Dee
Abikokk 2009-01-21 22:20:21 |
Lõunaks 2 saiaviilu vorstiga ja meega tee. Õhtuks tegin feta-peedisalatit. Omast arust tegin paraja portsu, et jätkuks ka öösel koju saabuvale mehele, aga juba praegu on kausipõhi terendamas. No nii hea on! :D:D | |
Nipitiri
Abikokk 2009-01-22 09:58:45 |
Minu eilne õhtusöök sarnanes K2trini omale - jõudsin lõpuks "kontrollkäigule" Tokyo Sushisse (Tartus Jaani tänaval). Sõin miso suppi ja kaht sorti makisid - tavalisi tuunikalaga ning "Geisha" nimelisi ura makisid. Millegi üle kurta ei olnud, aga tagasi ka ei kipu. Lauakaaslane kiitis rohelise teega juustukooki, mida serveeritu soojalt mustsõstrapüreega. | |
Infanta
Kokaõpilane 2009-01-22 13:06:01 |
Tegin eile õhtul Jamie Oliveri parmesanikana - väga maitsev, ent prosciuttoga tasub ettevaatlik olla. Olenevalt selle soolasusest võib see kana pisut liiga soolaseks teha. Võibolla oli see minu ostetud prociutto siis kuidagi ekstrasoolane :) P.S Kanafileed ma soolaga ei maitsestanud. | |
Anu
Abikokk 2009-01-22 17:21:49 |
Käisime Werneris söömas. Mina valisin vürtsikas kastmes penne seafilee, kirsstomatite ja marineeritud paprikaga ning meespool caesari salati kanafilee ja krõbeda peekoniga. Väga meeldiv teenindus ja ülimalt hea toit. :) | |
Reglisse
Abikokk 2009-01-22 18:15:37 |
Lõunaks salat krevettide ja avokaadoga, magusaks šokolaadi ekleer. Õhtuks katsun teha punaseid läätsi koos tomatiga ja sidrunikana. | |
Kätrin
Abikokk 2009-01-22 19:36:50 |
Lõuna taas sushicatis. Sõin seti nimega SushiLion :) Oli väga hea ja kõhtu täitev :) Õhtuks teeme tatraputru ja sööme peekonipirukaid. | |
Zoozi
Abikokk 2009-01-22 20:12:48 |
Lõunaks eilset läätsekastet nuudlitega. Lisasin kastmele kuivatatud aprikoositükke. Kaste oli veelgi parem :)
Õhtuks oli kana fooliumis, juurde keedetud riis, marineeritud peet ja konservhernes.
Magusaks kissell kuivatatud puuviljadest vahukoorega. Üks jube hea magustoit :)
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-22 20:43:14 |
Kuna päev niikuinii sassis, siis võtsin endale õiguse lõunaks süüa täpselt sellist comfort-food kiirtoitu, nagu süda lustis ning lõunaks sõin seega 5 praetud kalapulka..
Õhtuks võtsin end siiski kokku. Kristjan sai eelroaks soolaseid krevette vürtsidega a la Jamie Oliver. Põhiroaks sõime raguud kodulinnu subproduktidest, milleks meil olid kanasüdamed. Kristjan sõi lausa kolm portsu :P
|
|
|
Martiina Abikokk 2009-01-22 23:11:30 |
Lõunaks sai üks pitsatükk kiirelt haaratud, õhtul läksime sõpradele külla ja kokkasime mõni tund ;)
Tulemuseks ahjulõhe veidikese hapukoorega (nagu meile see alati meeldib), lisandiks kartulipannkoogid ja pidulikud šampinjonimütsid (veidi pildilisa nami-nami retseptidele) :)
Magustoiduks kirsi-vahukoore-Domino küpsise magustoit :)
Õhtu oli ilus ja söök hea :) |
|
Kajakas
Abikokk 2009-01-23 09:19:51 |
Eile õhtuks tegin Prantsuse sibulasuppi. Hirmus hea tuli.
proua söögisõltlane |
|
| << < 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 > >> | ||