KEEDUTAINAS JA KEEDUTAINAKÜPSETISED

Ragne
Abikokk
2009-10-27 23:09:47
Väga lahe teema. Mul on juba pikemat aega köögitahvli peal olevas Pean-kindlasti-tegema nimekirjas kohupiimaga tuuletaskute valmistamine :) Olen tuuletaskuid ka varem valmistanud ja õnneks on igakord õnnestunud :)

www.kokkama.ee

Kirsike
Abikokk
2009-10-28 10:02:19
Vahva teema ka minu jaoks! Ma kaks korda varem teinud, aga siis ma võisin olla umbes 14-15-aastane. Sõbrannaga koos tegime ja sõbranna ema juhendas telefoni teel (sõbranna ema oli kuulus oma üliheade tuuletaskute poolest :) ) Üks kord tuli välja ja teinekord mitte :D

Lindude toitmine

Kodukanake
Abikokk
2009-10-28 18:50:42
Proovisin ära. Võtsin aluseks selle eklääride retsepti siit eest poolt. Tainas toimis väga hästi. Sisse tegin ka retsepti järgi keedukreemi, aga kuna šokolaadi polnud, jäigi lihtsalt selline kollane. Seetõttu ka maitselt natuke igav. Aga esimest korda tehes oli päris tore ja põnev vaadata, kuidas nad ahjus pisikesest suureks said.
Andra
Kokaõpilane
2009-10-28 23:11:07
Väga isuäratavad näevad need Kodukanakese ekläärid välja. Üldse tundub mulle kooskokkamise mõte väga tore. Kuna ma ei ole julgenud keedutaignaga veel mässata, siis nüüd teen selle kindlasti ära! Kaua jõuab poeletil Priidu kooke nähes vesistada... Tuleb ikka endal asi käppa saada :)

http://pliiditaga.blogspot.com

Põrnikas
Abikokk
2009-10-28 23:25:04
sihuke küsimus, et kas on lootust see tainas ka ilma miksrita valmis segada?? igasugu õpetustes rõhutatakse ikka miksri vajalikkust, aga mul tainakonksudega miksrit pole ja vahukooretegemisotsik vist on liiga nõrk :(
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-29 06:55:07
Põrnikas:
sihuke küsimus, et kas on lootust see tainas ka ilma miksrita valmis segada?? igasugu õpetustes rõhutatakse ikka miksri vajalikkust, aga mul tainakonksudega miksrit pole ja vahukooretegemisotsik vist on liiga nõrk :(
Oi, muidugi saad! Segad puulusikaga kloppides munad ükshaaval sisse!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2009-10-29 08:40:55
Pille:
Põrnikas:
Mitu aastat tagasi tegin pidevalt tuuletaskuid ja puulusikaga segades õnnestus alati. :)

Tullia jutukesed

Netcat
Abikokk
2009-10-29 13:30:38
Aga millega need taskud ikkagi plaadile pigistada?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-29 14:48:20
Netcat:
Aga millega need taskud ikkagi plaadile pigistada?
Netcat, oleneb sellest, mis kujuga taskuid tahad. Kõige lihtsam on muidugi kondiitripressiga - lame sile otsik eklääride jaoks, sakiline otsik*. Aga väiksemaid keedutainapätsikesi saab edukalt ka lihtsalt lusikaga tõsta. * Oh jah. Praegu loen ÕSist, et otsik on otsimisseade ja kondiitripressil on hoopis otsak?!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Põrnikas
Abikokk
2009-10-29 15:19:10
Tullia:
Pille:
Põrnikas:
Mitu aastat tagasi tegin pidevalt tuuletaskuid ja puulusikaga segades õnnestus alati. :)
oi see küll tore uudis :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>