Zoozi
Abikokk 2009-01-28 23:37:25 |
Lõunaks paar õuna.
Õhtuks pestoräimed. Väljanägemine ei olnud kõige parem (selline toore räime moodi), aga maitses imehea. Kergelt vahemerehõnguline. Mees krimpsutas algul nina, kui kuulis, et õhtuks räimed, aga võttis teise portsu lisaks. Ka ema oli meeldivalt üllatunud. Lihtne ja kiire boonuseks :)
Lastele praetud meriahvenafilee.
Magusaks ühed super-mõnusad muffinid. Käsi kohe haaras koguaeg järgmist võtma. Lapsed muidugi ei söönud. Aga mulle, kaasale ja emale maitsesid kohe väga :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-29 10:55:22 |
Sirliiz:
Tamarindi pastat saab Piprapoest. Neil seal purgis valmis pasta ja kuivatatud pasta, mis vajab leotamist.
Tegelikult oli plaanis Dhal e. punased läätsed tamarindi ja laimiga valmistad ( no need Pille Victorinoxi noad ahvatlevad ikka uusi läätse retsepte kasetama ;) ), kuid mul ei õnnestunud kuskilt leida tamarindi pastat. Chutney't leida ei olnud lihtsam, kuid Nopis oli olemas, suht soolase hinnaga küll. Hammas on verel ja ma tahaks nüüd selle tamarindi pasta ka kuskilt välja võluda... |
|
Kiilike
Abikokk 2009-01-29 12:28:04 |
eile õhtuks ämma tehtud kaalika-riisi pann. Täna õhtuks on hakklihakaste ja magusaks küpsisetort hapukoore ja banaanidega. | |
Kätrin
Abikokk 2009-01-29 13:21:13 |
Lõunaks sõin Stockmanni suitsukana-puuvlija salatit. Kuna eile õhtul tegin kolm satsi muffineid (tiigri, banaani-shokolaadi ja juustu) siis loodan läätsedeni jõuda täna. | |
Aurora
Abikokk 2009-01-29 14:03:22 |
Lõunatasin Tigedas Tikris. Päevapraeks oli maksakaste tatra ja vanakooli peedisalatiga. Võis rahule jääda, selline kodune lõuna. | |
Netcat
Abikokk 2009-01-29 14:11:19 |
Sirliiz:
_Mingisugust_ chutney't on igas suuremas marketis vähemalt SM asjade juures, kui mitte mujal.
Prismas on teiste tootjate kraami ka, isegi suure purgiga ja soodsa hinnaga on. Chutney't leida ei olnud lihtsam, kuid Nopis oli olemas, suht soolase hinnaga küll. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-29 14:35:28 |
Kuna tervis endiselt nigel ja ma terve päeva kodune, siis hellitasin ennast ja tegin ühe maitsva krevetivõileiva. Apelsini riivitud koort lisasin rohkem. Kasutasin 10%hapukoort. Täitsa mõnus suutäis.
|
|
Dee
Abikokk 2009-01-29 16:58:47 |
Lõunaks oli meil täna Magushapu värskekapsaborš viineritega, kus viinereid asendas ahjuliha. | |
|
Martiina Abikokk 2009-01-29 17:11:19 |
Varjaseks õhtusöögiks(või hiliseks lõunasöögiks?) oli läätsehautis. Täiesti oma tunde järgi tehtud. Maitses hea (teistele ka) :)
ja magustoiduks hurmaa. Nii hea :) |
|
Tiina
Abikokk 2009-01-29 17:49:11 |
Täna sõin tacomaitselisi Rootsi lihapalle, kõrvale Tai riisinuudlid, Gruusia tkemali-kaste ja Eesti hapukurk. Et kui juba fusion, siis täiega! :P Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
| << < 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 > >> | ||