Netcat Abikokk 2009-03-12 16:37:19 |
Mann:
Täpselt samal printsiibil ei saa mina aru, kuidas me varem ilma mangojullata hakkama saime. Ülikohustuslik riist igale inimesele, kes üldse kunagi kavatseb mangot omaenda käega tükeldada. mulle kinkis sõber selle ananassijulla (no et lõikad mütsi maha ja siis keerutad pulga sisse ja valma), ja arusaamatu, miks mul seda varem pole olnud, nüüd oleme üle päeva ananasse söönud ja mõõnus. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-03-12 16:40:17 |
Tiina:
Ja melonilusikaid ei murra siis? Need on ju keskmisest jäätisekulbist ainult 4-5x peenemad. Mina otsisin ka väga pikalt sobivat jäätisekulpi, kuna tahtsin hea hinna eest võimalikult ilusat disaini saada (ja saingi, Novaluxist, of all places) aga ühtki sellist, mida lihtsurelikul oleks võimalik kangutades pooleks murda, pole mina veel juhtnud nägema. Hoo, mina ostsin viimati kohe kaks! melonilusikat Stockholmi Lagerhusi poest - ainult 5 seki maksid, ei saanud kohe muidu :rolleyes: Ma küll kasutan neid jäätise murdmiseks - no ei ole veel leidnud sellist (normaalse hinnaga) jäätiselusikat, mida omatehtud jäätis varem või hiljem katki ei murraks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2009-03-12 18:47:33 |
Netcat:
See melonilusikas on kusjuures päris tugeva ehitusega, aga eks me ikka proovime ettevaatlikult. Mul tavaline Rimist ostetud metallist kulp ei läinud küll pooleks, aga see mehhanism, millega jäätis kulbi küljest lahti lükata, lagunes küll ära ja mingid vedrud ka, nii et saab jäätise kätte, aga vaevaliselt. Teine kulp on ammusest ajast ja plastmassist - sellega ma lähenen ainult pehmele jäätisele :) Tean, et Tupperwarel on hea tugev lusikas, aga üle 300 krooni on ikka natuke liig. Tiina:
Ja melonilusikaid ei murra siis? Need on ju keskmisest jäätisekulbist ainult 4-5x peenemad. Mina otsisin ka väga pikalt sobivat jäätisekulpi, kuna tahtsin hea hinna eest võimalikult ilusat disaini saada (ja saingi, Novaluxist, of all places) aga ühtki sellist, mida lihtsurelikul oleks võimalik kangutades pooleks murda, pole mina veel juhtnud nägema.Hoo, mina ostsin viimati kohe kaks! melonilusikat Stockholmi Lagerhusi poest - ainult 5 seki maksid, ei saanud kohe muidu :rolleyes: Ma küll kasutan neid jäätise murdmiseks - no ei ole veel leidnud sellist (normaalse hinnaga) jäätiselusikat, mida omatehtud jäätis varem või hiljem katki ei murraks. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Martiina Abikokk 2009-03-17 20:00:17 |
Minu uueks ja nii-väga-tuju-heaks-tegevaks vidinaks on kingiks saadud keeksi/koogivorm, mis oma olemuselt roosiõis. Ma juba kujutan ette kõik toredusi, mis sellega teha saab :) Pilt nende kodulehelt | |
Netcat Abikokk 2009-03-17 23:15:46 |
Minu viimane köögividin ei ole üldse toiduvalmistamisega seotud, aga köögi jaoks ma ta konkreetselt ostsin küll. Jalutasin nädalavahetusel Kaubamajas ja Villeroy & Bochi lillekellukesed jäid silma. Nüüd on mul köögikardina küljes üks kõlisev lumikelluke. Tagantjärele tarkuses googeldasin nende vidinate hindu mujal maailmas, ega ei maksnudki rohkem kui pea kahekordset hinda. Panus kodumaiste kaupmeeste masust üleaitamiseks - tehtud! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2009-03-18 19:26:09 |
Netcat:
Just-just, ma juba planeerin et Chef'n-i soolaveski (ikka see jänesekujuline) võiks Ameerikast tulla nii paariteist dollari eest Stockmanni 430 eek asemel..... Mulle tundub et iga poeskäik on justkui üllas heategu meie kaupmeestele... Panus kodumaiste kaupmeeste masust üleaitamiseks - tehtud! |
|
Netcat Abikokk 2009-03-19 00:47:07 |
Praegu on aeg, kus meil kõigil on võimalik rahakotiga hääletada nende kaupmeeste poolt, kellelt me edaspidigi midagi osta soovime.
Variant, kus kõik peale Daisy tualettpaberi ja Kirde saia tuleks individuaalselt postiga Ameerikast tellida kah tegelikult imeks lurinal. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2009-03-21 15:05:55 |
Anitriim, tahan ka hea tuju keeksivormi! Aga selle nädala vastupandamatuks köögividinaks sai kõige lihtlabasem kandiline savist kaaneta ahjuvorm. Mõnda aega mõelnud sellise peale. Kõige vastupandamatum oli selle juures hind, mida kuskil kirjas polnud ja ka arvutist ei leitud. Lõpuks käsitsi koodi sisestamisel said nad tulemuseks 59.- (35x35x7 cm), paraku ei jäänud müüjad hinna õigsust uskuma, sest olin piisavalt häbematu küsimaks, et kui sama koodiga kaks erineva suurusega vormi üksteise sees olid, ehk on siis kaks ühe hinnaga. Ega mul seda väiksemat tegelikult vaja polnud. Pärast mõningat lõõpmist ütles suuremeelne kaupluse juhataja, et hoolimata kuskilt leitud kallimatest hindadest peavad nad kenaks müüa mulle see anum siiski 59.-ga. Ma siis ostsin neid kohe kaks. Üks on hetkel ahjus ja teise saab tädi homme sünnipäevaks. | |
Vandiste Abikokk 2009-03-22 20:55:51 |
Siin teemas on minu uusim köögividin - kokalaud - kuigi mõõtude poolest ei ole ta mingi vidin :). | |
Kroonijuveel Kokaõpilane 2009-04-03 13:44:13 |
Minu viimane köögiost: õunatreipink Moster Huldas Äppelskalare :). http://www.mosterhulda.se/ . Lõbustasin kolleege praegu tubli veerandtunni demovideoga. Seda vidinat saabki kirjeldada kui vastupandamatu köögividin. Ta on peaaegu sama punane kui mu KitchenAid, see ta vastupandamatuks tegigi. See ka, et mulle hirmsasti maitsevad kuivatatud õunad ja nende puhastamine eelmisel sügisel oli pehmelt öeldes töömahukas. Ah, mis ma ikka vabandan, lihtsalt nii kämp vidin on :D. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |