Aurora
Abikokk 2009-01-15 12:55:30 |
Lõunaks praekartul verivorsti ja pohlamoosiga. Magusaks üks mandariinike. | |
Vandiste
Abikokk 2009-01-15 13:22:32 |
Lõunaks läätsesalat. Magusaks pistsime põske pehme piparkoogi.
|
|
Seenekas
Abikokk 2009-01-15 18:52:02 |
Hiliseks lõunaks tüümianiga ahjukartulid, peedi-hakklihakotletid külma hapukoore-majoneesi- mädarõikakastmega ja eilne peedisalat, kuhu lisasin mungoaidusid. Magusaks ikka see srtritslilaadne. | |
Tiina
Abikokk 2009-01-15 18:55:14 |
Lõunaks sõime viimase hapukapsasupi ära. Õhtuks röstitud peedid ja ahjukartulid. Magusaks moosi-beseekook. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-15 19:22:28 |
Lõunasöök jäi tiheda päevakava (spa-protseduurid ja vesivõimlemine :)) sujuvalt vahele. Õhtusöök ühes märkimist mitteväärivas kohalikus söögikohas. Homme kokkan uuesti.. | |
Sirliiz
Abikokk 2009-01-15 19:54:17 |
Täna enne õhtut süüa ei jõudnudki, siis aga korralik kausitäis seljankat kõikvõimalike metsaelukate lihast ja mannavaht piimaga. | |
Zoozi
Abikokk 2009-01-15 20:59:49 |
Kuna päeval vaevas mind migreen, siis lahmisin igasugust jama süüa :(
Õhtuks ahjukartulid ja siidrikastmes kana. Kiire, lihtne ja väga maitsev. Kanafilee asendasin kintsudega, meeldib rohkem ja olid hetkel kodus olemas.
Magustoiduks küpsetatud leibjuust. Üks minu lemmikuid magustoite - tavaliselt küpsetan lihtsalt ahjus ja söön murakamoosiga, meeldib kuidas juust hamba all kriuksub :) Vahukoorega variant oli ka hea, kuigi algul vaatasin, et tuleb selline imelik, aga moos segunes süües koorega ja tulemus oli väga maitsev.
|
|
Leenilii
Abikokk 2009-01-15 22:13:05 |
Õhtuks kõrvitsa-juustusupp, magustoiduks kerge sidrunikook raamatust "100 kooki 3", mis on väga sarnane siinse hõrgu sidrunikreemitordiga ning mõlemad toidud olid ülimalt head! Sidrunitort lausa imeline! | |
Nipitiri
Abikokk 2009-01-16 10:07:34 |
Eile sooritasin Rimi kalaletist impulssostu, lastes end ära võluda ilusatel mõõkkala fileetükkidel. Õhtusöögiks grillpannil ruuduliseks praetud mõõkkala sooja läätsesalatiga - seekord David Lebovitzist inspireeritud, aga sarnast salatit olen varemgi teinud, ilmselt Good Foodist. Lebovitzi salati eripäraks oli fenkooli kasutamine varsselleri asemel, mis muidugi sellerivaenulikele kodakondsetele suurt rõõmu valmistas.
Kahjuks Puy läätsi ei olnud nii kiiresti kuskilt võtta ja salat tuli tavaliste roheliste läätsedega. Peab ikka kuivainevarusid täiendama.
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-01-16 11:12:25 |
Eile oli sõbrannadega sushiõhtu. Kogu see värk oli täielik apsakas ja kellegi poolt ära nõiutud. Ma olen riisi kümneid kordi keetnud, kuid sel korral jäi see täpselt samade etappidega valmistades tooreks :( Ka varem kasutatud riisiäädikas maitses sel korral halvasti, ning seega oli kogu riis rikutud, aga aega enam uut teha polnud. Teised sõid ja kiitsid aga minu jaoks oli kogu roog rikutud. Vähemasti oli mannavahtu eelmisest õhtust, mis hästi maitses. | |
| << < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> | ||