Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Tullia
Abikokk
2009-02-03 23:10:10
Pidasime täna väiksemas pereringis mehe sünnipäeva. Eelroaks tegin põldkännaku salatit kitsejuustu ja röstitud seedermänniseemnetega. Jätkasime selle suurepärase veiselihahautisega. Ämm tõi kaasa üht mu lemmikkooki: digestive põhjal 2-kihiline toorjuustukook. Ise tegin vahukooretordi maasikatoormoosiga, mis meite pere meeste lemmik.

Tullia jutukesed

Kardemon
Abikokk
2009-02-03 23:37:26
lõunasöögiks täisteramakaronid Forte juustuga ning külm praetud kanafilee :) õhtusöögiks eilne kalasupp, mida täiendasin nuudlitega.. magustoiduks kissell kuivataud õuntest, mustadest ploomidest, rosinatest... kohupiimaga.

http://kardemon.blogspot.com

Amööb
Abikokk
2009-02-04 14:48:47
Täna lõunaks sõin suitsujuustusuppi krevettidega Vanas Villemis. Mulle jubedalt maitses, ülimalt hea leid.

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Berit
Abikokk
2009-02-04 16:19:44
Kardemon:
lõunasöögiks täisteramakaronid Forte juustuga ning külm praetud kanafilee :) õhtusöögiks eilne kalasupp, mida täiendasin nuudlitega.. magustoiduks kissell kuivataud õuntest, mustadest ploomidest, rosinatest... kohupiimaga.
Mulle niii maitseb lihtsalt praetud kanafilee külmana :D Peale kooli on mul viimasel ajal harjumuseks saanud teha oma lemmivõikusi- päevalillseemnesepik või ja õhukese juustuviiluga + peale veel päevalillseemneid. Maitseb piimakohvi kõrvale kirjeldamatult hästi.
Kätrin
Abikokk
2009-02-04 17:26:31
Lõunaks Vapiano caesar. Kuidagi läheb nende tuuris hetkel :)

Kätrini kokkamispäevik

Juc
Abikokk
2009-02-04 21:30:37
Eile sai ette võetud Nigella spaghetti carbonara. Täna õhtuks Jamie eelmise nädala saatest balsamiäädikas küpsetatud kartulid ja sibulad! Ma olen vist telekokkade mõju all :)

http://jucjaco.blogspot.com/

Tullia
Abikokk
2009-02-04 23:53:18
Õhtuks kanasupp ja esimene katsetus cantuccide vallas.

Tullia jutukesed

Zoozi
Abikokk
2009-02-05 07:36:15
Eile õhtuks vasikaliha mandlikastmes (retsept võetud raamatust 450 retsepti kogu maailmast, mehhiko köök). Pettumus, liha oli küll pehme, aga kaste oli no nii maitsetu, et lisasin lõpuks aga ise ohtralt ürte juurde. Kordamisele ei lähe. Magusaks sõime viimased tükid vaarika-kohupiimakooki. See oli endiselt hea :).

Zoozi tegemised

Maris
Abikokk
2009-02-05 09:03:41
Pille:
Ma annan teada, et olen elus ja terve, aga foorumis võtan sõna väga harva ja katkendlikult. Ise ei kokka ja mis sest haiglatoidust ikka blogida - makaronid hakklihakastmega, kartulid lihakastmega, tatrapuder hakklihaga, piima-makaronisupp, köögivilja-hakklihasupp jne jne. Magustoidud nagu lasteaias - kakaokissell, kohupiim kisselliga, õuna-kohupiimavorm kisselliga jne. Tõeline klassika
Pille, kui sa veel teaksid, kui palju vaeva nad näevad, et selline tasakaalustatud tervislik ja haiglatele taskukohane menüü kokku panna. (Ilma igasuguse irooniata.) Haiglate toitlustajad ise tundsid vajadust koolituse järele ja sellest ajendatult ühe ürituse käigus proua Udeküll ka uusi huvitavamaid tooraineid (nt läätsed :P ja bulgur) ning ridamisi erinevaid maitseaineid, maitseainete segusid ja nende kasutusvõimalusi neile tutvustas. Ise olen selle nädala esimesel poolel toitunud roogadest, mis pühapäeval suure hooga valmistatud said, et tööpäevaõhtutel võtta oleks: juustune kapsapirukas tilliga kartuli-hakklihavorm, oasupp suitsulihaga, peedi-fetajuustusalat Nüüd on valmistoit otsas, õhtuks poeab taas midagi välja mõtlema. Õnneks on siinsest foorumist palju abi :)
Kätrin
Abikokk
2009-02-05 09:55:47
Juc:
Eile sai ette võetud Nigella spaghetti carbonara. Täna õhtuks Jamie eelmise nädala saatest balsamiäädikas küpsetatud kartulid ja sibulad! Ma olen vist telekokkade mõju all :)
Kuidas kartulid maitsesid? Ma ka nägin seda saadet ja nii isuäratav nägi see pannitäis välja. Kas liiga balsamicone ei jäänud?

Kätrini kokkamispäevik

<< 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 >>