Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Martiina
Abikokk
2009-01-28 15:19:34
Lõunaks praadisime kartulid.. pole viimased päevad eriti kokkamise tuju/aega... läätsedki veel ootavad... ehk jõuan kokkamiseni ka ikka millalgi... loodame :P
Netcat
Abikokk
2009-01-28 17:04:02
K2trin:
Mina premeerisin ennast just ühe sushivalikuga. Hommikul oli suur ja tähtis kohtumine, mis lõppes positiivselt, seega tuntsin, et kohe tahan "maiustada". Ja nüüd on siis juhtunud see, et SushiCatis on hinnad tõusnud. Kohati päris hüppeliselt, kuid kõik on ikka 50% soodsam kui Silkis, seega veel kannatab.
Odott. Mis koht on SushiCat?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Mann
Abikokk
2009-01-28 17:16:27
grillitud vasikafilee, rukola ja kirsstomati salat, valge vein
Anu
Abikokk
2009-01-28 17:16:42
Lõunasöök jäi hilise ärkamise tõttu ära. Õhtuks riis kalapulkade ja salatiga, milles kodujuust, paprika, tomat, hapukurk ja hapukoor.
Kätrin
Abikokk
2009-01-28 17:41:16
Netcat:
K2trin:
Mina premeerisin ennast just ühe sushivalikuga. Hommikul oli suur ja tähtis kohtumine, mis lõppes positiivselt, seega tuntsin, et kohe tahan "maiustada". Ja nüüd on siis juhtunud see, et SushiCatis on hinnad tõusnud. Kohati päris hüppeliselt, kuid kõik on ikka 50% soodsam kui Silkis, seega veel kannatab.
Odott. Mis koht on SushiCat?
SushiCat on uus väike koht, kus pakutakse sushit (enamasti kaasa ostmiseks aga kohapeal on ka 4lauakest. Asub Roosikrantsi tänavas, Versace poe vastas. Sushi on hea ja ok hinnaga ja mina, kui tohutu sushifänn rõõmustan väga, et ka Eestist nüüd mõistliku raha eest sushit saab osta :)

Kätrini kokkamispäevik

Sirliiz
Abikokk
2009-01-28 19:13:44
Õhtusöögiks Spagetid juustu-peekonikastmega, mida jõulupühade ajal Tullia meile pakkus. Tegelikult oli plaanis Dhal e. punased läätsed tamarindi ja laimiga valmistad ( no need Pille Victorinoxi noad ahvatlevad ikka uusi läätse retsepte kasetama ;) ), kuid mul ei õnnestunud kuskilt leida tamarindi pastat. Chutney't leida ei olnud lihtsam, kuid Nopis oli olemas, suht soolase hinnaga küll. Hammas on verel ja ma tahaks nüüd selle tamarindi pasta ka kuskilt välja võluda...
Seenekas
Abikokk
2009-01-28 19:38:30
Lõunaks imehea quiche seente ja porruga sõbranna juures, kes minu teada kokata ei oska... Aga tegi ise. Tubli! Kodus söödi hautatud hapukapsast hakkliha ja riisiga. Lisaks natuke eilseid toite.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-28 19:49:33
Seenekas:
Kodus söödi hautatud hapukapsast hakkliha ja riisiga. Lisaks natuke eilseid toite.
Sama siin. Kuna Kristjan on Lõuna-Eestis ja mind ööseks "turvama" tulev õeraas saabub alles 22 ajal, siis eraldi kokkama ei hakanud. Kuumutasin üles eilse harissakuskussi jäägid. Magusaks kohupiimakreem. Lõunasöögi ajal tegin töö juures kolleegidele kringlit välja - Narva kohviku juustu-singikringel oli väga singirohke ja mõnusalt pehme, klassikaline kringel mooniseemnetega oli ka ok.
Sirliiz:
Tegelikult oli plaanis Dhal e. punased läätsed tamarindi ja laimiga valmistad (no need Pille Victorinoxi noad ahvatlevad ikka uusi läätse retsepte kasetama ;) ), kuid mul ei õnnestunud kuskilt leida tamarindi pastat. Chutney't leida ei olnud lihtsam, kuid Nopis oli olemas, suht soolase hinnaga küll. Hammas on verel ja ma tahaks nüüd selle tamarindi pasta ka kuskilt välja võluda...
Sirliiz, selle koguse tamarindipastat võin vabalt Sulle anda. Aga ma liigun linnas väga harva - homme ca 15 ajal ehk marsruudil TLÜ-Stockmann-Järve Selver-Toiduakadeemia ja laupäeva hommikupoole olen ka linna peal (marsruut veel ebaselge). Kui tahad, võin Sulle selle nt Ülikooli valvelauda jätta? Meili mulle, eks..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2009-01-28 20:54:38
Mul oli täna üsna kokanduslik õhtu. Meespoolele tegin hakklihakastet ja keetsin kartuleid. Endale valmistasin kõrvitsarisottot, kuna ootamatult toodi suur tükk ilusat, kollast kõrvitsat. Ammu juba ahvatles küpsetatud leibjuust vahukoore ja murakamoosiga. See läks siis täna ahju.

Tullia jutukesed

Pinnu
Abikokk
2009-01-28 22:16:25
Lõunaks väike omlett singiga. Õhtusöögiks valmistasin eelmine esmaspäev Terevisioonis tehtud Valge kala En Papillote (mina kasutasin kohafileed). Järgmine kord panen sidrunimahla vähem ja nats suhkrut juurde aga muidu oli väga maitsev. Magustoiduks küpsetatud õunarattad iidvanast kokaraamatust.
<< 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 >>