Amööb
Abikokk 2009-01-12 15:27:44 |
Mul Ülemiste keskuse Chopstick'ist kaasaostetud nuudlid köögiviljadega. Otsustasin lõunatamise asemel shopata :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Seenekas
Abikokk 2009-01-12 19:19:55 |
Lõunaks kiiruga üks (niuks) juustusai linnas ja õhtuks sõid teised mulgikapsaid ja verivorsti (mitte ei tüdi), mina kergelt praetud kala kartulite ja tomati-sibulahoidisega. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-12 20:37:28 |
No nüüd saime lõpuks lasanjest jagu. Väga maitsev oli, aga Jamie järgi pidi sellest jätkuma neljale. Meil oli laupäeval 6 sööjat (sh kaks last; võeti ka lisaportsjone), jätkus mulle eile ja meile kahele tänaseks :D
Magustoiduks viimased Domino-trühvlid.
|
|
Tiina
Abikokk 2009-01-12 20:40:33 |
Täna õhtusöögiks hapukapsasupp kanaga. Nagu tavaliselt, sai pott veereni täis :D. Hea lahe supp, lihtne teha ka, aga mulle meeldib kruupidega ikka rohkem.
Nüüd veel vaja ahjust välja võtta kohupiimavorm rosinatega.
Lõuna ajal, või pigem õhtuooteks, et mitte suppi oodates päris ära nälgida, lapse tagant virutatud kauss maisihelbeid piimaga :D. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Tullia
Abikokk 2009-01-12 21:34:31 |
Õhtuks oli kanasupp kookospiimaga ja mees tegi vahvli-iirisemaiust.
|
|
Eva
Abikokk 2009-01-12 22:13:09 |
Tullia:
See vahvli-iirisemaius on ju klassika! Mmmm...
Õhtuks oli kanasupp kookospiimaga ja mees tegi vahvli-iirisemaiust. |
|
Kätrin
Abikokk 2009-01-12 22:25:32 |
Lõunaks soendasin endale kapsaga pikka poissi ning ahjukartuleid. Õhtul tegin viimased kana-ampsud teryaki kastmes soojaks ja maiustasin nendega. Üks mango oli ka magustoiduks varutud. | |
Zoozi
Abikokk 2009-01-13 00:15:37 |
Lõunaks sõin kaks juustusaia. Õhtuks oli meil läätsekotletid hapukoorega. Pidin proovima ainult ühe kotleti, kuna täna oli meil õhtusöök tüdrukutega restoranis Caravan, aga kotletid olid nii maitsvad, et sõin hoopis neli :) Mees sõi koos lastega lisaks hakklihakastet kartulipudruga. Väiksemale kartuli-porgandi-kanahautis. Magusaks rabarbrikisell kohupiimaga. | |
Mann
Abikokk 2009-01-13 07:23:53 |
Lõunaks röstitud pommud ja saiad.
|
|
Juc
Abikokk 2009-01-13 09:32:05 |
Pille:
Mulle tundub ka muide, et Jaime on suure isuga :). Vähendasin ühte tema spagetivormi eile pea poole võrra, mis tähendas, et kogus pidi kahele olema. Sõime kolmekesi ja sama palju jäi veel tänaseks :) No nüüd saime lõpuks lasanjest jagu. Väga maitsev oli, aga Jamie järgi pidi sellest jätkuma neljale. Meil oli laupäeval 6 sööjat (sh kaks last; võeti ka lisaportsjone), jätkus mulle eile ja meile kahele tänaseks :D http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
| << < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> | ||