Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Kika
Abikokk
2009-02-05 21:36:39
Fre:
Eesti keeles võiks selle nimi olla soolavakk. Seal sees hoian meresoola, mul sai kõrini sellest pidevalt tööpinnal viltu vajuvast kilepakendist.
selge pilt! kusjuures ma olen seda vidinat kaubamajas korduvalt käppinud ja vaadanud. aga pole kunagi aru saanud, milleks mul seda vaja peaks olema :D
Kardemon
Abikokk
2009-02-06 10:48:59
Pisi-Pisi:
/.../ Mul on olemas üks 17 krooni maksev topsik ka, mille sain Kaubamaja kodumaailmast. See oli ideaalne senikaua, kuni ma polnud järjest mõõtnud kuuma vett ja külma piima. Pärast seda läks põhi praguliseks ja hakkas vedelikke läbi laskma. /.../
minu pisike mõõdutopsik pragunes ka lihtsalt seetõttu, et kuuma vedelikku sisse panin.. polnud eelnevat külmutamist külma vedeliku näol vajagi... nüüd uue topsikuga igaks juhuks kuuma ei mõõda... minu viimased ostud on aga pelmeenivorm (jääb küll juba eelmisse aastasse) ja nugade hoidmise magnet. ja eelnevast jutust tekkis mul mõte, miks mul soolavakka pole?!?! äkki see sigineb kööki järgmisena... kuigi neid asju, mida tahaks, on veel ka teisi...

http://kardemon.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-02-06 13:34:48
Mina viskasin kõik plastmassist topsid juba aastaid tagasi köögist välja. Ehtne kööginõu peab ikka kannatama kuuma, ma mõõdan pea iga nädal mingit kuuma vedelikku. Minu viimane köögividin on tsitrusekoorte ribastaja, hangitud sandisentide eest Telliskivi tänava komisjonipoest. Ajab naerma, kui vaatan selle hinda ntx WMF köögiriistade seerias... Kui nüüd veel mõne melonilusika ka nii soodsalt saaks.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tiina
Abikokk
2009-03-09 22:25:33
Netcat:
Kui nüüd veel mõne melonilusika ka nii soodsalt saaks.
Hoo, mina ostsin viimati kohe kaks! melonilusikat Stockholmi Lagerhusi poest - ainult 5 seki maksid, ei saanud kohe muidu :rolleyes: Ma küll kasutan neid jäätise murdmiseks - no ei ole veel leidnud sellist (normaalse hinnaga) jäätiselusikat, mida omatehtud jäätis varem või hiljem katki ei murraks. Parem ikka kui mitte midagi. Ja täiesti hädavajalikud asjad mu kodus on Aurora käest ostetud salatitsentrifuug - nii suur asi ei mahu nimelt ühtegi kappi ja nii seisabki ta kööginurgas taburetil jäätisemasina karbi peal :D ja kaanega mikserkann - tavaliselt tuleb selle olemasolu alles siis meelde, kui tavalises kausis koort vahustades kogu laud pritsmeid täis on.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-10 07:35:18
Tiina:
Netcat:
Kui nüüd veel mõne melonilusika ka nii soodsalt saaks.
Hoo, mina ostsin viimati kohe kaks! melonilusikat Stockholmi Lagerhusi poest - ainult 5 seki maksid, ei saanud kohe muidu :rolleyes: Ma küll kasutan neid jäätise murdmiseks - no ei ole veel leidnud sellist (normaalse hinnaga) jäätiselusikat, mida omatehtud jäätis varem või hiljem katki ei murraks. Parem ikka kui mitte midagi.
Nigella kasutas oma viimases saates melonilusikat avokaado viljalihast väikeste pallikeste uuristamiseks, poetas neid salativaagnale..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mann
Abikokk
2009-03-10 12:29:59
mulle kinkis sõber selle ananassijulla (no et lõikad mütsi maha ja siis keerutad pulga sisse ja valma), ja arusaamatu, miks mul seda varem pole olnud, nüüd oleme üle päeva ananasse söönud ja mõõnus.
Cashmir
Abikokk
2009-03-10 15:10:05
Mulle nii meeldib mu tortiljaraud :) Väike tükk tainast vahele, korraks kokku ja tulebki ilus imeõhuke ja ümmargune tortilja. Sellega saab muid asju ka teha (eeldusel, et eesmärgiks on midagi õhukest ja ümmargust :)
Kätrin
Abikokk
2009-03-10 15:45:49
Hiljutiselt reisilt sai kaasa toodud vikerkaarevärviline vispel, kus iga visplikeerd on isevärvi :) Nüüd on veel palju palju rõõmsam pannkooke teha ja mune vahtu kloppida.

Kätrini kokkamispäevik

Qsti
Abikokk
2009-03-11 15:20:52
Mulle jäi täna poes ette Jamie Oliveri Flavour Shaker. Polnud üldse planeeritud ost aga kuna just hiljuti juhtusin nägema kuidas ta sellega oma saates vehkis ja hind oli 30€ lastud 10€ peale siis võtsin koju kaasa. http://www.flavourshaker.co.uk/
Sirliiz
Abikokk
2009-03-11 19:53:56
Qsti, vahel on Soomes siis päris kasulik elada, selle raha eest ostaks isegi ;) Täishinna eest ei ole veel raatsinud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>