Tziiki
Abikokk 2009-02-02 00:07:56 |
Zoozi:
mina olen neid teokarpe ka niisama söönud...veidi head oliivõli peale ja kõrvale näiteks tuunikala konserv (vees).
aga lastele on need lõbusad...saab teha "laevukesi" ketšupiga :) Kardemon:
Ma arvan,et need vist täitmiseks rohkem mõeldud,sest keedes ju nad paisuvad veelgi ja kuidagi inetu oleks neid lahmakaid süüa:)Aga täidist läheb nii umbes 1sl võib ka rohkem minna,kui kuhjaga.Arvan,et 1-1,5sl on paras.Zoozi:
küsimus kuulub ilmselt rubriiki "rumalad küsimused"... aga kas seda teokarbi-pastat kasutataksegi täidetult söömiseks? olen neid poes näinud... vahvad tundunud, aga täitmise peale pole tulnudki... palju sinna täidist sisse läheb (mitu spl)?Tühjendasin külmkappi. Täidetud teokarbi-pasta (hakkliha, tomatipasta, sibul, basiilik, mangotshatni, kirsstomatid, kitsejuust) ja rukola-lehtsalat. Oivaline!!! /.../ As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Ragne
Abikokk 2009-02-02 08:37:48 |
Berit:
Oh ära parem räägi, järgi jäi ainult tühi pizzakarp :D
Ragne:
See võis hea olla :PTellisime steffanist pizza - härjaliha,pesto ja küüslauguga. |
|
Amööb
Abikokk 2009-02-02 14:58:46 |
Kumu kohvikus sealiha toorsalatiga, tomatimahl ja imemaitsev kohapeal küpsetatud leib. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Aurora
Abikokk 2009-02-02 15:27:03 |
Hilisõhtune snäk ootamatute külalistega - täidetud taco kausikesed, praetud õunad vaniljejäätisega, šokolaadi-kaeraküpsised, palju jasmiiniteed ja glögi. Tänane nö lõunasöök kolleegi sünnipäevalauas - tükike kohupiima- ja teine toscakooki, mõned mandariinid ja pokaal punaveini. Küünlapäev ju - peab punast jooki manustama. | |
Zoozi
Abikokk 2009-02-02 19:29:04 |
Lõuaks suur banaan.
Õhtuks ei olnud viitsimust midagi erilist teha.Tegin kiirelt läätsesuppi.
Magusaks eilne saiavorm.
Laiskus tapab täna mind :)
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-02 19:42:21 |
Ma annan teada, et olen elus ja terve, aga foorumis võtan sõna väga harva ja katkendlikult. Ise ei kokka ja mis sest haiglatoidust ikka blogida - makaronid hakklihakastmega, kartulid lihakastmega, tatrapuder hakklihaga, piima-makaronisupp, köögivilja-hakklihasupp jne jne. Magustoidud nagu lasteaias - kakaokissell, kohupiim kisselliga, õuna-kohupiimavorm kisselliga jne. Tõeline klassika :) Hommikuks alati puder ja võileib :) Aga eile küpsetas Kristjan mulle suure laari imemaitsvaid cannelesid, nii et oli hea päev :P Aga teie maitsvatest kokkamistest loen hea meelega :) | |
|
Martiina Abikokk 2009-02-02 20:25:51 |
Tänaseks õhtusöögiks ahjus küpsetatud räimed selle retsepti järgi (paprika asemel küll porgand), kõrvale keedukartulid. Söök oli hea :)
Magustoiduks isetehtud müslibatoon (põhiliselt tegin neid küll lõunasöögiks, mida koolis kiirelt hea haarata oleks, aga sai sellest ka õhtusöögi magustoit :) )
|
|
Zapxpxau
Abikokk 2009-02-02 21:02:17 |
Paneerisin täna krevette pankoga, väga head jäid, nagu "päris". Lisaks tegin kõrvale kokteilikastme ja magustoiduks vastlakukkel. | |
Juc
Abikokk 2009-02-02 21:03:31 |
Meil täna kartuli-suitsujuustu supp Tammuri talu moodi; kana Waterzooi ja Creme brulee passioniga.
Kõigest sellest kavatsen jõudumööda lähiajal huvilistele jutustada :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Dee
Abikokk 2009-02-02 21:28:17 |
Pille:
Olin 4 kuud tagasi samasuguse menüü peal 11 päeva, surfasin seal olles pidevalt Nami Nami foorumis, "toitusin" foorumi postitustest ja piltidest ja unistasin, kuidas oma pisikesega juba rutem koju saaksin...
Loodan, et saate sealt hästi ruttu koju! :)
--------------------
Meil oli täna täielik kalapäev, mis mind õnnelikuks tegi ja mehe ohkama pani. :D
Lõunaks oli lõhesupp.
Õhtuks oli pähkline ahjulõhe kartulipudru, brokkoli ja hallitusjuustukastmega.
Linke ei saa panna, sest need olid kõik mu ämma kodused šedöövrid ja ta paneb toidu sisse seda, mis parajasti köögis näppu hakkab. :P
Et mu teine pool ka õnnelikumat nägu teeks, tegin talle magustoiduks Vilma muffineid, kuhu lisasin suuri rosinaid. Mõjus. :) Ma annan teada, et olen elus ja terve, aga foorumis võtan sõna väga harva ja katkendlikult. Ise ei kokka ja mis sest haiglatoidust ikka blogida - makaronid hakklihakastmega, kartulid lihakastmega, tatrapuder hakklihaga, piima-makaronisupp, köögivilja-hakklihasupp jne jne. Magustoidud nagu lasteaias - kakaokissell, kohupiim kisselliga, õuna-kohupiimavorm kisselliga jne. Tõeline klassika :) Hommikuks alati puder ja võileib :) Aga eile küpsetas Kristjan mulle suure laari imemaitsvaid cannelesid, nii et oli hea päev :P Aga teie maitsvatest kokkamistest loen hea meelega :) |
|
| << < 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 > >> | ||