsess, kus kõik peab käima kiirelt ja õige aegselt nagu ikka keedutainast valmistatamisel. Küpsetan taskuid esimesed 15 min 220 kraadi juures ja siis alandan temperatuuri 200 kraadini ja siis nii kaua, kui kenad kuldkollased.Meie pere lemmik täidis on kohupiimakreem kondenspiimaga.