Anu
Abikokk 2009-01-25 16:34:21 |
Suitsukala-hapukurgi salat ja domino trühvlid. | |
Ragne
Abikokk 2009-01-25 16:51:46 |
Täna sai tehtud Jamie Oliveri potis rösitud sealiha fenkoli küüslaugu ja rosmariiniga, kõrvale kartulipuder, uskumatult hea tuli, liha oli tõeliselt mahlane( seda siis tänu sellele et küpses ahjus veini sees) Õhtuks ootab oma järge siinse nami-nami retsepti järgi valmistatud napoleoni kook. | |
Zoozi
Abikokk 2009-01-25 16:54:58 |
Täna lõunaks tegin meie pere borši minu Ukrainast pärit vanaema moodi.
Õhtuks teeb mees midagi lihtsat endale ja lastele, mina ei taha enam süüa, nii paha on olla.....:(
Väiksemale vaja veel leiba küpsetada, aga jaksu pole. Eks paistab, mis saab...
|
|
Aurora
Abikokk 2009-01-25 17:51:51 |
Lõunaks küpsetasin fooliumis kala (vist oli luts) - sai mahlane ja mõnus. Juurde keetsin riisi. Desserdiks valmisid Elina blogist kaerhelbe-šokolaadi-rosinaküpsised (rosinate asemel segasin taignasse kuivatatud kirsse). Lõuna oli maitsev ja mis peamine - valmis see kõik vähem kui poole tunniga. | |
Frieda
Abikokk 2009-01-25 18:00:51 |
Täna olid menüüs toekas läätsesupp ja magustoiduks vaarika-mandlivorm.
|
|
|
Vernanda Abikokk 2009-01-25 20:50:53 |
Pille:
tükk aega mõtlesin, aga välja mõtlesin. need olid pihlakad!
Alustuseks kohalik tapas-laud: marineeritud astelpajumarjad (aitäh, Vernanda!), |
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-25 21:02:03 |
Zoozi:
Ei teinud mees midagi. Tegin ise ülepanni pannkooke ning üks poistest soovis piima-makaronisuppi. Väiksele leiva ka.
Õhtuks teeb mees midagi lihtsat endale ja lastele, mina ei taha enam süüa, nii paha on olla.....:( Väiksemale vaja veel leiba küpsetada, aga jaksu pole. Eks paistab, mis saab... |
|
Tullia
Abikokk 2009-01-25 21:49:03 |
Mees tegi õhtuks ahjukartuleid peekoniga. Mina istusin diivanil ja lasin end sööma paluda :) | |
Berit
Abikokk 2009-01-25 21:50:45 |
Õhtuks tegin lehttaignast peedi-sinihallitusjuustupirukaid. Nii head tulid! :) | |
|
Martiina Abikokk 2009-01-25 21:52:35 |
Lõunaks oli kana-klimbisupp. Maitses, nagu alati, ääretult hästi :)
Ja õhtuks tegin pirukat. Polnud varem proovinud midagi sellist teha. Aga välja kukkus enam-vähem kenasti. :)
Koostis:
lehttaigen
umbes pool kilo hakkliha
seened(antud hetkel kukeseened)
umbes pool kilo porgandeid
kaks sibulat
porrut
küüslauku
riivjuustu
peterselli, ohtralt pitsamaitseainet, soola jne
Praadisin hakkliha, maitsestasin. Lisasin seened(need olid mul juba eelnevalt praetud). Siis tõstsin need panni pealt ära, panin pannile kogu köögiviljakupatuse ja praadisin/hautasin keskmisel kuumusel, kuni porgand pehme oli. Siis segasin kõik komponendid omavahel, maitsestasin, panin taignaga vooderatud vormi (katsin taignaga ka pealt), määrisin pealt munaga ja küpsetasin umbes 180 kraadi juures pool tundi (kuni pealt kuldne oli).
Pirukas sai maitsev, kuigi juustu oleksin pidanud rohkem panema, et sisu paremini koos püsiks.
(Läbilõikest just parim pilt pole, aga midagi ikka)
|
|
| << < 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 > >> | ||