Sirliiz
Abikokk 2009-02-01 00:12:18 |
Õhtusöögiks valmistasin lõpuks pikalt planeeritud Dhali e. punased läätsed tamarindi ja laimiga. Tamarindi pasta sain piprapoest, kuna Pillega kokkulepitud kohtumine jäi ühe pisikese piiga siia ilma kiirustamise tõttu ära :D Magustoiduks keefiritarretis maasika-vaarikamoosiga.
|
|
Nipitiri
Abikokk 2009-02-01 16:55:24 |
Tänane hiline lõuna Balti jaama restoranis (ei tea, kas sellel mingi nimi ka on). Võtsin Tom Yam supi, ei soovita. | |
Aurora
Abikokk 2009-02-01 17:09:44 |
Lõunaks hernesupp. Küll sai mõnus suitsumaitseline ja tummine. Õde, kes suppe ei armasta, sõi kaks portsu. Õhtusöögiks valmis ahjus küpsetatud metskitsepraad, juurde kartul, peedisalat ja pohlamoos. Magustoiduks sõid lapsed ploomikisselli küpsistega, mina krõbistan suhkrumandlitega - see on nagu haigus, ei saa ega saa järele jätta. | |
Ragne
Abikokk 2009-02-01 17:19:52 |
Tellisime steffanist pizza - härjaliha,pesto ja küüslauguga. | |
Berit
Abikokk 2009-02-01 18:35:32 |
Ragne:
See võis hea olla :P Tellisime steffanist pizza - härjaliha,pesto ja küüslauguga. |
|
Anu
Abikokk 2009-02-01 20:25:51 |
Õhtusöögiks pasta singi ja sibulaga ja "magustoiduks" viineri- ning kaneelipirukad. | |
Kardemon
Abikokk 2009-02-01 21:20:29 |
Zoozi:
küsimus kuulub ilmselt rubriiki "rumalad küsimused"... aga kas seda teokarbi-pastat kasutataksegi täidetult söömiseks? olen neid poes näinud... vahvad tundunud, aga täitmise peale pole tulnudki... palju sinna täidist sisse läheb (mitu spl)? Tühjendasin külmkappi. Täidetud teokarbi-pasta (hakkliha, tomatipasta, sibul, basiilik, mangotshatni, kirsstomatid, kitsejuust) ja rukola-lehtsalat. Oivaline!!! /.../ http://kardemon.blogspot.com |
|
Sirliiz
Abikokk 2009-02-01 21:43:30 |
Meie proovisime täna põdralihaga midagi mõistlikku peale hakata ja katsetasime Jahimehe hautist nami-namist. Peab ütlema, et see on siiani mu lemmik põdralihast roog, mis meie lauale on sattunud. Liha jäi mahlane ja pehme, tõeliselt nauditav.
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-02-01 22:30:12 |
Kardemon:
Ma arvan, et need vist täitmiseks rohkem mõeldud, sest keedes ju nad paisuvad veelgi ja kuidagi inetu oleks neid lahmakaid süüa :) Aga täidist läheb nii umbes 1sl võib ka rohkem minna, kui kuhjaga. Arvan, et 1-1,5 sl on paras.
Zoozi:
küsimus kuulub ilmselt rubriiki "rumalad küsimused"... aga kas seda teokarbi-pastat kasutataksegi täidetult söömiseks? olen neid poes näinud... vahvad tundunud, aga täitmise peale pole tulnudki... palju sinna täidist sisse läheb (mitu spl)?Tühjendasin külmkappi. Täidetud teokarbi-pasta (hakkliha, tomatipasta, sibul, basiilik, mangotshatni, kirsstomatid, kitsejuust) ja rukola-lehtsalat. Oivaline!!! /.../ |
|
Zoozi
Abikokk 2009-02-01 22:34:46 |
Meie sõime täna õhtuks Maru raamatust lamba-tatrapada. Oli üks väga-väga maitsev pada.
Lastele tatra-lambapada lihtsamas variandis :)
Magustoiduks saiavorm.
Hiljem tahtsid lapsed veel pannkooke :)
|
|
| << < 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 > >> | ||