Kätrin
Abikokk 2009-01-23 22:12:40 |
K2trin:
Meil ei õnnestunud lauda saada, lükkasime homseks.
Täna sõime hoopis pizzat elukaaslase rõõmuks
Magustoiduks tegin Nigella shokolaadisaates nähtud "Marsi krõbedikud" (150g Marsi šokolaadi, 50g võid, 100g maisihelbeid. Sulata šokolaad ja või. Sega sisse maisihelbed. Jaota muffiniümbristesse ja aseta külma)
Said ülimaitsvad ja kuidagi väga nostalgilise maitsega. (võid panen ainult järgmine kord kõvasti vähem)
Ilmselt läheme Kristjanisse ja Kristiinesse õhtust sööma. |
|
Reglisse
Abikokk 2009-01-23 22:49:49 |
kreemjas seenesupp õhtuks..mõned aprikoosi macaronid magustoiduks. | |
Zoozi
Abikokk 2009-01-24 01:05:50 |
Tähistasime eile õhtul sõbrannadega minu sünnipäeva, mis oli juba eelmisel nädalal. Vaatamata sellele, et haigus kipub ligi tulema ja kurku kriibib, oli õhtu hästi tore.
Laual oli siis natuke näksimist - köögiviljalõigud ja krabipulgad dipikastmes, lemmikuks saanud tursamaksasalat röstsaial, sibula-madeleinid hapukoorega (leidsin retsepti netist, aga ei suuda hetkel leida, aga täitsa mõnusad).
Toekamaks söögiks oli röstitud sai kanamaksa, peekoni ja seentega, mida serveerisin väikese salatiga -rukola, tammelehesalat, kirsstomatid, kaste - oliiviõli, mesi, palsamveiniäädikas, sool, must pipar.
Meeldis kõikidele :)
Magusaks oli meil aprikoosikook brüleekreemiga. Kasutasin Põltsamaa Kuldset veini ja 2,75 dl 35% rõõska koort. Järgmine kord teeksin suuremasse vormi so 26 cm läbimõõduga, kuna tainast oli paljuvõitu ja ka täidis ei mahtunud kõik vormi. Praegu tegin 24 cm. Natuke vajus kook kokku, kuna küpses kauem kui olin arvestanud ja mul oli jube kiire. Ja siis käisin aina vaatamas ja ahju ust näppimas, et kas on juba valmis. Aga sellegi poolest oli kook jumalikult hea, nagu ütles üks külalistest. Natuke ehk rammus. Küsiti ka koogiretsepti :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-01-24 12:35:08 |
Zoozi:
Retsept siis siit
Laual oli siis natuke näksimist - .....sibula-madeleinid hapukoorega (leidsin retsepti netist, aga ei suuda hetkel leida, aga täitsa mõnusad). |
|
Berit
Abikokk 2009-01-24 13:09:01 |
Eile pidas ema oma sünnipäeva ja kohvilaual oli kana-paprika pirukas lehttaignas (täidises veel ricottat ja riivjuustu)- lihtne ja kõhtutäitev. Mina tegin aga juustukooki, kuhu läks 3 pakki Philadelphia täisrasvast toorjuust, hapukoort ja 100g hakitud šokolaadi- sellel oli suurem menu kui ma arvata oskasin :D (küllap ikka toorjuustu tõttu, sest isegi minu niivõrd lühikese juustukookide-kogemusele toetudes on see kõikidest teistest üle) Tegin veel jäätist, Eva mandlijäätise retpsepti alusel, kuid minu moodi nagu siin teemas kirjutasin. Kõige parem jäätis üldse! Veel olid laual erinevad puuviljad ja šokolaadikommid. | |
Dee
Abikokk 2009-01-24 14:05:37 |
Meile tulid eile sõbrad külla, tähistasime poja 4-kuust sünnipäeva (peoks leiab põhjuse alati :D) ja tegin õhtuks maitsvat ja alati õnnestuvat Janssoni kiusatust. | |
Anu
Abikokk 2009-01-24 14:36:17 |
Makaronid juustuga. | |
|
Martiina Abikokk 2009-01-24 15:38:15 |
Lõunaks tuuletaskud kohupiima-vahukooretäidisega
|
|
Ragne
Abikokk 2009-01-24 18:55:30 |
Lõunaks oli plaan teha Jamie Oliveri pajas röstitud sealiha fenkoli, küüslaugu ja rosmariiniga, kuid kuna jõudsin lapsega nii hilja jalutamast koju, siis lükkub see homsesse. Alternatiiviks tegin ruttu kanakoibi :) riisiga. | |
Kätrin
Abikokk 2009-01-24 19:29:26 |
Minul podiseb tulel Jamie Chilli con Carne, mida õhtul sõbra juurest saabuvale kaasale üllatuseks pakun :) Lõuna oli meil täna kiire- viimased pizzatükid, kuna õnnestus saada aeg loomakliinikusse, et Küpsist vaksineerida. | |
| << < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> | ||