Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-27 22:23:55
Hilishommikul ja lõuna ajal veetsin paar tundi NOPis arvuti taga tööd tehes, seal võtsin ühe kanawrapi, marjamuffini, vaarika-jogurtikokteili, apelsini-õunamahla ja latte. Õhtul sõime kodus väga mõnusat vürtsikat lambatalle karreed (Eesti Mahe, samuti ostetud NOPist) koos harissakuskussiga, magustoiduks õunamuffinid.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kärt
Abikokk
2009-01-27 23:36:57
Pille, kust sa nii toredaid muffinivorme saad? :)

Kahekesi Kalamaja köögis

Uniquegirl
Abikokk
2009-01-28 00:19:26
mina tegin täna Jamie ministry raamatust kana ja porru stroganoffi ja läätse-spinati suppi. Kõik oli väga nämma
Mann
Abikokk
2009-01-28 07:45:38
Adonay:
mulle vägisi tundub, et need ma olen Pillele kingiks ostnud siit Ljubljanast.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-28 10:21:38
Mann:
Adonay:
Mannil täitsa õigus, tema kingitus. Eilse muffiniteoga said need kenad lillad-lillelised vormid ka otsa (aga mul on teisi kenasid vorme varuks :)).
Uniquegirl:
mina tegin täna Jamie ministry raamatust kana ja porru stroganoffi ja läätse-spinati suppi. Kõik oli väga nämma
Uniquegirl - pane fotolingid ka siia, siis klõpsavad inimesed hoogsamalt Su blogisse. Ja see Jamie läätse-spinatisupi retsept on Nami-Namis ka olemas nüüdseks..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Aurora
Abikokk
2009-01-28 10:59:41
Õhtuks sõin tartraputru hakklihaga, porgandit panin kohe ohtralt. Magusaks mõned šokolaadi-kaerahelbeküpsised kruusi piimaga.
Kärt
Abikokk
2009-01-28 12:16:07
Pille:
Mann:
Adonay:
Mannil täitsa õigus, tema kingitus. Eilse muffiniteoga said need kenad lillad-lillelised vormid ka otsa (aga mul on teisi kenasid vorme varuks :)).
Nii kahju, et Eestis selliseid toredaid muffinivorme pole. Eriti tunnen puudust neist, mis on ülevalt nö. keeratud äärega ..

Kahekesi Kalamaja köögis

Kärt
Abikokk
2009-01-28 12:27:19
Olen olnud esmaspäevast saati töölähetusel Jahimajas Trofee. Siin on meid söödetud kõikvõimalike metsloomadega, eile õhtul saime metssea praetud maksa ja küpsetatud ribisid, eile saime põrdaliha carpacciot, hirvevälisfilee hautist ja mida kõike veel. Neid hõrgutisi ei oska kõiki ette lugedagi.

Kahekesi Kalamaja köögis

Kätrin
Abikokk
2009-01-28 14:21:10
Lõunaks sõin eilse penne jääke. Täna loodan lõpuks ära teha oma esimese katsetuse läätsedest. Ma ostsin selle paki juba kaks nädalat tagasi, aga koguaeg on tegemine lükkunud. Ma ise hakkan kahtlustama, et elukaaslane pelgab läätsesid ja on igast nippe leiutanud, et seda tegemist edasi lükata, aga täna see enam vast ei õnnestu :)

Kätrini kokkamispäevik

Tziiki
Abikokk
2009-01-28 15:11:39
lõunaks oli selline hädaabi söök-hommikul kodust lahkudest avastasin, et pole tänase lõuna peale üldsegi mitte mõelnud (võtan alati kodutoitu tööle kaasa) ja seega sai kokku keeratud käepärastest asjadest järgnev: täisteraspagetid tomati, sibula, küüslaugu ja purustatud tomatitega... no maitse oli selline neutraalne... seega sõin seda tööl ketšupi ja heinzi küüslaugukastmega :D kõrvale mustasõstra tee ja üks peotäis kuivatatud ploome... õhtusöögi asemel on trenn :P

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>