Nipitiri
Abikokk 2009-01-07 08:27:04 |
Zoozi:
Seda portobellode retsepti vaatasin minagi eile pika pilguga, aga tegin siiski varem plaanis olnud läätsehautist toorvorstidega. Õhtuks kitsejuustuga portobello seened. Kohe tõmbas tegema - kitsejuust ja seened, mmmmmmm :) Maitses väga hea. |
|
MB
Kokaõpilane 2009-01-07 11:12:53 |
Nipitiri, milliseid toorvorste sa kasutasid? Olen alati need vorstikestega retseptid kõrvale jätnud, kuna ei tea millised meie kaubanduses head võiksid olla. Katsetada pole ka viitsinud :( | |
Nipitiri
Abikokk 2009-01-07 12:24:00 |
MB:
Seekord olid Rakvere naturaalsed šašlõkivorstid lambasooles, esimesed ettesattunud. Nipitiri, milliseid toorvorste sa kasutasid? Olen alati need vorstikestega retseptid kõrvale jätnud, kuna ei tea millised meie kaubanduses head võiksid olla. Katsetada pole ka viitsinud :( |
|
Amööb
Abikokk 2009-01-07 12:50:50 |
Mina lõunatasin täna üle pika aja Hundis - võtsin päevaprae, milleks täna oli kanamaksakaste kartulipüreega. Tänu meeletule näljale võtsin suure prae, mis ilmselgelt oli viga. Aga toit oli nii maitsev, et järgi ka ei raatsinud jätta. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Meriline
Kokaõpilane 2009-01-07 12:58:08 |
Naasesin just lõunalt Raadiomaja kohvikust. Kõhtu läks ahjukala riisiga, oli ok. Magustoiduks tuleb mandariin. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-01-07 13:27:16 |
Sõin esmakordselt Ungari Köögis (Tartus Turu Selveri juures) suppi - tõesti oli väga maitsev! Nädala supimenüü tundus väga ahvatlev, kahjuks sel nädalal sinna tagasi siiski ei jõua. Täna oli valida peekoniga spinati püreesupi ja selleri-lihapallisupi vahel, sõin viimast. | |
Kätrin
Abikokk 2009-01-07 13:47:58 |
Mina käisin lõuna ajal kodus Küpsisele (kass) seltsiks ja tegin endale kiirelt seene-sinihallitusjuustukastmega pastat. Magustoiduks tükk virsiku-kohupiimakooki. Nii hea oli ja Küpsis tuuritas nagu pöörane rõõmust ringi :) | |
Blondie
Abikokk 2009-01-07 15:17:50 |
Nipitiri:
Ma sõin seda esimest, oli ka väga hea :) Sõin esmakordselt Ungari Köögis (Tartus Turu Selveri juures) suppi - tõesti oli väga maitsev! Nädala supimenüü tundus väga ahvatlev, kahjuks sel nädalal sinna tagasi siiski ei jõua. Täna oli valida peekoniga spinati püreesupi ja selleri-lihapallisupi vahel, sõin viimast. |
|
Mann
Abikokk 2009-01-07 15:25:30 |
Lõunaks pasta alla puttanesca ja joogiks sylvaner Alsace'st.
|
|
Frieda
Abikokk 2009-01-07 20:08:33 |
Lõuna jäi praktiliselt vahele, õhtuks mõnus kõrvitsarisoto ja ahjus on mustsõstra-kohupiimakook. Lõhn ajab juba hulluks. :P | |
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||