Kardemon
Abikokk 2009-02-05 10:19:39 |
sõime porgandipirukat, kotlette, kaalikaampsusid, jogurtitort ja külaliste toodud Pagaripoiste Napoleonitorti. http://kardemon.blogspot.com |
|
Juc
Abikokk 2009-02-05 10:36:28 |
K2trin:
Jube head, tõesti. See balsamico ei jäänud üldse domineerima. Juc:
Kuidas kartulid maitsesid?
Ma ka nägin seda saadet ja nii isuäratav nägi see pannitäis välja. Kas liiga balsamicone ei jäänud?Eile sai ette võetud Nigella spaghetti carbonara. Täna õhtuks Jamie eelmise nädala saatest balsamiäädikas küpsetatud kartulid ja sibulad! Ma olen vist telekokkade mõju all :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Mann
Abikokk 2009-02-05 13:09:21 |
eile õhtuks ahjus tehtud radicchio asiago juustuga.
|
|
Nipitiri
Abikokk 2009-02-05 13:53:32 |
tänane lõuna Ungari Köögis Turu tn-l. Nende supid on ikka tõesti väga head. Seekord oli estragoniga raguusupp, sisaldas pehmeid loomaliharibasid, porgandit, herneid, sibulat ja aedube sidruni- ja hapukooreses leemes. | |
Leoola
Abikokk 2009-02-05 14:58:49 |
tekkis tohutu isu McDonaldsi lavašiburgeri järgi, kuna aga jälgin, mida söön, valmistasin kodus tervisliku sarnase burgeri ja oli isegi väga hea | |
Seenekas
Abikokk 2009-02-05 19:10:27 |
Tänaseks toiduks pruunid kartulid, jänesehautis (tehtud O. Kesk "Toit on tervis" 1938.a. retsepti järgi) ja järjekordne peedisalat samast raamatust. Jänes oli väike pettumus, sest oli tuimavõitu, aga retsept toreda maitsega tänu lihtsale maitsestamisele. Magusaks mannavaht jõhvikatest. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-05 19:17:17 |
Maris:
Ma täiesti usun, Maris ja tegelikult on omaette armas selliseid lihtsaid ja tõeliselt koduseid roogi süüa. (Kuigi täna õhtul sain taas köögivilja-frikadellisuppi õhtuks, nagu eilegi :(). Aga samas on ilmselgelt kõik haiglad ühe vitsaga löödud ja eraldi vastsete emade peale mõeldud ei ole - kohv ja iga prae juurde kuuluv kapsatoorsalat vist ei ole just road, mida äsjasünnitanud sööma peaksid.
Magustoidud on see-eest mõnusad ja eelolevateks kasinateks aegadeks igati sobivad. Mul juba terve nimekiri retseptidest, mis koju saades tuleks nami-namisse lisada :D
Pille:
Pille, kui sa veel teaksid, kui palju vaeva nad näevad, et selline tasakaalustatud tervislik ja haiglatele taskukohane menüü kokku panna. (Ilma igasuguse irooniata.) Haiglate toitlustajad ise tundsid vajadust koolituse järele ja sellest ajendatult ühe ürituse käigus proua Udeküll ka uusi huvitavamaid tooraineid (nt läätsed :P ja bulgur) ning ridamisi erinevaid maitseaineid, maitseainete segusid ja nende kasutusvõimalusi neile tutvustas.Ma annan teada, et olen elus ja terve, aga foorumis võtan sõna väga harva ja katkendlikult. Ise ei kokka ja mis sest haiglatoidust ikka blogida - makaronid hakklihakastmega, kartulid lihakastmega, tatrapuder hakklihaga, piima-makaronisupp, köögivilja-hakklihasupp jne jne. Magustoidud nagu lasteaias - kakaokissell, kohupiim kisselliga, õuna-kohupiimavorm kisselliga jne. Tõeline klassika |
|
Juc
Abikokk 2009-02-05 20:02:17 |
Nigella sidrunipasta, mmm.... Ma ei teadnudki enne, et see niiiiii hea on. Juurde pooltootena ostetud klassikaleised pooltiivad punases marinaadis (mehele meeldivad, ise ma niikuinii liha ei taha, nii et läksin kergema vastupanu teed :) ) ja tomati-sibulasalat. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Tiina
Abikokk 2009-02-05 20:52:25 |
Lõunaks kana-nuudlisupp (ei olnudki kohe muud midagi, kui omakeedetud kanapuljongisse nuudlid ja kanaliha), aga see-eest väga hea.
Õhtuks hatšapuri ja vastlakuklid (no oli kuidagi vaja ära kasutada pakk vahukoort :P) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kätrin
Abikokk 2009-02-05 21:07:04 |
Lõuna tuli stockmannist. Kana-karri salat. See on ikka nii hea :) Õhtul sõime eile tehtud pada- hakkliha herneste, maisi ja paprikaga. Magustoiduks tegin leivasuppi. Nii hea sai. Sõime vaniljajäätisega. | |
| << < 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 > >> | ||