Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Netcat
Abikokk
2009-10-05 13:08:09
Ei ole vahepeal oma vidinate üle arvet pidanud. Maakoju on uus vidin Rimist leitud Hiina ime, mis kujutab endast küüslaugupressi ja kirsikivieemaldajat ühes isikus. Kirsikive eemaldab kehvemini kui WMF kirsiaugustaja, küüslauku pressib keskmiselt, kuid puhastada on kergem kui linnakodu iidset küüslaugupressi. Linnakodu kööki leidsin peale mitmeaastast otsimist lõpuks ometi valge (no tegelikult kreemika) küüslaugukeldri. Igaks juhuks ei tunnistanud kellelegi, kui palju maksin selle sisuliselt aukliku savitopsi eest.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Profa
Abikokk
2009-10-10 12:16:51
Oskab keegi ütelda, kust saaks välikööki väiksemat sorti malmpaja, sellise mille saaks panna pliidile, kui pliidiplaadist kas suurem või väiksem rõngas ära võtta.

Profa köögipool

Fre
Abikokk
2009-10-11 23:55:58
Profa:
Oskab keegi ütelda, kust saaks välikööki väiksemat sorti malmpaja, sellise mille saaks panna pliidile, kui pliidiplaadist kas suurem või väiksem rõngas ära võtta.
Kui keegi midagi konkreetset ei soovita siis mina vaataks Balti Jaama turule, seal on igast naljakat vene päritolu kraami.
Spiidi
Abikokk
2009-10-13 14:48:30
Käisin omale Cuisinart'i jäätisemasinat ostmas ning ei suutnud vastu panna ja ostsin ka Cuisinart'i panini grilli/vahvliküpsetaja. :) Oh, ma ei jõua õhtut ära ootada, et saaks juba proovida.

le D?ner

Zapxpxau
Abikokk
2009-10-13 15:25:52
Stockist ostsid? Ma olen ka paninigrillist mõtteid mõlgutanud, mis ma luiskan, päris vesistanud selle peale mõeldes, aga valikut on nii raske teha.

Zap*

Spiidi
Abikokk
2009-10-13 16:00:06
Zapxpxau:
Stockist ostsid? Ma olen ka paninigrillist mõtteid mõlgutanud, mis ma luiskan, päris vesistanud selle peale mõeldes, aga valikut on nii raske teha.
Ei, ostsin otse maaletoojalt Koduluxist. Ma kunagi uurisin neilt, et kas läbi nende saaks tellida Cuisinart'i jäätisemasinat kuna seda Tallinna poodides ei olnud. Ja kui see nüüd kohale jõudis siis vaatasin nende laos natuke ringi ja tegin seda grilli nähes impulssostu :) Mulle meedlib just see, et see on grill/paninigrill/vahvlimasin üheskoos. Saab grillida nii liha, kala, kotlete teha, juustuvõileibu ja vahvleid ka. Mulle need kolmnurksed võileivagrillid ei meeldi.

le D?ner

Kärt
Abikokk
2009-10-13 19:02:49
Spiidi, seda videot vaadates tundub, et sellist asja on meie majapidamine juba ammu oodanud (pigem nõuab sellist küll mu meeslemmik) :D. Kui saladus pole, mis sa selle eest maksid?

Kahekesi Kalamaja köögis

Kiilike
Abikokk
2009-10-13 20:50:48
Sarnane grill on olemas meil juba aastaid( no nii 9) st vajab väljavahetamist juba aga neid lisaplaate meil pole ... nii tahakse seda. Tunneks ka huvi hinna osas.

kiilikese köögikatsetused

Spiidi
Abikokk
2009-10-14 09:16:22
Adonay:
Spiidi, seda videot vaadates tundub, et sellist asja on meie majapidamine juba ammu oodanud (pigem nõuab sellist küll mu meeslemmik) :D. Kui saladus pole, mis sa selle eest maksid?
Ei ole saladus! :) Maksis 1375.- ja ma ostsin otse hulgimüüjalt Koduluxist. Poes on pisut kallim. Näiteks Stockmann müüb seda. Kodulux asub Akadeemia teel ja nad on ainult hulgimüüjad. Seega niisama sisse astuda ei saa, kuid kui ette kirjutate siis nad panevad kauba valmis ja saate kohe ära viia :) Tasuda saab ainult sularahas. Vahvlirauad tuleb eraldi tellida. Ma tellisin ära, kuid nende hinda veel ei tea, järgmine nädal jõuavad prantsusmaalt siia.

le D?ner

Mari-Liis
Abikokk
2009-10-18 15:12:26
Ei suutnud vastu panna ja ostsin Rotermanni pudipadilaadalt omale ka Moster Hulda õunatreipingi lisaks lahedale välimusele teeb oma töö ka ilusasti ära :)

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>