Kardemon
Abikokk 2009-02-02 23:14:17 |
lõunasöögiks sõima lapsega mu vanaema juures kartuliputru pisikeste viineritega (suitsune mekk ja juust sees... ei tea mis nimelised olla võiks), magustoiduks maasikad.
õhtusöögiks kalasupp (erinevad juurikad ja heigifilee) ja mustikajahu-mustasõstra muffinid. http://kardemon.blogspot.com |
|
Kätrin
Abikokk 2009-02-03 09:03:19 |
Meie sõime eile õhtul suitsuliha ja mulgikapsaid. Veetsin nädalavahetuse vanemate juures, kust ka eilne õhtusöök mulle kaasa oli pakitud :) Üsna samamoodi nägid välja ka laupäeva ja pühapäeva õhtusöögid. Magustoiduks oleme jäätist mekkinud, sest külaskäigul vanematekoju tegin neile ka ühtlasi jäätist- šokolaadi ja karamelli. Viimane sai mõnusa iiriskommimaitsega. | |
Tullia
Abikokk 2009-02-03 09:14:34 |
Pille:
Minu toiduainete kappi sigines 2 aastat ja 4 kuud tagasi haiglast lahkudes hirss. Polnud varem söönud ja hakkas maitsema. Muudest toitudest ei mäleta suurt midagi, sest ega ma neid vist eriti söönud.
Ma annan teada, et olen elus ja terve, aga foorumis võtan sõna väga harva ja katkendlikult. Ise ei kokka ja mis sest haiglatoidust ikka blogida - makaronid hakklihakastmega, kartulid lihakastmega, tatrapuder hakklihaga, piima-makaronisupp, köögivilja-hakklihasupp jne jne. Magustoidud nagu lasteaias - kakaokissell, kohupiim kisselliga, õuna-kohupiimavorm kisselliga jne. Tõeline klassika :) |
|
Nipitiri
Abikokk 2009-02-03 10:54:26 |
Üleeile käisin Controventos, pasta on seal ikka väga-väga hea, eelroaks valitud grillitud artišokid tundusid olevat purgist, aga olid söödavad. Eile õhtul Kloostri Aidas maks porgandi ja sibulaga (soovitan) ja pavlova (ei soovita). | |
Leoola
Abikokk 2009-02-03 13:16:13 |
ühepajatoit, elukaaslase tehtud :P (nii hea, et ise ei pidanud midagi tegema vahelduseks) | |
Kätrin
Abikokk 2009-02-03 13:46:05 |
Lõuna Vapianos. Pasta Carbonara. Ei midagi erilist. Täitsa okei. Mõneks ajaks pasta isu rahuldatud. | |
|
Martiina Abikokk 2009-02-03 14:32:06 |
Lõunaks tegin nuudli-kreveti-köögiviljaroa. Maitsestatud karri ja sojakastmega. Hea sai..mees sõi poole mu portsu käest ära :D | |
Seenekas
Abikokk 2009-02-03 18:30:43 |
Meie hiliseks lõunaks varaseks õhtusöögiks quiche timpnarmiku-sibula-lillkapsaga ja magusaks siiru-viiruline maasika toorjuustukook. Mõlemad tulid nii maitsvad, et sõime liiga palju... | |
Zoozi
Abikokk 2009-02-03 18:38:25 |
Lõunaks paar mandariini ja juustuvõileib. Õhtul keedukartul ja seenekaste ning hapukurgisalat. Magusaks kohupiima-vaarikakook. | |
Sirliiz
Abikokk 2009-02-03 20:22:37 |
Õhtusöögiks olid meil täna sõrnikud, algul hapukoorega ja hiljem moosiga. | |
| << < 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 > >> | ||