|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-27 22:23:55 |
Hilishommikul ja lõuna ajal veetsin paar tundi NOPis arvuti taga tööd tehes, seal võtsin ühe kanawrapi, marjamuffini, vaarika-jogurtikokteili, apelsini-õunamahla ja latte.
Õhtul sõime kodus väga mõnusat vürtsikat lambatalle karreed (Eesti Mahe, samuti ostetud NOPist) koos harissakuskussiga, magustoiduks õunamuffinid.
|
|
Kärt
Abikokk 2009-01-27 23:36:57 |
Pille, kust sa nii toredaid muffinivorme saad? :) | |
Uniquegirl
Abikokk 2009-01-28 00:19:26 |
mina tegin täna Jamie ministry raamatust kana ja porru stroganoffi ja läätse-spinati suppi. Kõik oli väga nämma | |
Mann
Abikokk 2009-01-28 07:45:38 |
Adonay:
mulle vägisi tundub, et need ma olen Pillele kingiks ostnud siit Ljubljanast. Pille, kust sa nii toredaid muffinivorme saad? :) |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-28 10:21:38 |
Mann:
Mannil täitsa õigus, tema kingitus. Eilse muffiniteoga said need kenad lillad-lillelised vormid ka otsa (aga mul on teisi kenasid vorme varuks :)).
Adonay:
mulle vägisi tundub, et need ma olen Pillele kingiks ostnud siit Ljubljanast.Pille, kust sa nii toredaid muffinivorme saad? :) Uniquegirl:
Uniquegirl - pane fotolingid ka siia, siis klõpsavad inimesed hoogsamalt Su blogisse. Ja see Jamie läätse-spinatisupi retsept on Nami-Namis ka olemas nüüdseks..
mina tegin täna Jamie ministry raamatust kana ja porru stroganoffi ja läätse-spinati suppi. Kõik oli väga nämma |
|
Aurora
Abikokk 2009-01-28 10:59:41 |
Õhtuks sõin tartraputru hakklihaga, porgandit panin kohe ohtralt. Magusaks mõned šokolaadi-kaerahelbeküpsised kruusi piimaga. | |
Kärt
Abikokk 2009-01-28 12:16:07 |
Pille:
Nii kahju, et Eestis selliseid toredaid muffinivorme pole. Eriti tunnen puudust neist, mis on ülevalt nö. keeratud äärega ..
Mann:
Mannil täitsa õigus, tema kingitus. Eilse muffiniteoga said need kenad lillad-lillelised vormid ka otsa (aga mul on teisi kenasid vorme varuks :)).Adonay:
mulle vägisi tundub, et need ma olen Pillele kingiks ostnud siit Ljubljanast.Pille, kust sa nii toredaid muffinivorme saad? :) |
|
Kärt
Abikokk 2009-01-28 12:27:19 |
Olen olnud esmaspäevast saati töölähetusel Jahimajas Trofee. Siin on meid söödetud kõikvõimalike metsloomadega, eile õhtul saime metssea praetud maksa ja küpsetatud ribisid, eile saime põrdaliha carpacciot, hirvevälisfilee hautist ja mida kõike veel. Neid hõrgutisi ei oska kõiki ette lugedagi. | |
Kätrin
Abikokk 2009-01-28 14:21:10 |
Lõunaks sõin eilse penne jääke. Täna loodan lõpuks ära teha oma esimese katsetuse läätsedest. Ma ostsin selle paki juba kaks nädalat tagasi, aga koguaeg on tegemine lükkunud. Ma ise hakkan kahtlustama, et elukaaslane pelgab läätsesid ja on igast nippe leiutanud, et seda tegemist edasi lükata, aga täna see enam vast ei õnnestu :) | |
Tziiki
Abikokk 2009-01-28 15:11:39 |
lõunaks oli selline hädaabi söök-hommikul kodust lahkudest avastasin, et pole tänase lõuna peale üldsegi mitte mõelnud (võtan alati kodutoitu tööle kaasa) ja seega sai kokku keeratud käepärastest asjadest järgnev: täisteraspagetid tomati, sibula, küüslaugu ja purustatud tomatitega... no maitse oli selline neutraalne... seega sõin seda tööl ketšupi ja heinzi küüslaugukastmega :D kõrvale mustasõstra tee ja üks peotäis kuivatatud ploome...
õhtusöögi asemel on trenn :P As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
| << < 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 > >> | ||