Aurora
Abikokk 2009-01-08 20:04:49 |
Kukeseenerisoto, desserdiks nakitsesin erinevaid juustusid (kitse-, sini- ja valgehallitusjuustud otse Pariisist) näkileiva ja sibulamarmelaadiga | |
Zoozi
Abikokk 2009-01-08 21:32:19 |
Meil täna natuke pidulikum õhtusöök - emal juubel, aga ta tähistada ei tahtnud, seega laud tagasihoidlik :)
Sõime siis mango-krevetisalatit, mis oli põnev, kergelt küüslaugune. Eriti meeldis mehele.
Meie pere suur lemmik - sibulapirukas. Teen seda tavaliselt 500g lehttaignast ja topeltkoguse sibulakattega. Pirukas on ikka super-hea :P Ka külmalt on maitsev. Soovitan!
Magusaks tegin viimased jõhvikad ära - jõhvikakeeks. Mõnus keeks. Meeldib, et ei ole liiga magus.
|
|
Dee
Abikokk 2009-01-08 22:14:56 |
Zoozi:
Meil kaob sarnane sibulapirukas samuti lausa minutitega. Siiamaani on see meil peres üks suuremaid hitte. Julgen samuti soojalt soovitada, tõesti hea pirukas!
Ise tegime täna itaaliapärast kanavormi. Mulle eriti peale ei läinud, aga mees kiitis kahe suupoolega. :D
Meie pere suur lemmik - sibulapirukas. Teen seda tavaliselt 500g lehttaignast ja topeltkoguse sibulakattega. Pirukas on ikka super-hea :P Ka külmalt on maitsev. Soovitan!
Magustoiduks vanillijäätis maasikamoosiga. |
|
Ragne
Abikokk 2009-01-09 17:15:30 |
Sibulapirukas on üks minu lemmikutest ka, kahjuks mees seda eriti ei armasta ning seetõttu valmistan seda suhteliselt harva :(
Lõunaks tegin aga pelmeenivormi, magusaks purukattega õunastritslit.... varsti teen purgi kondenspiima lahti ;)
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-09 19:51:40 |
Makaronid ricotta-tomatikastmega. Olen teinud sarnast ka ise. Kuid tavaliselt olen pannud ricotta asemel kas teralist kohupiima või kodujuustu. Väga mõnus kerge söök. Mehele seekord ei maitsenud üldse :(, kuna lisasin retsepti järgi koriandrit (meile muidu maitseb, siis antud juhul oli häiriv). Paneksin koriandri asemel basiilikut :)
Suuremad poisid sõid lihtsalt spagette. Väiksem frikadellisuppi.
Magusaks eilset keeksi
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-09 20:06:38 |
Pille:
Tuligi Vernanda külla ja maiustasime eelnimetatud Domino-trühvlite ja kakao-rullbiskviidiga (pohlarulli asemel oli meil jõhvikarull), lisaks veel ananassi, Vernanda isa suitsuvorst ning Valio Gouda juust.
Magustoiduks tegin Evelini blogist Domino-trühvleid - aga nendega maiustan homme. Üks nami-namikas lubas lõuna ajal kohvile tulla :)
Õhtul sõime kitsejuustuga küpsetatud portobello seeni.
|
|
Tullia
Abikokk 2009-01-09 23:06:02 |
Tegin õhtuks pastat kookospiima ja kanaga. Magustoiduks riivleivamagustoit hapukoore ja pohlamoosiga. | |
Dee
Abikokk 2009-01-09 23:58:03 |
Õhtuks tegime Jamie kikerhernepastat ja röstsaia. Mul mees sõi seda esimest korda, sai ikka nalja küll. :D Võttis esimese saia, ampsas ja pani taldrikule tagasi. Küsis viisakalt, et äkki on midagi eilsest veel külmikus järel... Siis võttis saia uuesti, hammustas veel korra ja ütles, et no okei, kui midagi muud pole, siis eks ta sööb seda. Mhmh, ja siis sõi veel 6 saia otsa. :lol: Magustoiduks oli häbelik taluneiu. | |
Aurora
Abikokk 2009-01-10 09:56:26 |
Huvitav, et eile leivased magustoidud domineerisid. Ise maiustasin ka rosinatega leivakreemiga. Soolaseks punapeedisupp. | |
Seenekas
Abikokk 2009-01-10 17:26:24 |
Täna hiliseks lõunasöögiks keedukartulid ja praetud pangasus (kumb on õige pangasus või panga?) sibula-suvekõrvitsa-hapukoorekastmega. Magusaks sõime sinikatest toormoosiga saiakesi. | |
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||