Seenekas Abikokk 2010-03-07 23:56:48 |
Nuuks, ja minu kaasa tuli täna linnast ja hakkas siis rääkima millist suurt kandilist ja millist ovaalset lahtikäivat vormi ta seal toidupoes vaatas... Miks ta haiget inimest kiusas ja mis tal üldse just nende riiulite vahele asja oli...Naistepäev homme äkki?:) | |
Kärt Abikokk 2010-03-08 16:56:57 |
Ostsin eile sellisest absurdikohast nagu Säästumarket kas tillukest Kaiseri vormi, üks 18cm läbimõõduga lahtikäiv ümmargune koogivorm ja 20cm piklik keeksivorm. Mõlemad head väikesed kahele inimesele koogi ja saia/leiva/keeksi tegemiseks. Näevad oma väiksuses ka väga nunnud välja :D | |
Elis Abikokk 2010-03-11 20:30:16 |
Ostsin täna tsitruseriivi ja kohe leidsin sellele ka ühe koogi puhul kasutust. On ikka jube hea vidin küll. Mõeldud on ta vist pigem küll selleks, et kaunistamiseks kenasid viile saada, aga mina riivisin sellega kenasti koogi sisse ka. Tulemus ikka väga palju parem kui tavalise käsiriiviga nühkides. Ostsin ka paar nädalat tagasi selle tillukese 18 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi, et kahekesi olles ka kooki teha saaks. Mina leidsin selle Prismast. Täna ostsin ka uue 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi kuna vanal hakkas kinnitus streikima. Sellel ka kõrgemad ääred ja ükski võitilk ei tohiks sealt põhja tiluda, et seal kärsahaisu tekitada. | |
Liisi Abikokk 2010-03-11 20:55:32 |
Elis:
Milline see tsitrusriiv on? Kas see millega saab koorest peenikesi ribasid tõmmata?
Ostsin täna tsitruseriivi ja kohe leidsin sellele ka ühe koogi puhul kasutust. On ikka jube hea vidin küll. Mõeldud on ta vist pigem küll selleks, et kaunistamiseks kenasid viile saada, aga mina riivisin sellega kenasti koogi sisse ka. Tulemus ikka väga palju parem kui tavalise käsiriiviga nühkides. |
|
Elis Abikokk 2010-03-11 21:18:43 |
Jah, just see! Leidsin ühe pildi ka: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-11 21:19:35 |
Liisi107:
Mul on selline:
Elis:
Milline see tsitrusriiv on? Kas see millega saab koorest peenikesi ribasid tõmmata?Ostsin täna tsitruseriivi ja kohe leidsin sellele ka ühe koogi puhul kasutust. On ikka jube hea vidin küll. Mõeldud on ta vist pigem küll selleks, et kaunistamiseks kenasid viile saada, aga mina riivisin sellega kenasti koogi sisse ka. Tulemus ikka väga palju parem kui tavalise käsiriiviga nühkides. |
|
Spiidi Abikokk 2010-03-11 21:25:14 |
Adonay:
Millisest säästukast sa need said? ma tahaks seda 18cm väikest vormi.
Ostsin eile sellisest absurdikohast nagu Säästumarket kas tillukest Kaiseri vormi, üks 18cm läbimõõduga lahtikäiv ümmargune koogivorm ja 20cm piklik keeksivorm. Mõlemad head väikesed kahele inimesele koogi ja saia/leiva/keeksi tegemiseks. Näevad oma väiksuses ka väga nunnud välja :D |
|
Elis Abikokk 2010-03-11 21:35:16 |
Oi näe, Pille pilt oligi. Mul tuli see googeldades. Mul peaaegu samasugune, ainult et käepide on must. | |
Liisi Abikokk 2010-03-11 21:40:05 |
Elis:
Ahah - mul ka selline olemas :)
Jah, just see! Leidsin ühe pildi ka: http://www.nami-nami.ee/recipe/image/1196tsitruseriivNAMINAMI.jpg Spiidi:
Mina ostsin oma väikese 20 cm vormi Tartu Kaubamajast, aga olen näinud ka Novaluxis.
Millisest säästukast sa need said? ma tahaks seda 18cm väikest vormi. |
|
Spiidi Abikokk 2010-03-11 21:46:35 |
Liisi107:
Ma tahaks just seda Kaiseri oma. Mul muud on ka sellised, siis oleks hea komplekt.
Spiidi:
Mina ostsin oma väikese 20 cm vormi Tartu Kaubamajast, aga olen näinud ka Novaluxis.Millisest säästukast sa need said? ma tahaks seda 18cm väikest vormi. |
|
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |