Zoozi
Abikokk 2009-01-07 21:12:08 |
Lõunaks eilne kõrvitsasupp. Õhtuks kalabitkiid, keedukartul, kurgi-tilli-hapukoorekaste ja marineeritud paprika. Seekord sõid kõik, ka lapsed :) Magusaks eilsed trühvlid. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-07 22:12:28 |
Lõunasöök NOPis, kus võtsin läätse-lambalihasupi ja värskeltpressitud õuna-apelsinimahla. Supp oli maitsev, aga natuke ülesoolatud. Ju oli kokk armunud :) Õhtul sõin kodus keedetud makarone juustuga, magusaks vanaema aiast pärit õunu ja üks šokolaaditrühvel. | |
Kardemon
Abikokk 2009-01-07 23:38:00 |
Pille:
hmm... mina arvasin, et Sina küll midagi nii lihtsat kunagi ei söö :) aga tõenäoliselt tegid need makaronid vahetult enne ise ja juust oli kah midagi muud kui Atleet :P
meie sõime piparkoogimaja, piparkoogist kuusekaunistusi ja lihapirukat. /.../ Õhtul sõin kodus keedetud makarone juustuga, /.../ http://kardemon.blogspot.com |
|
Dee
Abikokk 2009-01-08 00:55:41 |
Meil oli täna õhtuks natuke-seda-ja-veidike-teist-supp. Tühjendasin külmkappi jääkidest. Paar šampinjoni, üksik õnnetu sellerivars, poolik tükeldatud sibul ja porgand, tomat, Worcestershire-kastme lõpp jne. Tulemus oli üllatavalt maitsev... Magustoiduks tegin Manni jõhvikakisselli ja lihtsat kohupiimakreemi. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-01-08 10:56:07 |
Eile kanafilee veinikastmes (ilma retseptis toodud salatita) ja kuskuss. Üks lemmikuid kiirete kanatoitude hulgas. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-08 11:16:28 |
Nipitiri:
Nipitiri, lisasin retsepti ka andmebaasi - järgmisel korral tee pilti ka :)
Eile kanafilee veinikastmes (ilma retseptis toodud salatita) ja kuskuss. Üks lemmikuid kiirete kanatoitude hulgas. Kardemon:
Minagi ju lihtsalt inimene, Kardemon :) Makaronid olid siiski lihtsalt Barilla omad, aga juustuks tõesti kaks aastat laagerdunud hollandlaste Reypenaer :P
Eks ma proovin tänaseks midagi põnevamat välja mõelda (hetkel joon endiselt hommikukohvi)..
Pille:
hmm... mina arvasin, et Sina küll midagi nii lihtsat kunagi ei söö :) aga tõenäoliselt tegid need makaronid vahetult enne ise ja juust oli kah midagi muud kui Atleet :P/.../ Õhtul sõin kodus keedetud makarone juustuga, /.../ |
|
Leenilii
Abikokk 2009-01-08 16:07:34 |
Õhtuks tulevad ahjukõrvitsad Anni Arro moodi ja müslikattega õunakook raamatust "100 kooki 3". Otsusin kokaraamatud kasutusele võtta :) Lõunaks sõime porru-lillakapsapüreesuppi, kõrvale singisaia (kodus tehtud). Magusaks ampasin viimase kõrvitsakoogikese/küpsise. Seistes lähevad need üha paremaks... | |
Eva
Abikokk 2009-01-08 16:54:21 |
Kardemon:
Sama mõte käis siin peast läbi :)
Pille:
hmm... mina arvasin, et Sina küll midagi nii lihtsat kunagi ei söö :)/.../ Õhtul sõin kodus keedetud makarone juustuga, /.../ |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-08 19:35:49 |
Eva:
Oh teid küll. Iga inimese elus on aegu ja kohti, kus tal on lubatud süüa just seda, mida hing ihaldab (olgu see siis isegi nn 'nursery food'). ;)
Tänane õhtusöök koosnes väga maitsvatest kapparitega hakk-kotlettidest (noorveise delikatesshakkliha Viimsi lihakarnist; tillukesed itaalia soolas säilitet kapparid) koos sooja peedilisandiga...
Kardemon:
Sama mõte käis siin peast läbi :)Pille:
hmm... mina arvasin, et Sina küll midagi nii lihtsat kunagi ei söö :)/.../ Õhtul sõin kodus keedetud makarone juustuga, /.../
Magustoiduks tegin Evelini blogist Domino-trühvleid - aga nendega maiustan homme. Üks nami-namikas lubas lõuna ajal kohvile tulla :)
|
|
Seenekas
Abikokk 2009-01-08 19:55:58 |
Õhtusöögiks ühepajatoit lambalihast värske kapsaga, kartulid ja peedisalat. Retseptid aastast 1938 ja panin kirja teemasse "võtame kokaraamatud kasutusse". | |
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||