Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Kirsike
Abikokk
2009-08-18 14:42:31
Kahju :( Aga kui kellegil on kas hakklihamasin või nõukaaegne vahvliküpsetaja, siis mina olen valmis ostma :) Peaks vist laadaplatsi ostukuulutuse sisestama, sest ka minu supertoreda ämma varudes ei ole neid :)

Lindude toitmine

Mantragirl
Kokaõpilane
2009-08-22 09:43:01
Küll juba mõnda aega minu köögis pesitsenud, seega päris uus ei ole, aga vastupandamatult vajalik küll... nimelt veinipudelist õhu välja pumpamise agregaat ja korgid. Ma nimelt nii vähese joomaga, et klaasist-paarist piisab ja siis ei pruugi paaril lähemal päeval olla aega või märkamist ülejäänud pudelit ära juua. Ja seepärast ongi maru hea... siuke kummist ventiiliga kork käib peale ja siis pumba paned sinna korgi peale ja pumpad õhu välja. Seisab nii üsna pikka aega värskena. Ma tavaliselt igaks juhuks hoian külmas, aga mu tädil seisavad punaveini pudelid niiviisi aknalaual lausa mitu nädalat. Eestis väga müügil pole näinud, aga kui trehvab, soovitan osta :) Ise tõin enda oma välismaalt...
Fre
Abikokk
2009-08-22 15:17:09
Mustale Grabbitile lisandus valge. Seekord siis soolaveski. Tuli sünnipäevaks aga varem polnd mahti kiidelda. Jätkuvalt soovitan neid ühekäe pipra- ja soolavesk... Kuidas on mitmus, veskeid?? Ühesõnaga pipraveskit ja soolaveskit. Soovitan kõigile.
Ullike
Abikokk
2009-09-02 13:12:46
Käisin oma pesamuna Tartusse kolimas ja väisasin sealset kaubamaja. No mine või hasarti: silikoonist pajalapid/kuumaalused - ilusad punased sellised - vaid 49.- tükk. Samas ka sellised kinda-moodi, aga vaid sõrmede jaoks...neid vaadates muutusin kurvaks. Olin just nädal varem Kiika Köögi poest ostnud sellise pajakinda (suurema) ja selle proovimisel osutus, et minu jaoks liiga suur. Ja kui siis veel hinda võrdlesin, läksin hoopis mossi. Oma tuju tõstmiseks aga andsin lubaduse järgmisel kuul osta kaupsist silikoonist rullimismatt - kah hinnalt palju normaalsem kui KKs. Seda muidugi juhul kui Tallinnas KM neid ikka on - olen suve läbi maal istunud ja linna kaubanduses pakutavast ülevaade puudub. Ja siis veel üks asi - selline ümmargune väike võrk raamis - kuidas selle nimi on ei tea. Nägin suvel õe juures sellist asja - tema hakkis sellega salatimaterjali: kartulit, kurki, vorsti jne. Lihtsalt paned viilu peale ja pöialdega surud läbi. Nüüd olen seda kasutanud suvikõrvitsa hakkimiseks. Tavaliselt on mul hakkimise tulemusena ka pooled küüned sakilised nagu saehambad - aga nüüd kõik küüned terved! :):) Ostsin selle Kiika Kööki poest - 35.-tk. Õde küll noomis, et oleks võinud prismast osta, seal pidi 15.- saama. Mina aga pole lasnamäe prismas seda leidnud - no ehk ei oska otsida :O?

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Ullike
Abikokk
2009-09-02 20:04:17
Ei saa kohe mitte vaiki olla :):) Katsetasin siis täna esimest korda ära oma uued vahvliilmelised silikoon-pajalapid :D:D:D:D:D: Vot nii rahul olen! Nii nagu mul vaimusilmas oligi: kuumade kaante keeramine kuumadele purkidele pole enam mingi probleem! Ei libise, ei lähe märjaks ja siis tuliseks jne. VÄÄÄGA rahul! Hehe - ja kui lihtne neid veel pesta on :)

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-09-08 18:27:34
Minu viimane ja tingimata hädavajalik köögividin - uus leivavorm, savist. Selline imepisike, kolmandik tavalisest ehk. Mõisakeraamika toodang. Ja kindlalt hädavajalik - ma tahan teha ka "vigurleibasid", rosinate ja jõhvikatega ja kõige muu sellisega, mida mu mees leivas näha ei taha :P Sisseõnnistamine on praegu käsil, kuivatatud jõhvikatega leivatainas kerkib selles.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Profa
Abikokk
2009-09-08 21:08:39
Sama siin, leivavorm, millele on peale kirjutatud leivavorm :) Kah Mõisakeraamikast.

Profa köögipool

Kaneelikang
Kokaõpilane
2009-09-10 18:39:45
Kui ma nüüd järele mõtlen, siis on see kevadel ostetud savist Mõisakeraamika leivavorm minugi köögis viimane vastupandamatute hulgas.
Täpik
Abikokk
2009-09-14 13:57:30
Kroonijuveel:
Minu viimane köögiost: õunatreipink Moster Huldas Äppelskalare :). http://www.mosterhulda.se/ .
Mul kevadiseks sünnipäevaks nõutud kink. Kõhutunne ütles, et tuleb hea õunaasta.... ;) eile kasutasin korralikult, vahava vidin on ja kuivatamise õunad saavad ruttu valmis. Muidu on värskeim vidin Šveitsist pärit Julienne ribastaja. Ilma selleta nagu ei sobinud ära tulla. :P
Seenekas
Abikokk
2009-10-05 11:46:43
Minu uusimad vidinad on väääga proosalised. Enne viimast poekäiku sain teada, et ilma uute leivavormideta pole mul mõtet koju ilmuda, seega sai mees uued leivavormid. Meil on neist leiva väljavõtmine tema ülesanne. Teise asjana ostsin lõpuks endale 20 cm läbimõõduga praepanni. Päris armas ja täiesti korraliku paksu põhjaga, hoolimata sellest, et pärast kliendikaardi allahindlust ja siis veel sünnipäevaallahindlust oli lõpphinnaks nelikümmend krooni sentidega. Saab näha, kuidas ja kui kaua vastu peab. Alghind oli saja krooni ringis.
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>